Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

scrisei si io aseara da` la un fuljer pica netu` ..
olivia, v-am vazut, super zarznu, am remarcat ceva tricolor pe acolo, sper sa fi vazut bine
madam spil, bafta, sa-ti mearga treaba bine! io am in cartier un magazin cu hainute pentru copii, da` de multe ori calitatea e indoielnica iar pretu` sus de tot
aliceee, cre` ca esti rupta acu
kro, felicitari! cum fu? ionu` cu trupa de la gradi cistigara doo premii 1 la micii pietoni si la micii sanitari, merjem la faza judeteana pe 5 si 6 iunie
gravidutelor si apirantelor, sanatate
is in zona ca pasa are nush ce delegatie si ma aduse la servici cu noaptea`n cap
edit, fusei la oftalmolog cu ionu, alt medic, acelasi diagnostic pseudostrabism;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
am venit cu patrick in masina si mi-a impuiat capuuuul!!! am luat-o pe un drum care trece pe langa partea industriala a portului...nu va zic cum se extaziaza: "mamiii! wooooooww! waaaaaaaawww! maca'aaaa!maca'aaaaaa! doua!!!" de fapt erau vreo douazeci da' ce sa mai contrazici copilu' in fericirea lui . nebunia de pe lume. cred ca il ucide pe Mugur pe drum pana la ai mei. cu gura adica
Olivia, da, te-ai hotarat? coool! baga in model da' nu aci
Alice file de cod sau pastrav, nu au oase multe. sau din metro/carrefour/cora dorada/biban de mare, extrem de gustosi si fara oase multe. in stare proaspata...la cuptor....deliciosi!!
Dana maica stiam eu ce zic. nu stiu de preturi de chirii in en-gros, imi pare rau.
Lia spor la diversificare . hai ca 50g de piure e ok. imi inchipui ce cool e sa ii apuce urletele pe amandoi odata, brrrrr!
sunt nitel adormita asa ca revin. o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,la noi tot caldura marela ora 8 erau deja 20 de grade....
Olivia io am suvitze de prin martie facute,acu' ma gandesc sa renuntz la ele sau sa le refrisez,da' mai am timp de gandire...meii io mi-am propus ca pana-n toamna sa finalizez teza(si daca reuseam ma puteam gandi la bb2)asa ca muncesc cu spor,seful meu de ce ma vede ca muncesc cu spor d'aia face tot posibilul sa ma incurcesi ce-i mai rau este ca-mi schimba tema de pe o zi pe alta...asa ca sigur nu o termin,imi iau 2 luni de concediu ca sa ma hotarasc ce am sa fac din toamna..schimb seful,schimb serviciul,ma fac casnica si fac bb2
Alice noi cumparam pastrav proaspat de la metro,da mandra nu-i incantata deloc,intr-o seara il fugarea pe tacsu' din bucatarie ca manca icre si nu-i placea mirosul!Ca sa rezolvi problema cu pc-ul io zic sa il lasi lui Gizmo si sa-ti cumperi altu
Meii io deja ma gandesc ca se apropie ziua piticei mele si nu prea stiu cum s-o aniversez,voi cum si unde va ganditi??
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la noi!

Am citit din urma si cum mesajul cel mai proaspat si care se si potriveste cu dilema mea e cel al Ioanei - o sa va zic de asta. Evident se apropie si ziua lui Stefan si ma tot gindesc unde sa i-o serbez - cred ca pina la urma o sa ma duc in acelasi loc ca si anul trecut (daca o sa fie liber...) ca au curte destul de mare si au si o terasa pentru parinti. Nu stiu nici ce cadou sa-i iau, dar cred ca pina la urma o sa-mi pun in aplicare planul de a-i lua 2 porcusori de guineea - uitindu-ma si la pozele cu Zarzant - ma gindesc ca poate asa il fac si pe el sa nu-i mai fie frica de animale...
Deocamdata e la stadiul de proiect pentru ca cineva trebuie sa si aiba grija de ei si cred ca tot pe mine va cadea...
Lia - bine ca aveti vesti bune cu Dea! O sa vezi ca si cu diversificarea va merge mai bine!
Dana - nici eu nu ma pricep sa-ti zic de chiriile din en-gross-uri - dar nu stiu cit de mult mai merg astea...Eu una nu m-am dus niciodata sa cumpar din en-gross-uri pentru ca marturisesc ca imi plac magazinele, mai ales cele de firma care au si cite un concept in spate...
Rox - tare Patrick, vorba ta - Mugur nu s-a plins pina acum?? Cum mai sunteti, toata lumea e ok acum?
Carmen - cum e pseudostrabismul asta?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim - uauuu, am vizionat toate pozele de doo ori. O minune ideile astea pt copii !
Carmen - sanatate lui Ionut. Ce va trebui sa faceti cu ochisorii ?
Leeloo - cu porcusorii: sunt dragalasi si nu`st pretentiosi, se inmultesc repede si-s chiar frumusei. Au prietenele noastre
Rox - ce frumos e cand ii i-a pe astia mici entuziasmul
Lia - pupici la bebelina ! o zic ca e de bine ca papa chiar si atat !!!

Despre cadou ... cre`ca o orga sau o chitara sau tobe sau trompeta, sa se sature mandra de cantari

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, pseudostrabismu`este cauzat de forma fetei, desi are ochii normal dezvoltati, cu focalizare perfecta, ii mai fug okii. in cazul lui piriamida nazala e mai "deosebita" citez, mai mare, adeca pe romaneste are nasu` lu tat`su, borcanat;)), ca io fusei mama purtatoare, deh, daca n-a vrut nas cirn si frumos ca al meu
edit, peste un an la control
edit la edit, daria, nu tre` sa faca nimic, asteptam sa se dezvolte capu`
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen - acum am inteles - Stefan de exemplu are si epicantus care si asta accentueaza strabismul...
Daria - pai eu nu vreau sa-i inmultesc - am sa iau 2 de acelasi sex (ca am inteles ca au nevoie de companie, altfel luam unul singur...) - imi e frica doar sa nu muste, dar am citit ca sunt foarte blinzi, relativ usor de ingrijit si se impaca bine cu copiii...astia pina ne mutam la casa ca acolo o sa ii iau si catel si pisica si ce-o mai vrea el! Menajerie fac...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Leeloo...noi de ziua ei o sa fim la Buzau,ca ne-am luat bilet la mare de pe 6 iulie,asa ca,anul asta cred ca o sa facem 2 aniversari, una acasa si una in deplasare,io ma gandeam ceva gen picnic la padure cum am vazut la Olivia in niste poze,ca la ce calduri sunt....a io deja am o lista de cereri:trotineta,masina mare cu acumulatori, role,tractoras cu pedale...da io nu cred ca am sa cooperez ca deja ma doare spatele de la carat bicicleta,cine m-o fi pus sa iau din aia mare

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neaaaataaaa!

ce mai fac iubitele?

Despre noi numai de bine. Mara a invatat sa se rostogoleasca si de pe burta pe spate, asa ca de acum sunt cu ochii pe ea ca pe butelie si n-o mai pot lasa decat pe jos.

Tudor le cam comite, in sensul ca mai uita ca trebuie sa spuna de pipi, asa ca mai da drumul si pe el. Ieri am fost la maica-mea si am luat doua schimburi cu mine. De vreo trei ori a spus ca face de doua ori a uitat, asa ca nu mai stiam ce sa-i mai dau pe el. Si ma dispera ca face asa des, vezicuta lui e tare mica se pare...

Roxi, asa face si Tudor in masina, nu tace deloc, tot ce vede raporteaza, ce nu intelege intreaba, etc, asa ca se aude numai gura lui. Chestia e ca daca incercam sa vb ceva ce nu il priveste pe el si nu il includem in conversatie, se sesizeaza imediat si incepe boicotul ("maaaamiiii", "da de ce", "da cum", "mami! te-am intrebat de ce....!!!" - tot mai suparat si tot mai tare). Asa ca solutia, ca sa taca, este sa ii punem un mar in mana. Si rontaie la el si vb mai putin
Tot nu mi-ai zis, cand veniti in Sibiu? ca am uitat data exacta...

da si eu ma gandeam ce fac de ziua lui. Pana acum am tinut-o tot acasa, pentru ca am fost mai mult familia si destul de putine persoane. Anul asta vom fi mai multi si cu multi copii, asa ca trebuie sa alegem un loc de joaca. Problema este ca in Sibiu nu sunt in aer liber. Si cele care sunt nu prea imi plac... Iar la cadouri n-am idei...Planuiam sa-i luam un camion din acela mare cat el, ca e pur si simplu fascinat de ele, dar mi-a facut Cosmin surpriza intr-o zi ca s-a dus cu copilul la targ si i-a luat de acolo, asa fara nici un fel de motiv, ca l-a gasit mai ieftin. mama ce l-am mai certat! Eu sunt impotriva ideii de a-i lua copilului jucarii din astea big, fara motiv. daca e ziua lui, daca le merita, e altceva....dar asa, rasfatam copilul.

Olivia, tare bine va distrati voi pe acolo...Iar tu arati super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - io stii cum fac cu Giulik ? O tot intreb dak vrea sa faca pipi. Cred ca face si numai de gura mea. Sunt foarte stresata ... si o stresez si pe ea. Noi avem 3 zile fara pampers pe afara, folosim doar la nani. Cateodata face putin, zice gata, apoi zice ca totusi mai vrea. Parca ar distra-o ca poate face pe repreize. Alte dati se screme sa faca pipi pe furnici

Pupaceli muuulte Marei nazdravane !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput