Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
iza29 spune:
Daconst da, Dari e cu o luna mai mic decat Lucas, d'aia stau eu pe margine si ma uit cum combinati voi borcanase si suculete, dar stai asa ca ne vine si noua randul acusi-acusi. Un
pt fratele nostru de falcute.
loremunteanu bine ca te accepta ca altfel...adio mancare. Ce ochisori frumosi are si baietelul tau, o sa faca ravagii la fete.![]()
Da, m-am chinuit ceva sa-l aduc pe pici, dar si satisfactiile sunt mai mult decat pe masura. 
adela2006 spune:
oare numei eu ma rog ata de copil sa mance ( cred ca daca ar fi dupa ea nu ar manca nimic toata ziua ) i-am dat acum pireut de morcov cu cartof si dovlecel si am vrut sa completez cu lapte
si a inceput circul ; de cateva zile urla cand ii bag biberonul in gura si mi-a zis o prietena ca cica i-ar da dintii si are gingiile iritate si laptele o irita si-i provoaca usturimi
a mai patit careva asa ?
eu ii dau lapte praf nan ; acu il prepar cu apa de la orez fiert ca sa scapam de kk imprastiat
avem si noi o pata rosie pe ceafa care am inteles ca trece pe la 2 - 3 ani
lore imi place mult freza ta in scari dar mai ales imi place cum arati tu
; imi pare rau de prietena ta si cum spunea dana acu ca suntem mamici parca e si mai greu cu astfel de vesti
ba eu una inca ma mai minunez ce a putut iesi din mine parca tot nu-mi vine sa cred ca sunt mamica dar e cel mai minunat lucru din viata mea acest copil si cand imi mai trage cate un zambat lung si stirb cu vedere la gingiile goale ma topeste ce mai
vazut bebelasi veseli de dana si ralu sunt scumpi rau
capitol nou cine face ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
dianamizzi spune:
hei salutare!
s-a pus fata la somn de dupa amiaza. am dus-o la leagane fetelor!!
vai de noi ce ne place...
fata mea prefera culori fetelor! ce mandra sunt! sa va zic...eram in parculet unde e un rand de leagane de mai multe culori. eee. eu ma duc pe ala rosu ca asa imi place mie :) si thea se intindea de zor la stanga... cu mainile si tot corpul se intindea in colo... eu tot o aduceam inapoi , de ce , de ce... ma gandeam ca ce o vedea ea acolo... cand colo, vroia la leaganul VERDE!! care era langa asta rosu. pana n-am ridicat-o sa o pun in astalalt nu s-a lasat. ii place verde fetei. si oricunde vede verde se uita asa captivata... totul a inceput de cand o ia ta-so in brate si se uita amandoi la fotbal. sta malc cu el o repriza intreaga si se uita la verdele ala cu omuleti care alearga
. ii mai place biliard si golf. deci astea cu verde. daca incerci sa o iei de la tv cand vede asa ceva se enerveaza... sa vedeti faza odata cand aveam musafiri si era fotbal la tv si cineva a vrut sa o ia in brate..maaaama ce s-a suparat sa o lase in pace domne! si a continuat fata sa vada meciul interesata... 
in leagan o pun doar asa un pic si o tin de spate normal. dar ea se tine bine oricum cu capul, corpul... un pic acolo ii place, ca se vede miscata. ii place rau...
a papat afara la aer. apoi iar dupa 2 ore jumate... vad si eu ca ziua a inceput sa manance mai des. uite... 2 ore jumate, ieri la 3 ore... las ca e mai bine asa, sa ia caloriile acolo si sa o tina mai mult noaptea.
MEGBENG
noi nu prea vizitam pediatrii ca nu se practica sportul asta aici...
doar cand a fost thea bolnava am fost. si la vaccin. in rest nu te cheama nimeni ... daca vrei sa te duci tu asa de sanchi tre sa tai cecu la particular ... da n-are rost... ce sa-mi zica... gasesc aici la fete pe forum toate informatiile!!
eu ma gandesc ca toti copiii sunt diferiti si cresc diferit. au ritmuri diferite.
si cel mai important lucru pe care toate mamicile trebuie sa il stie... sa fie si ele fericite! cu orice decizie pe care o iau, orice fac, orice ele cred ca e bine pentru bebe o sa fie bine si pentru ele.
diseara facem un gratar pe acoperis. aici folosim acoperisul pe post de "iarba verde"
.
aaaa.... fetelor... organizez intalnire de romani aici... sper sa se prinda ceva ca sambata la alegeri toti erau unu si unu sa vina care mai de care... acu sa vedem... am intalnit oameni de treaba. mi-ar placea sa ne cunoastem, mai vorbesc si eu sa nu mi se strambe limba in gura de lipsa de vorba romaneasca pana oi ajunge la mamicutza mea acasa sa ma barfesc cu ea pana ma satur.
YLIMIC - am uitat sa iti zic ca l-am vazut pe adam cu morcovetele pe tica...aoleu ce scumpete de baiat ai si tu!
ce mai face? cum se intelege cu noua papica? ce ii place? ati fost la plaja ?
noi am vrea sa mergem in weekend ca e super frumos afara. acu sa vedem...
si THEA doarme cu ceva la nas... la inceput cu bluza mea , pe care o pastreaza acum in patut. dar pentru afara are o paturica speciala cu un utoi in mijloc (de marimea unei batiste mai mari) pe care o pune pe fata sa o fereasca de soare sau la nas sa o miroasa si sa adoarma.
papa fetelor! o zi super frumoasa!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Liuda spune:
va pupacesc si plec la dr.... adica la ginecolog mama ce dor mi-o fi, dar am ceva sa0i duc si daca tot ma duc sa fac si un control, sa se uite la ceza, poate secretie ca nu strica si sa vad cum fac cu pastilele astea anticoncept ca imi vine mai inainte adica nu se termina pastilele si vine bucuria peste mine.... si nu mor de dor.
va pupacesc
la noi e cald.... a azi am mancat foarte bine pana acum.... vedem mai tarziu...
adela2006 spune:
deci toata lumea e la plimbarica
se joaca si a mea cu piciorusele uitati aici
numai asa ar sta toata ziua si la plimbare daca s-ar putea asa
am primit si 2 sepcute aici siaici
hai ca plecam si noi la plimbarica mai revenim deseara
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
mirandolina spune:
Fac eu subiect nou, daca ma asteptati putin!
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mirandolina spune:
Sper ca am facut bine ce am facut...
Poftiti la un nou capitol din galaxia stelutelor AICI
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya