Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

[quote]

na ca nu e numai in aer
m-au sunat de la gradi ca fi'miu a facut febra
ca ma faaaaaac???
ma duc sa-l iau dar acum mor de ingrijorare!
si nu am cu cine sa-l las pe asta micu' pana merg dupa ianis!
offfffffffff

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

offf, bietul de el....sa speram ca nu e nimic grav. Tinem pumnii. Ia-l in brate pe Marc si fugi. Sper ca nu e departe gradinita. Sa ne tii la curent.

PS Am editat, ca era un raspuns la postarea Dianei.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Dinarus nu te ingrijora, sigur nu e nimic grav. Iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ralumat la noi a fost asa: 6 sapt de cand au aparut primele semne, 4 sapt de la umflat gingia, 2 sapt de la albitura. primul dinte, la o sapt al doilea. (adica iesiti de tot de tot). si inca o sapt dupa a mai fost marait... mult succes
dianarus offffffff, mititelul...tinem pumnii, sper sa nu fie nimic nasol.

* am inteles ca uleiul ar fi bun pt ei, ca trebuie sa mareasca colesterolul, nu ca noi...dar tot nu mi suna bine...eu mamai gandesc inca la asta...cred ca nu o sa...
*carnita de pui la congelator clar nefiarta.
*io zic sa fiebi tot laptele odata ca dupa o sa se strice...eu as prefera la punga, dar rar gasesc unu' care sa nu mi strice la fiert. asa ca o sa iau, probabil, la cutie. brenac. are termenul cel mai mic din cate stiu eu. si mi a placut intotdeauna.
*eu am stabilit cu pediatra sa nu facem gustari intre mese, sa i dau tot inainte de masa.acum sa vad ce zice si el...ca greu merge treaba asta...

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bun ziuaaaaaaaaaa!! Buna ziuaaaaa!! Bine v-am regasit!!
Nu stiu ce am tot mesterit zilele astea ca nu am prea intrat pe forum. De fapt stiu: sarbatoare mare duminica, david a implinit 6 luni si bunicul (barbatul ala bine de-l iubeste bunica) a facut 81 de ani, asa ca s-a lasat cu un chef monstru...gatit, tort, etc.
Multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru cele 6 lunisoare! Va imbratisam cu drag!

Tinem pumnii pentru Denis, multa sanatate, asteptam vesti bune! Doamne ajuta!

Sa traiasca Grigore, conul crestin!

Am admirat poze cu bebei superbi: Mark. Ada, Denis, Alessia, Seba !

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianarus, multa sanatate lui Ianis, sper sa nu fie nimic grav!
Ralumat, asa face mititelul...se scutura cand face pipi, dragul de el..poate totusi e impresia ta, si david face o sumedenie de mutritze, dar nu cred ca toate reflecta vreo durere, neplacere.
- despre ulei, am citit si eu ca se pune in mancarica, da parca suna gretzos, oare unt nu ar fi mai bine, asa o aschie??
- carnea o congelez cruda, nu am cantar , asa ochiometric fac niste mingiutze
- orarul meselor nu cred ca e batut in cuie
Noi nu mancam inca branzica, dar ma intrebam daca e ok sa pregatesti branza zilnic cu pastile de Ca lactic?? Nu e o cant . prea mare de Ca? Si nu se face din lapte praf fiert?? se poate folosi cel pasteurizat? Cu cata grasime?

Noi am mancat ieri pentru prima data carnitza, dar nu ne prea dam in vand dupa ea. de fapt stiu eu care e problema, pana acum ii puneam cereale in piureul de legume, acum am diluat legumele numai cu putin laptic si se simtea mult mai puternic gustul lor, nu mai avea aroma vanilata de cereale. Probabil am gresit ca i-am pus initial cereale, nu i-am permis sa cunoasca de la inceput gustul de legume si acum face nazuri. da' io tot ca e mic copilu si sa bag in el fainos!
Si parca era asa incacios pireul cu pieptul de pui...Desi nu i-am pus numai cartof, ci si dovlecel si morcov. Voi in ce combinatie le dati carnea??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asizoi, tinem pumnii sa se rezolve odata problema asta sis a vii neaparat sa ne zici ce si cum

si noi mergem azi la controlul de 5 luni, ca se fac aproape 6 acush..si cred ca vom discuta si noi despre diversificare finally..abia stept sa vad ce imi toarna...

cat despre dintisori...mesajul meu era menit sa o incurajeze putin pe Cristina...da vad ca am dat nastere unei adevarate polemici..si ce daca e un mit? eu cred....si deochiul e mit si nu cred ca macar odata nu ati spus TATAL NOSTRU copiilor !!! oricum de faza cu dintisorii aud de la absolut toata lumea care ma intreaba da ca ne-au iesit pana acum! NU ne-au iesit inca ! Lasa ca e mai bine mai tarziu!

dianarus, sper sa nu fie nimic grav!

diana, super dolofanul!

ruxandra, sa iti traiasca micul crestin! hai ca de data asta te-am "nimerit" bine !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Dianarus multa sanatate!

Cristina rianna mea a facut 6 luni pe 7 nov deci e la inceputul perioadei si nu da semne de dinti si nici nu sta in funduletz. Cu ce ma incinta pe mine acum e ca zice : papa , baba , apa.Bineinteles ca nu isi da ea seama ce zice dar e super sa te trezesti in sunete de la puiul tau.Am incercat sa o filmez si de cite ori deschideam camera se rusina ; aseara am prins asa putin din ce zice: cu asta ne mindrim noi

Alexandra ai o mindrete de baiat si ce scump e el la baie. Asa mi-as dori sa o prind si pe rianna in poze la baie, dar la ea tb sa fie 2 oameni sa o tina ca altfel s-ar da jos din caditza la cit e de zapacita. Deci dupa baie eu si iuly suntem epuizati la cit se agita.Ii place la nebunie si da din miini si picioare si din tot corpul de ne este frica sa nu se loveasca.

Trimit mesajul asta si incep sa scriu si eu o parte din intrebarile pt. voi.
Avem 2 poze haioase: poza 1, poza 2

poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

david de dolores. si pune te, bre, la loc in listutza....pai se poate? sunt n fete care nu au scris de cand au nascut, si nici atunci...si tu? hai ca jap jap acum...sa ti traiasca feciorul.
asiza ma dor degetele de strans...haaaai, spune ne ca e totul bine

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Pai daca e vorba sa o incurajam pe Cristina.....dintisorii ies si mult mai tarziu- a se vedea eu si barbatu-meu (la amandoi la circa un an primul dintisor) si da un ochi si la Bucurii- acolo sunt bebici de 8-9 luni care inca nu au dintisori. Eteee, sincer, eu nici nu ma grabesc, sa mai am acum si alt stres- ca isi baga mana in gura, se musca si urla sau sa urmaresc tetinele si suzetele ca le perforeaza. Singura mea problema era sa stiu cand vine dintisorul, ca sa stiu de la ce e agitat. Se pare ca n-a mers. Cam acum o saptamana era marait si eu l-am dat cu Calgel jos, ca acolo scrie in Caprarul ca ies prima data dintii. Si uite ca se pare (inca nu e confirmat oficial) ca la el a iesit sus! Si zau ca nu a avut deloc gingia umflata. Sau poate ca abia acum urmeaza....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ralumat , prezentam raport:

- ulei de masline am pus de la inceput (5 luni)
- noi carnea o fierbem, o mixam, o portionam si apoi congelam paharelele
(sincer sa fierbi o ciosvarta de carne si apoi s-o mai si mixezi.. mai ales cand incepi cu cate-o linguritza..)
- in general pregatim 10-15 portii o data
- idem si cu piuree-ul de legume
- folosim in special carne de vaca (muschi de vaca)-pt aportul de fier-, pui mai rar
- portia noastra zilnica ar tb sa ajunga la 50-60 g, deocamdata suntem la cateva linguritze
- branza va manca daca nu zilnic (de lenea mea), macar la 2 zile
- branza din 200 ml lapte nu-i multa (la M parca ii faceam din 500 ml, da era mai mare)
- eu prefer laptele la cutie
- nu fierb decat laptele cand este sa-i fac branza, respectiv cantitatea necesara pt o portie

Ah, si inca ceva. Conu mananca mere si apoi bea lapte fara probleme burtoase. Si nici fra-su n-avea nimic.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput