Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
Nimic special de raportat, ceea ce e bine . Mi-a mai trecut tusea, sper ca in max 2 zile sa dispara definitiv.
Ashera, nu am mai intrat aseara, am vazut ca ti-au raspuns si fetele. Pana la urma tu stii cel mai bine cum te simti si mai ales daca simti contracii sau nu. Daca durerea e permanenta si uterul e relaxat nu cred ca sunt contractii. In schimb pot fi dureri musculare, intestinale, ligamente care se intind, oase care se re-aseaza. Stai la pat ca nu are cum sa-ti strice, vezi cum evolueaza si daca ccc crezi ca e necesar suna doctorul. Sanatate multa.
Simo, mersi frumos de urari,.
Pup fetele, duminica placuta,
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
olguttza spune:
sal'tare, fetele!
scuze ca n-am mai apucat sa intru si v-am tinut in suspans... ca sa ma iertati!
am fost la dr. vineri dimineata, dar, deja, pe drum, fii'mea incepuse sa se agite, de parca tot voia sa-mi spuna sa n-o parasc. asadar, toate-s bune, frumoase si la locu lor! bebelina, pare-se, a fost si ea molesita de caldura zilele trecute, de-aia a legumit asa. de cum s-a racorit afara, si-a reluat activitatea, de parca ar vrea sa-si scoata parleala. de trei zile iar ma tine-n suturi 20 ore/24, de d-abia o pot calma. da-s fericita s-o simt asa miscareatza!!! are aproape 2 kg, suntem marisoare bine, chiar cu 10 zile mai mare la toate masuratorile. de-acum o sa fim monitorizate la 2 sapt, nu la 3 ca pana acum, urmand ca in ultima luna sa mergem saptamanal la control. am incercat sa deschid subiectul "nastere", dar dr. nici n-a vrut s-auda asa devreme. m-a avertizat insa ca, de-acu incolo, chiar s-ar putea sa nu mai fie atat de viguroase loviturile, pt. ca nu mai are atata spatiu de desfasurare. lichidul este in cantitate normala, colul lung si inchis, burta moale, fara contractii. deci, aim hepi aghen!
si mai sunt hepi pentru ca am vazut ca Alina a depasit "criza", iar Andra s-a detensionat.
le invidiez pe cele care-s la snagov acu! io nu prea pot pleca pe undeva in wknd, pt. ca sotu-mi lucreaza si sambata si duminica, iar singura chiar nu-mi mai vine sa ies pe undeva... ieri, de ex., am ajuns cu chiu cu vai la vot, cand era cat pe ce sa se inchida si urnele. da tot am apucat sa "sustinem" printr-o negatie! de-abia astept poze si impresii!
acu aflai ca vine socru'meu in seara asta in bucuresti, ca si-a rupt o mana si tre s-ajunga la spital! bine ca e cumnata'mea p-aci, ca altfel n-avea cine sa alerge cu el...
astept sa se stranga toata lumea p-acasa si sa pun d-o mamaliga cu branzica, ou si smantana, ca mi-e pofta de cateva zile! de ce n-am facut pana acu? de lene! da simt ca mi-a ajuns cutitu la os acu!
va pupez pe toate!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
nma spune:
salutare si de la mine.
simo daca stiam ca ai insomni iti tineam eu companie. de la 1 la 3 n-am mai putut sa dorm. dimineata m-a trezit alex la 6.30 sa fie sigur ca nu trec desenele preferate de la ora 8.30. acum asi dormi si nu pot.
contractiile inca persista si nu prea trec cu no spa. azi am luat o tableta de gyniptal desi medicul mi-a recomandat 1/4 la 4 ore. m-a apucat putin tremuriciul, dar a trecut repede. 1/4 parca nu isi facea efectul. si eu cand merg imi tin burtica caci am impresia ca imi pierd bb-ul daca nu. din pacate la mine e prea jos bb-le. medicul mi-a spus sa-mi pun o paturica sub bazin caci poate o conving pe d-soara sa urce putin, dar e o pozitie incomoda.
si eu vreau la iarba verde dar la noi si daca asi putea ploua de doua zile.
contrar unelor fete mie imi place mancarea gatita, dar nu prea are cine sa o faca. dadaca nu vrea sa gateasca caci eu de obicei gatesc mai ardeleneste. azi am reusit o ciorbita, care a fiert saraca toata ziua si o friptura la cuptor. faca cate putin apoi trec in pat. mai greu e cu alex caci azi dupa ce i-am facut baita (s-a splalat singur de fept) a trebuit sa-l scot eu din cada. sotul nu era acasa.
karligutza am notat reteta. asi manca cioco dar nu am lapte praf si nici nu mai pot a fac nimic. poate maine. sa mancati o bucatica si pt mine.
sunt un dezastru cu dulciurile. aseara pe la 22.00 mi-au trebuit amandine si nu am gasit nicaieri.
anya caci ne-ai dat vesti despre alina. sa speram ca vine repede acasa.
lia imi pare rau ca s-au indragostit de tine injectiile. bine ca esti optimista.
fetelor care mergeti la paticut distractie placuta si va asteptam cu poze.
27+ 21.07.2003
poze
liadorian spune:
Anto, bine ca-i bine!
olguttza, felicitari pentru vestile bune! Sunt fetele astea niste smecherutze de pe acum... nu le intrece nimeni! Si duduia Miruna a avut program de gimnastica mai devreme de-am crezut ca-i olimpiada la mine-n burtica. Dupa aceea, brusc, nimic! Dar nimic, nimic! Nici inghiontita, nici cu muzica, nici o reactie cat de mica... Mi-a stat inima in loc pana a miscat iar.
nma, sper sa scapi de contractiile astea uracioase. Si eu m-am saturat de ele. Nu mai stiu cu ce sa le sperii. Mai dau o sansa antispasticelor, si daca nu se potolesc, merg iarasi la control.
Lia 29S Miruna Demetra
liadorian spune:
quote:
Originally posted by alexi22
cine imi spune si mie cum se pune caruciorul roz
Alexi, te duci la Profil personal (in partea de stanga sus a paginii) si la semnatura poti sa-ti scrii numele, nr de saptamani, iar ca sa-ti apara caruciorul roz, scrii fetita intre paranteze patrate.
Lia 29S Miruna Demetra
otim spune:
Ashera - mie nenea doctorul mi-a zis ca nu cumva sa scot carnea din meniu , numai pentru ca la analize mi-a iesit colesterolul mare m-a sfatuit sa renunt doar la carnea de porc si am voie doua oua fierte pe saptamana , branza foarte slaba ( o gasesc in comert impachetata ca si untul ) . Incearca sa-i "educi" , eu asa fac cand se incerca cu mine partea cu "indoparea " .
Anya m-as mira ca ai putea sa ne devii antipatica numai daca te uiti acum cum iti sunt "vanate" sfaturile darami-te pe atunci....
Anto - si ma bucur ca ai fost declarata invingatoare in lupta cu tusea , era si cazul sa te paraseasca
Intr-un final olguttza , chiar imi faceam griji sa stii , dar ma bucur ca vestile sunt atat de bune si tie si printesei tale
alexi22 - nu te gasesc nici pe prima pagina la mamici sau sunt prea obosita eu la ora asta si nu vad bine ???
Otiliainceput 28+Laurentiu
Ashera spune:
Otim, mie nu imi prea place carnea (asi da-o oricand pe o portie de legume). Si de cand am ramas insarcinata, nu am mai mancat aproape deloc, doar ceva carne de pui cam o data pe luna. Incerc sa compensez lipsa carnii cu cat mai multe legume si fructe :-).
28+
Christian
alexi22 spune:
liadorian mersi mult.
otim nu mai vazut sigur pt ca nu sunt trecuta si nu stiu cum trebuie sa ma trec sau la cine sa ii zic.poate ma ajuti tu.
alexi2226+
Simo78 spune:
alexi spune UM= prima zi a ultimei menstruatii si DPN= data probabila a nasterii, daca vrei spitalul si doctorul... si te trecem pe listuta (eu sau alta fata mai harnicuta).
Simona 29+ Matei Hicham