Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
RB spune:
Multumim frumos de urari tuturor (sa nu uitam pe cineva
) si dorim multa sanatate pentru toti bbii.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
loremunteanu spune:
Dana, multumesc frumos... Ma vopsesc cu Loncolor (nu e una din cele mai apreciate vopsele); mie mi-a iesit culoarea asa cum am vrut si de asta am si ramas pe ea (pe cutie e gri, gri)...
Fug sa dau papa la copil...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by marinar
aaa i-am dat sucul de morcov la bustul gol ca sa nu mai patam diverse. cu ce scot petele de morcov?????????/ vanish nu merge...
haha si de cateva zile isi freaca picioarele precum o musculitza.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daca nu iese cu vanish, nu stiu ce sa zic.....da' ai putea sa-i pui babetica, ca sa nu se mai pateze
.Da!!!!intr-adevar, am o balerina!!!!!

O sa fac o poza sa o vedeti si voi!
marinar spune:
anne pai babetica ii pun dar dupa ce papa ea se invarte, se agita si mai da cate putin pe afara. asta e, o sa-i dau in casa numai anumite hainute ca sale pateze numai pe alea cand papa chestii din astea si gata.
ylilimic spune:
shine - am resusit sa vad primele 2, dar trebuie sa le las deschise cam 1 ora, apoi se vad...nu cunosc cauza!
lore - foarte trist si dureros! in acelasi timp te umple de revolta la adresa sistemului medical...
dana - succes la kkti azi, mai mult ca ieri!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
ylilimic spune:
anne - se zice ca daca bblusi pot sa duca piciorul la gurita au baut 1 deca de lapte! 
Daca imi amintesc bine, Matei a reusit abia pe la 5 luni ...
marina - poti incerca sa pui un scutec sub ea, unul dela care sa nu mai ai pretentii albe
sau iti trimit PM
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Shine spune:
lili, eu i-am zis annei de o "vadra" numai ca nu stiu ce-i aia vadra....![]()
![]()
stau prost cu matematica, si acu' tre sa ma documentez ce-i cu deca asta...
da' daca intri direct pe site, fara link-ul de aici tot asa prost merge? adica www...... nu sciu, ca ma "deconspir",
si intri pe blog
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
marinar spune:
lili pun si scutec, ca altfel ar trebui sa-i schimb lenjeria de 3 ori pe zi la cat baloseste si mai da si pe afara cate putin.
tonylexa spune:
sper sa mearga una din variante: am trimis ptin mail poze si incerc si varianta asta cu adresa
vom vedea ce merge , nu stiu de ce dar zilele astea sunt cam nauca si nu mai pricep nimic, parca nimic nu-mi iese
http://new.photos.yahoo.com/tonylexa/photo/294928804392733498/14
iza29 spune:
la multe lunishoare:
amalia bb de rb
evely bb de hermanadela
raisa bb de furnicusa
magda bb de mariana
marinar bafta la vaccin azi si sa imi spui si mie ce reactii a avut Emma. Scuze, nu stiu, ce vaccin ii faci? Cel de la stat sau cumparat, ca eu i-am facut infarnix hexa si continui asa.
Un
pt Emmi sa nu o doara tare vaccinul.
Cat de noroc, macar sa ma umple el de noroc ca eu nu prea sunt de felul meu.
Haha, suc de morcov la bustul gol....vanish zici....![]()
ylilimic ce cretini si aia, sa puna viata copilului in pericol, pai d'aia au facut ei copil, ca sa il omoare asa??? Mare e gradina Ta Doamne...
loremunteanu iti sta f bine cu noua frezura, sa-ti fie de bine, dar Roni ce zice, ii place? ![]()
Of, ce durere a dat peste prietena ta, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul ei pt ca am trecut ai eu prin spaima asta la 35 sapt cand o zi si jumatate nu l-am simtit pe bb miscanduse si am fost internata pt monitorizare zilnica pt ca se miscca f putin si incet. Toata asta a durat 5 zile dupa care si-a revenit la normalul lui de fotbalist. Nici dr nu a stiut sa-mi dea o explicatie de ce a fost asa, dar bine ca si-a revenit si e sanatos.
dianamizzi sa o tina cat mai mult programul asta de somn ca tare bine cred ca e. ![]()
Sa-ti traiasca balerina frumoasa si trasa prin inel, lasa ca o faci manechin ![]()
anne_ispas mamaaaaaaaa un deca de lapte, la mai mare.
Daconst te cred si eu ca ai ales borcanasele si eu daca as fi acolo la fel as face, dar nu cred ca se compara cu cele de aici, zic eu.
Pisharciosului meu ii place la nebunie sa faca pipi pe mami, de cate ori are ocazia, asta e. ![]()