Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 29
Daconst spune:
Lili,mi-a tras un kaki de spanac,dar nu in cantitatea lui normala.Ma astept sa mai faca azi o data.Oricum nu era deloc tare.Deci e bine.
Marina,si noi punem scutec in zona capului ca mai vomita si nu am nervi sa tot schimb cearceaful.faza e ca si-l trage pe fata si mi-e frica parca.
Fetele cu borcanele,oare e bai daca amestec 2 borcanele?ca am borcanel de morcov si eu ala nu i-l mai dau simplu fara ceva combinatii pe linga sa nu se mai constipe.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
Salutare la toata lumea, la noi e o saptamana infernala, cu calduri de nu poti sa sufli, David sta mai mult la umbra, in casa, sau afara in cracii si bratele goale. Azi am fost la masaj, ar fi trebuit sa intram la 10, dar doua cadre medicale supernesimtite au considerat ca au nevoie de masaj ca sa fie fresh si amabile cu pacientii, si s-au bagat inaintea bebelushilor. Ce sa zic, am intrat abia la 11, si cand am iesit David era nervos, iar afara in masina o caldura sa mor eu, ce sa mai zic de el! Mi-a tras niste urlete pana acasa...
Felicit fetele din capitala pentru initiativa cu mini-cresa, e o chestie la care m-am gandit si eu, ca Aradul nu mai are crese, dar nu am pe aproape mamici cunoscute. Iar la gradinita nu-l primeste daca mai este cu pampers, ce prostie!
Apropo de pampersi, noi suntem la nr 3 si suntem multumiti, foarte rar curge pe langa, si doar daca se orienteaza pasarica in sus
, se mai intampla si d-astea!
SHINE, cate kilograme are bebe Alexandru de zici ca mai aveti mult si bine pana la 6 kile? Eu credeam ca noi suntem cei mai mici! Apropo, vadra = galeata, e o vorba ardeleneasca!
LILISOR, noi ne incadram in prgramul de trei luni, cu tinutul capsorului si asa mai departe. Poti sa-mi spui ce ar trebui sa faca la 5 luni? N-am stiut ca Aradul a fost fruntas la votul anti-Basescu, dar tine con ca aici e plin de baptisti care merg la vot si carora li se spune la biserica ce sa voteze!
DANA, super Lucas cel razacios! Deci ai luat-o si tu pieptis cu diversificarea, eu ieri i-am data cereale (orez) cu pireu de pere deasupra, a mancat ce a mancat si s-a plictisit. Cu supa nu am avut mare succes, am pus cartof si patrunjel, dar n-a prea agreat-o. Ce-a ramas am pasat si am pus la congelator, un
MESSEI pentru idee, poate ca altfel aruncam legumele. Oricum, a iesit un pireu de cartof cu gust de patrunjel (cred, ca n-am gustat), caci patrunjelul avea varsta mea, cel putin!
MESSA, ai dreptate cu sarbatorile astea, si pe mine ma seaca de mor!
ALINUK, ai grija cu clonarea ob-urilor!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
fetili neata !!!
abia acum ca incerc sa mai si muncesc din cand in cand ca cica ajuta.
daconst - la noi meniul este cam ase.... noaptea nu mai cerem de haleala... a scapat mami de strigate de chelner "imediat vine mami" si sa pun masurele de lapte in bibe cu ochii inchisi....
la 8-9 - depinde la cat se trezeste mananca cam mai mult smecherita (ca nu stiu cum dracu nu ii foame dupa o noapte) 150 ml de lapte. la 12 mananca sau supa pasata, sau un borcanel de ce o fi(nu intreg - cam jumatate), cereale , orez una din astea, apoi pana la 5 trage 200 ml de suc (la fel hipp diferite de care o fi) , ceai intre mese cam 200 ml toata ziua, seara la 18-19 mananca 200 ml de lapte si pe la 10 mai bea ceai si suc.... mancare mai mult nu mai... ca nu vrea
deci 2 mese de lapte dimineata si seara si in rest suc la distretie cei ca e cald si la amiaza mancare....
mai vin
Liuda spune:
daconst la noi morcova se ia cu vanich, sucurile eu le amestec intre ele cum vreau, daca e morcov - mai bag mar ca sa nu constipe, la mancare la fel amestec borcanelele intre ele ca nu se bat !
vezi ca baiatul tau a tras la tita si de asta vrea sa simta ceva la nas si trage scutecul pe fata.... la mine e la fel adoarme mai usor daca ii pun un prosopel sau batistuta la fata, ca dupa tata a ramas cu reflex sa simta ceva pe nas, si apoi ii puneam ca sa nu-i cada suzeta cart faceam baie si sa nu planga,... ca ieseam cu spume pe mine ca urla... asa ca ii blindam suzy la gura... si acum asa adoarme ... cu ceva tras pe la botic.... lasal ca nu se sufoca ca e deja mare.... e mai linistit asa - incearca
Daconst spune:
Cristiana,ma bucur ca sunteti bine.Abia astept si eu azi controlul de 4 luni.Mai ales vaccinul ala pacatos.
Vroiam sa va mai dau o idee cu congelatul mancarii la bb.Am o cunostinta care congeleaza mancarea in tavita de cuburi de la congelator.Si-i dezgheata citeva cuburi la bb cit mananca el.Asta daca nu aveti pungi asa mici.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Mersi Liudo,cred ca copiez toate meniurile si le salvez undeva sa vad si eu cum le combin.
Deci azi ma bag si eu la combinatii,saru mana.
Asa e cu reflexul la san,ca aseara ii dadea al me sa manance si asta nu avea rabdarea.L-a prins de tzatza pe al meu cu gurita,de tricou adica,dar in dreptul tzatzei.Am ras cu lacrimi.
Iza,nu am retinut cit are Darius acum?Ca parca e mai micut ca Lucas cu o luna,nu?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
loremunteanu spune:
Iza, Roni nu zice nimic; deocamdata ma mai accepta.![]()
Off, prin ce ai trecut si tu...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
megbeng spune:
diaanmizzi, 

pentru mesajul taui in care ii vorbeai aelitei despre diversificare/completare..imi place f mult cum gandesti si mai imi place ca la voi pediatri nu se grabesc la diversificat/completat alimentatia bebelusilor asa, fara motiv..
am dat si eu peste o pediatra care ne recomadase ca de la 3 luni implinite fix sa-i completez si sa ii diversific lui bebe, asta in conditiile in care avea 6 kile la 3 luni iar eu aveam (si inca mai am) lapte din belsug, de bag in fiecare zi in ongelator o punguta de 125-175 ml
..in fine, iti dai seama ca nu am asculat-o, ba chiar am si schimbat-o cu o alta pediatra..si uite ca doar cu san bebe a luat deja 300de grame in 10 zile
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

megbeng spune:
de cand vreau sa intreb si tot uit:
1. CATALINA, tu ai/ai avuy pediatru de la CMU? pe cine? ai fost multumita?..am pierdut din aventurile tale cu matei, dar parca am retinut ca acum mergi la un alt pediatru...
2. MESSA (-googlessa)..mi se pare f f practica ideea ta cu facut o cantitate mai mare de supa>bagat portii mici la congelator..da..din ce stii tu...nu scade valoarea nutritiva a alimentelor in felul asta? proteinele se "degradeaza" la congelator (si la temp peste 45 de grade, prin coagulare..nu mai retin exact teoria cu ce legaturi se rup)..oare mai sunt la fel de bune calitativ supele congelate-decongelate?..nu de alta..da lenea o sa fie mare, sunt sigura, cand o sa ajungem si noi la diversificare
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

adela2006 spune:
lilico m-ai distrat
cu socrela ; cand am fost la ea sambata se mira ca la mine rade alexia si la ea sta serioasa sau ca vorbeste cu mine si cu ea nu vorbeste ![]()
pai a uitat ca eu sunt mama copilului 
am tot vrut sa va spun si am tot uitat eu acu am parul lung ca pana sa nasc il aveam periuta ![]()
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare