Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

[quote]Originally posted by karligutza

ma ofer eu sa iau cu masina 2 pers.(max.3);
astept PM de la persoanele interesate... ca sa imi ziceti cam pe unde stati, iar eu va zic locul de intalanire de pe unde pot sa va iau... e ok asa?

[b]karligutza, as vrea sa vin eu. Iti trimit pe PM numarul meu de tel. Trimite-mi-l si tu a.i. sa pot sa te sun sa vedem cum facem. In principiu eu stau la piata timpuri noi, la facultatile alea particulare (Dimitri Cantemir, Nicolae Titulescu...)

Dana S31+ cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oti pai nu stiam ca ei fac gratar ca sa le dau indicatii (ca noi stateam in casa, acolo am fost invitati) si cand l-am vazut in fata mi-a fost pofta si mi-era si foame, si asa de bine arata, unde mai pui ca de mult visam eu la un gratar la padure. Na, e vina mea ca am papat, da' nu mai fac , promit.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Oti pai nu stiam ca ei fac gratar ca sa le dau indicatii (ca noi stateam in casa, acolo am fost invitati) si cand l-am vazut in fata mi-a fost pofta si mi-era si foame, si asa de bine arata, unde mai pui ca de mult visam eu la un gratar la padure. Na, e vina mea ca am papat, da' nu mai fac , promit.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Hai, ca nu-i asa grav un gratarel! Iar daca acum ai redus sarea, e ok. Mie mi se umflasera un pic mainile saptamana trecuta dar cred ca era de la caldura. Acum s-a mai racorit afara si mi-am pus din nou verigheta pe deget! Mi-s iarasi oficial nevasta!

Oti, de acord cu tine. Toate ar trebui sa fim mai categorice. Dar eu nu prea am inima sa-i refuz mereu pe ai mei. Saracii simt ca asa ma ajuta, in felul lor, fiindca stiu ce aiurea ma simt stand in casa. Imi scot eu parleala mai tarziu! Adevarul e ca-s si superficiala rau de tot. Nu ma ingrijoreaza asa de tare kilogramele astea in plus decat dintr-un singur motiv: nu vreau sa fiu urata in fotografiile de la botez . Na, am spus-o! Sunt sigura ca voi reveni la silueta mea dinainte de Miru, nu asta ma roade. Am si vointa si-s de felul meu foarte activa, deci no problem. Da' ce ma fac eu la botez?!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Lia si eu m-as muta cu cortul sau la parintii cumnatei mele cele noi , ca tare frumos era acolo (tatal ei e padurar si padurea incepe din spatele casei )
Apropo de kg, mie mi-e si frica sa ma mai urc pe cantar, am o parte dorsala si niste picioare cum n-am avut in viata mea, sa nu mai spun de celulita. As face un masaj anticelulitic (am o chestie faina pt masaj acasa) dar din cauza fragilitatii capilarelor, care s-a extins pana la glezne , nu pot face nimic Asa ca ma resemnez si mai vorbesc cu bebelina si imi trece
Despre mancarea sanatoasa... meniul meu e cam acelasi zilnic - dimineata lapte cu cereale cu fructe de la Sanovita, gustarica dintre mese: un mar sau o portocala/un grepfrut, la amiaza o salata de rosii cu castraveti fara ceapa si cu ulei de masline (uneori mai pun si cateva bucatele de telemea, ca si-asa nu pun sare in salata), iar seara diverse, ca trebuie sa-mi hransesc si o bucata de barbat infometat, dar evitam pe cat posibil prajelile ca nici lui nu-i plac asa de mult si sarea in exces (pt ca are probleme cu rinichii, chiar sapt trecuta a mai eliminat 2 pietricele ). N-as putea spune ca mananc "nesanatos", dar tot am pus n kg

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Lia, esti fantastica. Eu la 31+4 zile am 16 Kg luate. Noroc ca sunt inalta si se amelioreaza efectul. Ieri, cand mi s-a intors sotul acasa in loc sa fiu fericita eu am facut o mica criza de hormoni. Nu stiu ce m-a apucat. Stam in Bucuresti si nu avem pe nimeni, nimeni aici. Asa ca daca gatesc eu bine , daca nu nu. Eu pot sa gatesc o ciorba si un felul doi insa a doua zi imi doresc altceva de mancare, tot gatita si nu mai pot, ca obosesc. Si uite asa, din acest motiv, am tras si eu un bocet mic ieri. Nu imi sa cred. Bineinteles ca solutia a fost comandarea unei pizza marrrrrrrrrrreeee - pe care am mancat-o toata.

Mergi la inceput

Lavinia, ma mustra constiinta. Tot chiar numai atat mananci???

Mergi la inceput

Lavinia, in cazul asta eu n-am dece sa ma plang... Mananc ceva mai consistent decat tine, mai ales dimineata, care e masa mea preferata din zi. La pranz scap uneori cu o ciorbita, daca fac mofturi serioase, dar seara e jale: carnita si salata sau ceva de genul asta.

Si uite asa am ajuns sa arat ca o halterofila. Ce picioare?! Ce fund?! Ma uitam ieri pe niste fotografii de anul trecut si de acu 2 ani de la mare. Doamne, si atunci ma plangeam ca nu-s chiar asa cum mi-as dori! Pai ce sa spun acum?! Ca sa ma consolez, imi imaginez ca peste inca un an, in fotografiile de la mare voi fi la fel de slaba ca atunci, si langa mine va fi si domnita Miruna, razand cu gura pana la urechi! (Am eu o fantezie cu primul nostru mers la mare...)

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Dana chiar atat mananc, dar la caldura din camera mea nu cred ca ar putea cineva manca mai mult Asa ca nu-ti mai face mustrari de constiinta, ca la mine, daca ar mai fi loc de bebelina, ar oracai brostele de pe Bahlui, la cata apa beau eu Si mai pap si eu cate 4-5 patratele de cioco asa cand am chef (numai cand am chef nebun, ca si alea imi fac sete) sau cate o pizza la cuptorul cu microunde cand au astia treaba in bucatarie. Mai dau si eu cate o raita prin cele "nesanatoase" , ca tot omul, dar zic eu ca nu f des

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Lavinia, in cazul asta eu n-am dece sa ma plang... Mananc ceva mai consistent decat tine, mai ales dimineata, care e masa mea preferata din zi. La pranz scap uneori cu o ciorbita, daca fac mofturi serioase, dar seara e jale: carnita si salata sau ceva de genul asta.

Si uite asa am ajuns sa arat ca o halterofila. Ce picioare?! Ce fund?! Ma uitam ieri pe niste fotografii de anul trecut si de acu 2 ani de la mare. Doamne, si atunci ma plangeam ca nu-s chiar asa cum mi-as dori! Pai ce sa spun acum?! Ca sa ma consolez, imi imaginez ca peste inca un an, in fotografiile de la mare voi fi la fel de slaba ca atunci, si langa mine va fi si domnita Miruna, razand cu gura pana la urechi! (Am eu o fantezie cu primul nostru mers la mare...)

Lia 29S Miruna Demetra

Pai vezi ca ai gasit si solutia? Si eu tot asa gandesc si visez... voia vea din nou 53 kg dupa ce o voi avea pe bebelina si cand vom merge la mare ma vor admira duamnele si o vor iubi pe Lorinuta Da' ci modesti mi-s

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ddanagh

Lia, esti fantastica. Eu la 31+4 zile am 16 Kg luate. Noroc ca sunt inalta si se amelioreaza efectul. Ieri, cand mi s-a intors sotul acasa in loc sa fiu fericita eu am facut o mica criza de hormoni. Nu stiu ce m-a apucat. Stam in Bucuresti si nu avem pe nimeni, nimeni aici. Asa ca daca gatesc eu bine , daca nu nu. Eu pot sa gatesc o ciorba si un felul doi insa a doua zi imi doresc altceva de mancare, tot gatita si nu mai pot, ca obosesc. Si uite asa, din acest motiv, am tras si eu un bocet mic ieri. Nu imi sa cred. Bineinteles ca solutia a fost comandarea unei pizza marrrrrrrrrrreeee - pe care am mancat-o toata.

Dana, faptul ca nu gatesc eu nimic e unul dintre multele "avantaje" ale statului in pat si al riscului de nastere prematura! Pot numai sa-mi inchipui ce greu iti este tie cu toate pe cap, si casa, si servici. Iar din cate stiu, o pizza n-a ucis pe nimeni! Asa ca nu-ti mai fa ganduri aiurea!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput