Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
mamii spune:
neatza...tarziu burtici...
Aveti un spor de mama mama....:) de 2 ore ma chinui sa ajung din urma cu cititul...
Eu ieri am descoperit o chestie!Adica am descoperit am gasit un raspuns valabil pentru creierii mei pentru kilogramele acumulate( 15 in 32 de sapt)..Pai faza cu kg este in felu urmator...ne ingrasham asha k as ne obishnuim cu viatza de dupa nashtere knd tre sa tot ridici copilu ia copilu si sa reushim sa fim in forma de ridicat pana knd bebelu cleshte si ajuneg la 15 kile=))!I AM GOING NUTS!in rest Distractie placuta burticutze si refacere rapida alinei!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mamii
neatza...tarziu burtici...
Aveti un spor de mama mama....:) de 2 ore ma chinui sa ajung din urma cu cititul...
Eu ieri am descoperit o chestie!Adica am descoperit am gasit un raspuns valabil pentru creierii mei pentru kilogramele acumulate( 15 in 32 de sapt)..Pai faza cu kg este in felu urmator...ne ingrasham asha k as ne obishnuim cu viatza de dupa nashtere knd tre sa tot ridici copilu ia copilu si sa reushim sa fim in forma de ridicat pana knd bebelu cleshte si ajuneg la 15 kile=))!I AM GOING NUTS!in rest Distractie placuta burticutze si refacere rapida alinei!
Notez si eu explicatia asta, pentru momentul cand o sa ma mai simt aiurea!
Lia 29S Miruna Demetra
oaana spune:
ALINA,SANATATE MULTA SI SA DE DOMNUL SA FIE BINE....SI O SA FIE BINE...
ANYA,MERCIPENTRU RASPUNSURI,NU VREAU SA PAR CICALITOERE,DAR CUM COPILUL MEU E MOFTUROS LA MANCARE DE CAND E MIC,MA GANDESC CA NU O SA-SI IA CELE NECESARE,DAR EU IL LAS IN PACE NU-L FPRTEZ DELOC.
SI SUNT TARE SUPARATA CA BAIETELUL MEU FACE INJECTII PENTRU PRIMA DATA,A LUAT O VIROZA RESPIRATORIE SI O ENTEROCOLITA-NU E F.GRAVA-DAR E DESTUL CA FACE INJECTII,SI NU A AVUT VOIE NICI LAPE SI EL E DISPERAT DUPA LAPTE,NU STITI CUMVA DACA SE GASESTE LAPTE FARA LACTOZA?
SI MAI AM O INTREBARE PENTRU MAMICILE CARE AU COPII MICI SI FOLOSESC PASTA DE DINTI NENEDENT,DE LA CE FIRMA E,CA AICI IN BARLAD NU AU AUZIT,SI AU ZIS CA DACA LE SPUN FIRMA DISTRIBUITOARE OR SA-MI ADUCA.
ILENUTZA ,TI-AM TRIMIS UN PM.
ANDRA Z.
ACUM VA PUPIK PE TOATE SI VA DORESC O ZI BUNA
SCUZE PT.SCRISUL MARE ERAM CU CUPILUL.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 30+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
SI am uitat sa va spun,ca am fost la echo,si DPN e 20 iulie,iar bebita nu a vrut sa isi arate putzulica...avea cordonul intre picioare.
aaaaaaa,si inca ceva,nu s-a intors inca,dar din cate am inteles mai are timp sa se intoarca,daca nu
oana
poze Iosua
liadorian spune:
quote:
Originally posted by oaana
SI am uitat sa va spun,ca am fost la echo,si DPN e 20 iulie,iar bebita nu a vrut sa isi arate putzulica...avea cordonul intre picioare.
aaaaaaa,si inca ceva,nu s-a intors inca,dar din cate am inteles mai are timp sa se intoarca,daca nu
oana
poze Iosua
Da, se pare ca mai e timp pentru intors pana prin saptamana 32. Oana asta inseamna ca tu nu stii inca ce surpriza ascunzi in burtica??
Lia 29S Miruna Demetra
lorinaoo1 spune:
Apropo de mutatul bebelusului, citisem undeva ca se poate misca pana in sapt 38, iar dr mea gine mi-a spus ca a avut cazuri de bebei care s-au mutat "corespunzator" chiar cu o zi inainte de nastere, asa ca... ne putem trezi cu surprize si in ultimele zile inainte de DPN
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+
Ashera spune:
Buna dimineatza burticutze :-). Am mai un nospa si parca e mai bine :-). Stau in continuare cumintica in pat. Ptr fetele care mergeti azi la paticut, MULTA MULTA DISTRACTIE, si asteptam poze :-). Cred ca va fi foarte interesanta intalnirea ptr tatici mai ales :-). O sa mai schimbe si ei impresii cu alti tatici, si o sa se mai relaxeze si ei :-). Cu taticii mergeti, nu?..
27+
Christian
lorinaoo1 spune:
Danapai trimite si la noi un norisor de ploaie colea, ca poate ne mai racorim si noi
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+
otim spune:
Mai fetelor eu nu va cert ca ati luat kg.in plus sau la ce mancati , ci ma refer la persoanele din jurul nostru care parca nu inteleg (ma refer in cazul meu ) ca nu avem voie anumite lucruri . De exemplu sambata trecuta mi-a fost foarte rau de la chiftele semipreparate din comert , dupa ce le spun de la ce mi-a fost rau ghiciti cu ce am fost imbiata ieri sa mananc ... cu chiftele semipreparate sau nu aveam voie in perioada de regim drastic decat orez,morcovi si carne pui fiarta , stiti cu ce am fost imbiata sa mananc .... pateu , branza topita .... si stiau clar de regimul meu . Cu exemple de acest gen pot continua , dar de atunci am pus piciorul in prag si gata . La acest fel de lucruri ma refeream .
Ashera si te mai doare burtica ??? sau trece de la nospa ??? Ce vei face maine te-ai hotarat mergi la medic ???? sa te faci bine
Otiliainceput 28+Laurentiu