Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor!
thea a adormit azi aseara la 9. a papat la 12 jumate, apoi la 6 jumate. I-AM TRAS JALUZEAUA la geam si A ADORMIT IAR!!! acu e 9 si un sfert si tot doarmeeee!!! sa traiti care ati zis de jaluzele ca eu stateam proasta si nu imi dadeam seama ca fata se trezeste de la lumina. deci are somn de 12 ore. ce bineeeeee....
ca acu cand se trezeste sta mult, apoi doarme o runda lunga dupa amiaza si seara iar somn. doamne sa o tina asa programul.
AELITA - n-am habar de crosetat. ai reusit sa vezi ce si cum?
cum mai e sofia. incearca te rog eu !! sa ii dai doar san, si ce daca papa doar 5 minute. haleste repede! ehe, la varsta asta e ea pompa adevarata ca halpaie si iese repede laptele. vezi cum ii e in catva zile, si nu mai scoate deloc cu pompa! chiar si odata pe zi daca scoti, corpul tau intelege ca la ora aia din zi e nevoie de atata lapte si o sa fie in fiecare zi atata ... daca ea papa putin atunci o sa ai si tu in cateva zile cat papa ea. dar trebuie sa rezisti cateva zile la rand!!!
cum a zis si YLIMIC cereale poti sa ii dai cu lingurita! la masa de seara daca zici ca se trezeste de multe ori pe noapte sa suga. si daca o avea burta ocupata o uita de lapte la intervale asa scurte.
eu am fost la pediatru si mi-a zis asa... diversificarea se incepe la 6 luni IMPLINITE , asa e recomandat DAR SE FACE MAI DEVREME in urmatoarele cazuri:
- colici care se incapataneaza sa plece
- cand copilul pare ca NU SE SATURA!
deci e ok daca te hotarasti sa ii dai cereale! cred ca e mai bine sa incerci asa decat sa o treci pe formula de tot... si completare daca i dai atunci tot tre sa incepi diversificarea mai devreme de 6 luni, nu? eu asa zic...
laso sa suga , se enerveaza, ii trece, las-o in pace... esti tu cu ea, care castiga?
si tu zici ca suge putin... dar ii ajunge 3 ore... asta inseamna ca are de ajuns... lasa fata ca asa e ea, mai finuta
ca si a mea. eu cand eram mica la fel am fost. aveam la 1 an 8 kile, si vecina mea de sus are fata tot de 8 kile la un an si o luna. si arata sanatoasa, jucausa. asa e felul lor! nu o pui acu sa se ingrase cu formula, de ce vrei sa se ingrase daca ea e sanatoasa asa cum e.nu mai asculta tu de nimeni si asculta ce-ti zice tie instinctul...
THEA are 6 kile cred. si a luat vreo 500 de g pe luna. o las in voia ei sa ia cat ii convine. nu e nimic rau daca e mai micuta. ia uita-te la pozele mele, si zi, cum pare si a mea? e bine mersi sanatoasa , salbuta si inalta. are niste picioare lungi, manca-o-ar mama pe ea de balerina ![]()
ia vezi ca tu ziceai la fel ca mine in niste mesaje mai demult, tin minte perfect. acu care te dadu sa iti schimbi parerea? maica-ta? sau care , ca vorbesti altfel...
te chinuisi cu laptele taras dupa tine pana acum. hotaraste-te cum e mai bine,asa numai dupa capul tau. si asa faci! si nu uita bebelusii vor mame fericite! deci ce ne face pe noi fericite le convine perfect si lor! ![]()
fata DANA ce chiuie lucas l tau! si am vazut si bebe pishacios al IZEi :)
mi s-a trezit mandra! va pup fetelor! hai o zi minunata tuturor!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Shine spune:
acum imi vine sa 
ma dau cu capul de pereti ca nu v-am intrebat pe voi mai intai de pampersii astia...
am apucat sa cumpar doua pachete jumbo de nr 3
lili, anne, multzam, o sa ies la farmacie sa ma aprovizionez
lili, sunt varza, deci filmele mele nu le vezi.....
nu stiu ce sa zic, poate se pricep fetele care sunt " mai in domeniu"
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
anne_ispas spune:
Haideti sa va zic ce a facut "maimutzca" mea adineauri:
SI-A BAGAT PICIORUL IN GURITZA!!!!!!!!!
loremunteanu spune:
Marina multam. Stiu ca se inchide yahoo-ul... Faza e ca am reusit sa intru cu elt motor de cautare (Mozilla); numai ca asta merge mai greu si chiar n-am chef acum sa stau sa astept pana se incarca...
Nu vreau sa va intristez... Saptamana asta a fost mai trista pt mine... Unei amice i-a murit bebelusul in burtica; ar fi trebuit sa se nasca in iulie... Se pare ca ar fi facut un nod pe cordon si cica si placenta era imbatranita...Eu stau si ma intreb... Chestiile astea nu se vad la eco (facuta cu simt de raspundere si de cineva bine instruit)? Si cica ar avea si probleme de coagulare; asta a aflat la nastere... A avut loc o nastere naturala... Ceea ce mi se pare si mai dureros e ca, azi vor lua bebelusul sa-l ingroape; au si certificat de nastere si de deces...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Daconst spune:
Neatza si de la noi!
Raluca,haios tare Serban.Al meu face deja asa de cind cu diversificarea.Bine ca nu-l tine prea mult ca-i prea fomist sa nu manance.![]()
Iza,hihihi ca pisu ti-a tras.Eu ma sperii cind mai patesc si il intrerup.![]()
Dar tati sta calm si-l lasa sa termine,eu nu pot.
Cora,am vazut si eu fetita cu minijupa.O frumusete!
Lilica,cred ca are dreptate Sraluca,parea ca e mai mult morcov in borcan.Cred ca-i bag azi putin morcov in cartofii cu spanac.Sa vedem ce iese.
Sucuri inca nu i-am dat,mai astept putin sa accepte legumele si apoi ii dau si dulce.
Sraluca,eu am ales borcanele din mai multe motive:-sunt practice,sunt mai bio decit toate legumele ce le gasesc eu aici,nu mudaresc toata casa cu gatitul,pretul e ok la cit mananca bb pentru inceput si pot jongla cu diversificarea astfel incit sa poata manca bb de toate in prima faza.Mai tarziu cind va manca de toate o sa trec si eu pe mancare gatita,dar deocamdata mi se par mai bune pentru bb.
Pampers folosim inca numarul 3,ca am luat mai multe de la oferta si acum trebuie sa le termin.Dar nu am avut nicio problema cu ele.
Sunt mai multe feluri:Active,New Baby si Dray.Noi le preferam pe cele Active.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Marina multam. Stiu ca se inchide yahoo-ul... Faza e ca am reusit sa intru cu elt motor de cautare (Mozilla); numai ca asta merge mai greu si chiar n-am chef acum sa stau sa astept pana se incarca...
Nu vreau sa va intristez... Saptamana asta a fost mai trista pt mine... Unei amice i-a murit bebelusul in burtica; ar fi trebuit sa se nasca in iulie... Se pare ca ar fi facut un nod pe cordon si cica si placenta era imbatranita...Eu stau si ma intreb... Chestiile astea nu se vad la eco (facuta cu simt de raspundere si de cineva bine instruit)? Si cica ar avea si probleme de coagulare; asta a aflat la nastere... A avut loc o nastere naturala... Ceea ce mi se pare si mai dureros e ca, azi vor lua bebelusul sa-l ingroape; au si certificat de nastere si de deces...
LoredanaRoni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici

Imi pare nespus de rau ptr prietena ta!
Bineinteles ca cu o manitorizare atenta putea sa duca sarcina la sfarsit fara nici un fel de problema (am o prietena care a a vut sarcina cu placenta imbatanita, nici nu a avut lichid destul.....si cu toate astea a nascut la termen o printzesa sanatoasa).
Iar cu nodul de pe cordon, nu stiu ce sa zic.....sunt cirumspecta
loremunteanu spune:
Ea fusese luni la medic, iar joi nu l-a mai simtit miscand. Cica luni i-ar fi spus ca s-a mutat dnp-ul de pe 23iulie pt la inceputul lunii... Ma gandesc ca ar fi trebuit sa se vada ca bb sufera... habar n-am... Nu stiu cine a urmarit-o... Ea lucreaza la Euroclinic si toata saptamana cat a stat in spital pana sa nasca, au urmarit-o si medicul ei si cineva de la Euroclinic... Misto... Cand nu mai era nimic de facut pt bb...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici
Daconst spune:
Lore,se vede bine freza acum.Imi place tare si iti sta si bine.Cu ce te vopsesti?ca pe tine nu te-am intrebat,doar pe Eli.![]()
Of,Doamne ce durere cu prietena ta.E groaznic si sa fereasca DD pe toata lumea de asa ceva.Cind esti mama parca te afecteaza mai tare astfel de tragedii.
Dinamizzi,ai dreptate cu alaptatul,dar eu zic ca toate am facut greseala asta,adica cind vezi ca puiul nu ia atat de mult in greutate iti vine sa incerci orice.Mie mi s-a parut foarte stresanta perioada cu alaptarea,pina am bagat formula.Cum spunea cineva,cine e buna de lapte e o fericita...eu n-am fost,dar m-am bucurat ca 3 luni tot am reusit sa alaptez.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
diana sa nu-i lasi jaluzelele trase toata ziua ca sa nu confunde mai apoi ziua cu noaptea. eu dimineata ii ridic doua din cele trei jaluzele, o las trasa numai pe cea din dreptul patutului ca sa nu o bata sorele drept in cap.
anne gata, ai o balerinaaaa!
lore imi pare rau pt prietena ta, nici nu pot si nici nu vreau sa ma gandesc la ce e in sufletul ei.
i-am facut emmei suc de morcov si au iesit cam 90 de ml. am inceput sa-i dau cu bibe si m-am gandit eu ca de prea mult si la 60 de ml i-am luat biberonul, am scos tetina si am baut eu sucul
...nu vreau sa va spun cu ce ochi se uita mogaldeata la mine, parca-mi spunea ca sucutul e pt ea...s-o pap eu de dulceata!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
aaa i-am dat sucul de morcov la bustul gol ca sa nu mai patam diverse. cu ce scot petele de morcov?????????/ vanish nu merge...
haha si de cateva zile isi freaca picioarele precum o musculitza.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)