Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Roxanica, eu lapte de cumparat folosesc pentru branzica. Cu 3,5% grasime. Am inceput cu Brenac pentru ca si mie tot ala mi s-a parut ca are termen mai mic (pana m-a "lovit" barbatu-meu cu intrebarea: pai scrie cand expira, dar nu si cand l-a produs; daca sta aici de o luna?). Apoi nu am mai gasit decat Zuzu. Eu pe astea la cutie nu le-am fiert niciodata inainte, clocotesc cand fac branzica. Fac din 200 ml cu 2 pastile de Calciu. Apropo, ma stresa de muream sa pisez la calciu in fiecare zi. Asa ca mi-am luat un dispenser de medicamente. Barbatu-meu piseaza o data pe saptamana si pun in fiecare cutiuta "portia" zilnica . Si tot apropo de calciu....ala de la Zentiva e 60.000! Am innebunit cand am vazut. Apoi am gasit de la Biochefarm si Ozone, cu 35. Ce diferenta, dom'le! Niste hoti astia de la Zentiva!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lorym
ralumat nu e obligatoriu sa se umfle. nu e obligatoriu nimic, de altfel poate sa dea norocu' peste tine si sa l vezi direct....io zic ca mai aveti un pic de tot

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ralumat, da de ce presezi pastilele de Ca????

Laptele Brenac este mai o.k. dpmdv.. adica e mai proaspat decat Zuzu. Totul e sa fie tinut in conditii corespunzatoare.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Cand traia Irina si era agitata tot ziceam una si buna ca e de la dinti.
La Ada primii doi au iesit fara sa ne asteptam, iar acum cand e maraita, o tinem una si buna ca e de la dinti. Decat sa ma gandesc ca e de la altceva, dau vina pe saraci dinti, ei sunt colacul de salvare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Ralumat, da de ce presezi pastilele de Ca????

Laptele Brenac este mai o.k. dpmdv.. adica e mai proaspat decat Zuzu. Totul e sa fie tinut in conditii corespunzatoare.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Nu trebuie pisat? Pai asa mi-a zis asistenta, asa am crezut ca se face...asa ca am mai spart si banii pe dispenser, ca sa imi usurez munca .

luna a cincea

Mergi la inceput

.. vroiam sa zic "pisezi"

Diana multa sanatate la pui.

Donia, mey da ce piscina au animalutzele alea de la Marineland. Sa vii la noi .. la noi nici oamenii n-au asa apa limpede si albastra.. Uff, ce pofta mi-ai facut de-o balaceala.

Roxanica sa-ti traiasca voinicul si bunicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Deci nu e musai sa fac branzica din lapte praf, buuuuuun!
ruxandra, si uleiul il pui in piure sau in supica, atunci cand fierbe?? stii, ca io, smechera fiind cu steamer, nu mai fac supica...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat
Nu trebuie pisat? Pai asa mi-a zis asistenta, asa am crezut ca se face...asa ca am mai spart si banii pe dispenser, ca sa imi usurez munca .

Mey, sau sunt eu de-a binelea sau nu tb pisat. Eu tin minte c-aruncam pastilele in lapte si gata. Sa moor de mai tin minte sa fi pisat ceva.

.. zilele astea ne apucam si noi de branza, c-am tot amanat.. ba varicela, ba botez, ..numa pretexte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetele!
Nu inteleg de ce va faceti atatea griji cu statul asta in fund fiecrae copil are ritmul sau de crestere e gresit de comparat copii Mario sta in fundulet de la 5 luni jum. dar el singur a vrut asa nu a fost fortat de mine, in schimb cu dintii de la 3 luni gingiea e umflata si e tare dar dinti nema.
Bambo acum se explica comportamentul Antoniei si lipsa poftei de mancare cum naiba a reusit? Multa sanatate si multi si uite de la Mario pentru Antonia sa se faca bine referitor la artificii mea zis Laura de unde gasesc.

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:

Vazut poze de Andrei (fost Bogdanel). Frumos-frumusel, bufleias mancacios. Dar mi-au nascut o intrebare: fetelor, e frig la Constanta? Ca eu as cam vrea sa vin prin iunie, iar momentan hainutele noastre sunt bodyuri si pantalonasi scurti. Iar Andrei vad ca e bine imbracat. Sau sunt vechi pozele? Luminati-ma, ca sa stiu daca mai caut si ceva mai grosut pentru vacanta (asta daca mai gasesc...).

Anuntam si noi un dintisor. Sau asta cred ca e- un colt alb si tare, exact in mijlocul arcadei superioare.(asa se numeste gingia de sus? )

luna a cincea

sus??? mai ce chestie...
de regula primii ies incisivii centrali de jos... aviz poza lui dmic al dianocicai - unde, apropos, de vad f.bine ambii incisivi

eee, sanatos sa fie!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Hai ca acum m-ai bagat in ceata. Oare sa nu fie dinte? Hmmm, astept sa se trezeasca sa-l mai iau la mangaiat pe gingii. Sau ma programez la stomatolog?

luna a cincea

nu e nici o regula... Oanei ii iese incisivul lateral de jos, deci nu ala central

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput