Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Seara buna,meii cand va aud ca vorbiti de ploi,io deja am 29 de grade in casa,iar afara este hot tare
Olivia super actiunea,cred ca Uka a fost foarte incantat..mei d sexoasa mai esti in poze
Dana si io zic ca deviza-i musai"azi in Bucuresti,maine in toata tzara"sau macar in Iasi,Constanta,Oradea,Timisoara...btw io am 5 magazine pentru cupii in cartier si am cautat sosete albe de bumbac subtire,pentru mandra si nu am gasit
Io-s cam tati este mai mult plecat,la servici am un sef care a luat-o razna,asa ca abia astept luna iulie,sa-mi mai revin
Andries iti tinem pumnii sa fie totul ok
Cristalina si Daria io vara trecuta ieseam cu un rucsac cu schimburi de parca mergeam in excursie
pe mandra a apucat-o somnul,revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut.Da,ideea nu e rea deloc.Acu mai tre sa-mi conving consortul care cind aude de afaceri in Ro ai vine sa fuga la sanatoasa.Avem o experienta tare aiurea cu afaceri din Ro,nu stiu cum s-a facut ca numai am pierdut.Si nu putin.Si oricum,nu m-as baga nici eu decit la un en-gross ceva,ca asa cu trei chiloti doua maieuri,nu suntem noi invatati.Adica daca tot fac un transport macar sa umplu un camion.Da Roxa ai mare dreptate,noi tot din cauza asta ne-am facut bagajele si am venit in Germania,unde intrai trebuia sa bati cu capu ca mainile erau ocupate.pentru mine era normal dar Mario s-a isterizat intr-un hal far de hal.Ca el pe buna dreptate avea impresia ca daca si-a deschis propria lui firma pe banii lui,a creat 200 de locuri de munca,lumea e multumita.Da,da fiecare vrea ceva in buzunarul lui,cei pasa aluia de sus ca 200 de oameni au servici si ce pune pe masa copiilor acasa.lui ai trebuie partea lui.Si absolut toti,toti vor sa le dai.jenant si josnic pentru partea romana de altfel.Eu totusi am sa contactez niste firme,vad trag sfori pe unde stiu eu ca fac haine bune si ieftine si v-a tin la curent.Daca e si m-a inham la asa ceva,voi o sa stiti primele.Apropo,cam cit e chiria pe la engross-uri?Stie vreuna dintre voi?deci un stand vreau sa spun.Totusi,poate o sa radeti dar nu m-a apuc de asa ceva pina nu am acordul vostru.Mai precis o sa trimit vreuneia dintre voi un pachet cu haine,v-a intilniti la persoana respectiva,sau de ce nu in parc ca-i vara si soare si v-a dati cu parerea cum vi se pare raportul calitate pret.Ca daca voua vi se pare ok,cu siguranta si altor mame or sa li se para la fel.Si daca am acceptul vostru,atunci sunt chiar interesata sa incep asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana-mama de Ric si Serban, ce zici tu, e o idee geniala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

'na seara !
Hehe, o sa incep sa o parafrazez pe Cristalina si o sa zic si eu "subtirica la raport" !! Si raportul cred ca in aste zile o sa fie cam nocturn, ca in timpul zilei am zis io ca nu prea mai dau drumul la pisiu, ca fii-miu e deja addicted si nu imi cam place !
In rest e bine ... adica sintem ok, cel putin pina acum ! Azi a fost cam urit afara, cu tunete si "ugere" , dar pina la urma s-a inseninat si am dat o tura de bloc, Andrei nu a mai vrut si la parc, asa ca am revenit in casa dupa ce a agatat de la magazin o punga cu animale de plastic de care a fost superincintat si cu care s-a jucat si dupa ce am venit din vizita de la mama (ca am sarbatorit-o, avind in vedere ca e Elena).
Am citit din urma ... am vazut si poze !
Dana-speel, super ideea ta !! Eu m-as bucura tare mult sa iti iasa treaba, aici la noi in cartier e cam pana de magazine cu lucruri pentru copii (am avut unul de care eram tare multumita, dar l-au desfiintat), asa ca daca te hotarasti, pe mine sigur ma ai de clienta ! Sper ca romanii sa nu te jupuiasca asa cum sint ei priceputi sa o faca si sa nu iti puna enshpe taxe si taxute, de sa ajungi sa te iei cu miinile de cap !? Eu iti doresc multa bafta si te rog sa ne tii la curent !
Roxi, ma bucur ca a trecut enteroviroza si ca acum va simtiti mai bine !
Daria, succese cu scapatul de pampers ! Cit despre alergatul in parc, la mine Andrei pleaca de acasa cu un ricsacel in care isi pune citeva jucarii (de obicei elemente de bucatarie) cu care se joaca linistit la casutele acelea mici din parc ! Si asa ma mai odihnesc si eu si scap de fuga dupa el !
Cristalina, si tie succese cu despamperizarea ! Tin minte ca la inceputul operatiunii si Andrei nu avea nici o treaba si facea lejer pe el prin toate colturile camerei ! Incet-incet insa l-am dezvatat de asta, bine, am tooot stat cu gura pe el si il intrebam cu ochii pe ceas daca vrea pipi, dupa care am vazut ca oricum nu raspundea ca vrea, asa ca il puneam automat pe olita din timp in timp ! Pupici Botoshehelor si sa treaca si colicii repede !
Lia, bafta cu diversificarea ! O sa fie bine, ai sa vezi ! Ma bucur pentru rezultatele de la eco !
Andries, multa sanatate iti doresc si sa fie asa precum vrei tu si bebe sa fie sanatos !!
Olivia, sa stii ca si eu ma oftichez cind citesc ce activitati aveti voi pacolo si unde puteti merge si ce parculete si locuri de joaca frecventati ! Plus ca am uitat sa zic ce faine erau pozele acelea unde va plimbati pe malul unui lac (sau mare ? ocean ? era o faleza si se vedeau barcute in spate). Pupici lui Zarzant , ca am citit ca iarasi a cazut !
Andreea, hehe, nu vrusesi sa apari in film ?? Data viitoare lasa-te macar intr-un cadru prinsa, sa te vedem si noi at work !
Caro, cum fu cu dansurile ? Iesira cistigatoare ?? Sper ca da !
Io ma duc la bucatarie, ca am de facut cite ceva ... in timpu zilei nu avusei cum, Andrei a tot tras de mine sa ne jucam !
O noapte buna tuturor si miine o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ptiuu ce zi plina am avut!
Ioana merci pt complimente! Nu mi-ai zis daca "ti-ai tras suvite":))) Mey tu tot zici de sef..care-i baiul cu el?
Roxa ..ceas sa fie!
Alice bine aparusi!Ala de-l vazusi este oceanul Pacific...acolo stam..si crede-ma ca ne-am saturat sa locuim pe faleza unui ocean..frumos si atit! Vint non-stop..frig..ceata...
Lia bine ca-i de bine!
.. ma duc sa-mi beau si eu cea de-a doua cafeluta!

Mergi la inceput

Mey, fetele, ca tot eram la capitolul mincare - spuneti-mi si mie ce fel de peste cumparati (cele care mincati asa ceva), ca io m-am saturat de scos osisoare din fileul de merluciu pe care il iau de la supermarket ! Citeam paici pe un forum ca fileul de pangasius ar fi bun ... stie cineva ceva ? Poate imi recomandati si vreo marca (fetele din romanica) - sincer m-am saturat de stat cu miinile patrujcinci de minute si scos oasele miiiici de tot, ca nu am chef de nici o surpriza cu Andrei, care si asa face nazuri cind vine vorba de peste (nu il pacalesc sa il manince decit daca e facut chiftelutze !!).
Olivia, sa iti mearga bine si unde trebe cafeaua ! Si sa stii ca frig si vint si ceata e si paici la noi, io mereu iti zic !! Sau extrema cealalta, daca te incalzeste, unde sint patruj si ceva de grazi la umbra si asfaltul arde !! Eu prefer faleza oceanului Pacific !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Alice eu sint mai ca sopirla..cu cit arde mai tare cu atiti mai bine Eu sint fan pastrav si cod...delicioase amindoua ..fara oase multe...plus scrumbie afumata..yammy...

edit si am mai descoperit aici ceva ..halibut...nu stiu daca se gaseste in Ro...demential si asta!

Mergi la inceput

Heheee, apoi te ajtept pe la mine - am in frigi una bucata afumatura scrumbioasa pe care mi-e urit s-o maninc singura !! Hali...de care spui tu nu am vazut pe la noi, sau poate ca nu m-am uitat prea bine ! Acu ce sa spun, oferta este destul de variata, da daca mai iau o punga si tot asa cu oase multe si marunte e fileul, ma impusc !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Deci..nu vorbi de scrumbie afumata ca aici nu am ..deci...cind sa vin?

da...nu dormi????

Mergi la inceput

Apoi io ma gindii mai bine si vin eu acolo !! Terminam scrumbia si putem sa ne intoarcem in romania - nah, ca a iesit in versuri(sau sa vin cu un camion de afumaturi ???? si mai stam un sezon la voi, hihiii !).
De dormit, acu ma duc, am avut ceva de gatit si am mai bintuit pe net, in cautare de filme, ca mai privesc si io cite un dvd cind doarme omumik !

Alice si Andrei

Mergi la inceput