Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, si eu il tot intreb pe Tudor, si adesea il pun sa faca chiar daca nu zice. dar mai sunt momente cand uit sa-l intreb (pentru ca sunt ocupata cu Mara de exemplu), si daca se joaca cu ceva interesant, face pe el....uite de ex ieri, ne jucam de-a ascunselea (joc dupa care e innebunit), si in timp ce statea ascuns si astepta sa il gasesc eu, a facut pipi pe el. De emotie probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

alice, am uitat sa-ti raspund. Eu de cand am cumparat file de pangasius am zis ca numai din ala mai iau de acum incolo. Mi-a placut foarte mult. Chiar si fiert are consistenta, fileul de merluciu pe care il luam eu, avea foarte multa ghiata, si la fiert, se injumatatea si se zdrobea. Nu stiu sa-ti spun firma, dar stiu ca era un ambalaj cu eticheta verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

'neata!!

Am parcat copilul la gradi, ieri daca mi-a fost rau nu l-am dus si m-am enervat groaznic pe el ca nu a vrut sa manance mancarea de acasa, a stat toata ziua cu 2 cremvusti!! Buuun, azi l-am sculat cu forta, l-am imbracat si l-am dus acolo unde stiu sigur ca mananca si ca doamnele alea au destula energie sa il puna la punct!!

Acum imi savurez cafeaua (dupa micul dejun numarul 2, ca eu mananc de vreo sapte ori pe zi) si ma gandeam la ceea ce vrea Dana sa faca. In primul rand multumesc frumos pentru incurajari, pentru ofertele de ajutor, mi-am varsat si eu oful si sunt mai linistita. Nu e usor, dar sper sa fac fata si de data asta. Si Cristal... eu initial i-am propus sotului sa faca vasectomie, dar nu vrea. Asa ca o sa-mi leg eu trompele.

Dana, chiria la un magazin de cartier merge intre 25-30 euro/mp si ai nevoie de macar 30 mp. La un mall ai chirie si 200 euro /mp depinzand de pozitia magazinului in mall. La un en-gross nu stiu, dar daca vrei sa vii cu camionul, eu nici nu m-as obosi sa inchiriez stand in en gross, as merge cu containerul direct in parcul logistic si l-as distribui de acolo, as merge numai pe comenzi. Greu ar fi sa faci reteaua de distributie, sa spunem cateva luni ca pe urma s-ar vinde marfa mai ales daca e de calitatea de care spui ca este. Oricum, initial magazinele vor lua cu plata la vanzare sau la 30 de zile. O alta idee ar fi sa mergi pe contracte cu hypermarketuri, gen Carefour, care vand foarte multe haine pentru copii si bebei, doar ca ei vor cantitati mari si preturi mici. Mai depinde si de obiceiul de consum al mamelor, majoritatea vor haine de marca cat de cat pentru haine de exterior, la treninguri, chiloti si maieuri nu trebuie sa fie neaparat cine stie ce marca. Despre taxe cred ca daca sunt achizitii intracomunitare nu sunt atat de mari. Eu am luat si haine en gross mai ales cand plecam in vacanta la tara unde am 4 nepoti . Daca vrei sa pui la cale un business cu haine trebuie sa faci intai un proiect pilot, sa vezi cum merg pe piata. Si cum a spus si Gabi, daca e sa mearga pe termen lung trebuie gandit si un concept in spatele hainutelor, personalizare, branding, etc. Ideea este sa ajungi in timp sa ai nu numai clienti intre 0 si 3 ani, dar cei care au cumparat bodyuri la 3 ani sa revina la 4 ani sa cumpere tricouri si pantaloni. Daca vrei eu pot sa te ajut cu pilotul (adica iti testez esantioanele pe vreo 200 de parinti cu copii intre 0 si 14 ani si vreo 20 de magazine, vorbesc serios, chiar cunosc atat de multa lume) din decembrie doar. Oricum si eu am in cap o activitate care are drept target copiii, dar nu e legata de haine ca eu nu ma pricep la industria textila.

Gabi, orice animal ii iei copilului vezi sa fie unul rezistent, noi am avut un papagal care a murit si Victor a plans dupa el o grammada.

Roxana, leguma-leguma, dar crede-ma ca nu ma asteptam sa fie atat de greu. 33 de ani isi spun cuvantul...nu fac transfuzia inca, mai astept sa vad daca organismul poate compensa, cine stie... si imi caut sa-mi fac o rezerva de sange pentru orice eventualitate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Despre pampers: ei fac pipi des nu pentru ca ar fi vezica mica, ci pentru ca sunt obisnuiti sa-si dea drumul in pampers foarte des. Trebuie sa va luati inima-n dinti si sa-i lasati sa se pise pe ei si sa ii mai si lasati pisati macar 5 minute, sa simta ca ii deranjeaza. Eu am scapat pe pampers anul trecut pe vremea asta si-mi aduc si acum aminte cum era la mine in casa...plus ca vreo doua saptamani Victor se pisa pe peretele de la intrare dupa usa. Pur si simplu. Eu am alta problema acum, nu mai vrea sa faca pipi pe oala, vrea numai in WC, are un scaunel de plastic, se suie pe el, isi da jos pantalonii, chilotii si ii da drumul in WC, dar... exista si un mare DAR... nu stie el prea bine cum sa tina cucul sa de duca jetul fix in WC si incepe in WC si termina pe pantaloni. ta-nam... "Victor ia-ti oala si fa la oala!!" raspuns: "Oala este pentru bebelusi si fetitze, eu am crescut deja, sunt mare!!"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna... Am intrat un pic, intre doua sedinte si am apucat sa citesc o pagina din ce ati mai scris. M-a apucat nostalgia si mi-am dat seama cat de mult va duc dorul...
Va pup pe toate si incerc sa mai vin :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea - salutareee, cum sunteti, ce mai faceti ???
Io strigai ieri catalogu` si m-am gandit la voi

Andries - buba e k pe don`soara mea nu o deranjeaza deloc sa fie uda pana`n incaltari

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Merci de intrebare... Facem bine doar ca nu mai avem timp de nimic.
Matei creste pe zi ce trece, vorbeste verzi si uscate, canta toata ziua si spune poezii cand e in toane bune. Vrea la gradinita si in weekend daca se poate... Cam asta de la noi, nu avem noutati. Abia astept concediul sa scap 2 saptamani de nebunia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Mitzu io-i stresata ca face pipi rar,de exemplu ea nu face pp noaptea deloc indiferent cat bea si ziua face cam la 3 ore, asa ca mai ales cu caldurile astea o stresez sa bea cat mai multa apa plata,btw noi am fost norocosi nu a facut pp decat o singura data pe covor....
Andries io am inteles ca nu-i chiar asa de bine sa-ti legi trompele ca pot aparea complicatii....io zic ca daca stai bine cu psihicul duci cu brio si sarcina asta pana la capat,avem un exemplu demn de urmat,Cristalina
Carmencita lasa mama cupilul in pace,ca are niste ochisori de va zapaci multe fete
Daria a inceput sa ma cicale si pe mine piticul de pe creier ca ar trebui sa analizez cupilul ca se apropie un an de cand nu l-am mai analizat,da cred ca dupa ce vin din concediu

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana si mie mi-ar placea sa fac ceva gen picnic - dar sunt copii destul de multi si de diferite virste - plus ca unde sa gasesc eu un astfel de loc unde sa-i si putem supraveghea cum trebuie? Soluti e tot locul asta de joaca - poate de la anul scap de stres - o sa fac in curte ca doar de aia am curte asa mare!
Andries - ai dreptate, dar din cite am citit, porcusorii astia, daca nu sunt bolnavi, traiesc citiva ani - oricum vreau sa iau doi pui ca sa nu se spreie de ei si sa se obisnuiasca si el cu ei si ei cu el... Mama, dar stiu ca Victor e avansat daca face deja la wc!
Eu tot amin despamperizarea tocmai pentru ca Stefan nu vorbeste si ma tem ca nici nu o sa aiba cum sa-mi arate...dar o sa incepem si noi odata si odata! Cred ca nici el nu are o problema daca e ud - de multe ori se scoala dimineata us (nu stiu cum naiba face de curge pe linga pampers...) si nu se sesizeaza in vreun fel...Ma mai gindesc...
Andreea_s - bine ai mai revenit! Chiar ma gindeam la tine ca se apropie ziua lui Matei! Ne bucuram ca sunteti bine - unde gasim poze mai recente ca sa va vedem??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

O sa pun acum pe yahoo cateva poze si va anunt cand sunt gata

Mergi la inceput