Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu am ajuns acasa! am facut o ora... de la 10 fara pana la 11 fara...

fetele cand va spalati pe burta?

PS. descarc pozele si daca nu ma ia somnul le si pun pe albumul comun, dar nu ma impuscati daca nu reusesc tot in seara asta, da?

pe scurt intalnirea a fost SUPERRRRRRRR!
maine povestim mai mult!

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

simo UM=18 noiembrie DPN=23 august spitalul bega

alexi26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

alexi tu si ta sunteti pe listuta

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Karligutza, intr-adevar, SUPERRRRR intalnirea! Eu una m-am incarcat cu energie pozitiva pentru ceva vreme! Ajungand acasa mi-am dat seama ca m-am simtit ca un copil mic innebunit de prezenta atator oameni dragutzi, am vorbit mult(poate prea mult) si am fost atat de feiricta ca v-am vazut....Aveam nevoie de asa ceva, ma saturasem de aceleasi fetze acre din parculetzul unde ies cu fi-miu, singurele pe care le vad in afara de familie in existenta mea atat de plafonata din ultima vreme!
Pe drum imi venea sa zambesc intr-una ca tuta, rememoram din intalnire si ma simteam inca bine....
Pati, ne-am simtit tare bine la voi, sunteti niste gazde extrem de dragutze!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Aaaa, si carioca de pe burtica s-a luat imediat cu del de dus si buretele, nici nu a trebuit sa insist prea mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

Aaaa, si carioca de pe burtica s-a luat imediat cu del de dus si buretele, nici nu a trebuit sa insist prea mult!

cica MARKER PERMANENT!

Mergi la inceput

karligutza eu astept pozele ...fie-ti mila de insomniile mele si da-mi ceva cu care sa-mi umplu timpu`...

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

Ca sa inteleaga un pic si restul fetelor care e treaba cu burticile spalate sau cu markerul permanent, va zic eu cum a fost: facem noi poze toate (7 la numar - ca cele '7 PUTERI' ) si la un moment dat, cineva a zis ca ar fi dragut cu burticile goale! facem noi poza de grup cu burticile goale la vedere si din nou idei: altcineva, cred ca un tatic, a zis ca ar fi dragut sa scrie pe burtica fiecareia varsta sarcinii... zis si facut! io care bantui tot timpul cu un marker in geanta (ca deh' nu stii cand ma duc in vreo delegatie, cand am vreo prezentare, scot markerul la flipchart si gata prezentarea!) am inceput sa le scriu burticile mamicilor cu nr.de saptamani, dupa care mi-am primit si eu tatuajul.... unele mamici, mai cu frica, se intrebau oare se mai ia markerul de pe burtica?! ei bine, de pe burtica lui ANDUTZY s-a luat... asteptam restul vestilor... eu inca nu am facut dus... ma duc acusica! si va spun dupa...

pup...
asa e... GAZDE foarte bune paticut si sotul dumneaei! insa noi mai necioplite am lasat-o cu toate vasele nespalate si cred ca acum dupa ce am plecat ne-a zis cate ceva de dulce la fiecare! speram insa sa ne ierte ca doar s-a vazut ca e fata buna!

Mergi la inceput

s-a facut Simo pun pozele ca altfel fac pacate! (daca e sa ne gandim in sensul in care ai zis, la insomnia ta, o sa te supar daca nu iti ofer ocupatie, si daca e sa luam celalalt sens, eu si sotul fiind home alone, nu se stie ce ne trece prin cap... deci mai bine pun pozele! )

Mergi la inceput

Senx, ca eu alta ocupatie n-am! Omu` tre sa doarma ca maine are de la 7.30 la 20 program ...ase ca nu ma poate..."intretine" hihihihi

EDIT: Daca nu reusesti sa deschizi pagina de Yahoo, sa stii ca fac revizie sau nush ce...au anuntat ca va merge greu, noaptea asta si maine noapte...asa ca....

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput