Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
sraluca spune:
MIRANDOLINA renunta la pampers. NR 3sunt de kk. Eu am trecut la Huggies si sunt f buni. Si de happy am auzit de bine dar ursuletii de pe huggies sunt mai haiosi![]()
CATA eu am fost si mi-am taiat varfurile si parca nu imi mai cade chiar asa parul ca eram de groaza, curgea in valuri
DANA ca sa contracarezi morcovii baga-i cartofi mai multi. Si merele sunt bune. De ce ii dai borcane. Bine borcanele voastre nu se compara cu astea de la noi. Incearca sa fierbi totusi 1 cartof si sa il amesteci cu ce ai in borcan. Al meu de cand l-am diversificat face niste plastiline cateodata. E misto ca nu mai trebuie spalat atata![]()
Bai si s-a facut un scump, ieri dupa masa am stat si am ras 2-3 ore pana ni s-a facut foame. A, si sa va zic ca de dimineata l-am gasit se rasucise de genul: unde va sunt picioarele acolo va v-a sta capul. Face tumbe prin pat, ce-o face pe acolo nebunelul

Azi ma ameninta accuweatherul ca o sa ploua si e eu soare....
Va pup si ne mai auzim cand am timp
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
amalia bb de rb
evely bb de hermanadela
raisa bb de furnicusa
magda bb de mariana
iza te-a umplut de noroc dari!
shine tare dragut alex! eu i-am schimbat pampersul emmei cand am vazut ca-i lasa dungi pe bulanele. e pe nr 3 de la 2 luni cred.
haha ralu ce balonase face bebelinul tau! un scumpic.
catalina ce bine ca ai lasat vantosul sa-l racoreasca pe mateiashu pe la pampershi! ma bucur ca sunteti bine si sper sa ne vedem curand. maine iar am activitari in program, dar joi suntem libereeeee. de ce fata sa te simti aiurea ca nu-i dai lui matei sa pape? noi tot la morcov am ramas. dar azi mergem la dr si ne mai documentam.
azi mergem la vacciiiin!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Sa stiti ca am vazut si eu bulane goale si palariuta ocheta (adriana), (darius) bb pisacios pe mami, filmulet razacios de Lucas si balacios de Serban. M-am amuzat teribil, insa cred ca lui ralu nu o sa-i mai placa de fel cand va incepe diversificarea
shine si care va mai pricepeti - io am o oftica cu "dropshot-ul", ca de cate ori puneti filmulete acolo nu prea reusesc sa le vad. Adica ii dau click sa-l incarce, se inegreste ecranul (doar ferestruica micuta a lor) si cand ii dau play, ecranul ramane tot negru, si eu audiez filmuletele, ceea ce nu-mi convine deloc
. Care-i faza? Se poate si altfel? Alexandru se aude asa de bine!
dana - poate raluca are dreptate, e posibil ca borcanasul sa contina mai mult morcov decat cartof si de aici scaunul tare? Intre mese ai putea sa ii dai un suc (mar, para) sa vezi cum ii merge.
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
ralu74 spune:
Hahahahaha Ylilimic sa stii ca da, cred ca ii sta in caracter

poze
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
Shine spune:
cred ca ma paste o raceala!
HEEEELP
in afara de vitC, si tantum cu tot felul de arome, ce sa mai iau?
mirandolina, sraluca deci nu sunt singura care are probleme cu pampers nr 3.... am uitat sa va zic ca am gasit pe pielicica lui alex, ceva, asa... ca niste cristale...cred ca era umplutura d-aia din pampers...si nu era chiar greu pampers-ul(deci am exclus varianta ca l-am lasat prea mult cu el).
si exact ca la tine mirandolina.... am tot timpul impresia ca are body umed in zona pampersului.
ralu74, asa face si alexandru cu balutele.... si are dreptate lili, sper sa uite miscarea asta pana la diversificare
LILI si eu sunt varza cu dropshots si cu U tube, dovada ca nu toata lumea vede filmuletele.... da-ne noua link, sa vedem, la noi se vede?
iza, lili, marinar, multumim de aprecieri.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
ylilimic spune:
shine - uite www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/50/Default.aspx" target="_blank">aici fereastral neagra
Mihaela - cum mai e cu constipatia ta si a Evei? Nu mai zici nimic?
adela - vad ca si tu esti scumpa la vorba...Iar stergi geamurile alaturi de soacra ta, ca in postul Pastelui?
cristiana - Davidutu ce mai face? Pe la ce varsta ar trebui sa isi tina capul? 3 luni de ale lui sau 3 luni de alea obisnuite...e ok, asa?
Aradul asta are teaba: fruntas in a sustine demiterea presedinetelui?!
Ati auzit de familia din Budapesta care a vrut sa se sinucida prin infometare????? Mama de 36 ani a decedat, tatal (37ani) si fetita (2 ani) sunt in stare foarte grava... Nu mi se pare drept fata de copil, sunt nebuni - sa decida asupra vietii lor, nu si a copilului! Sau traiau dupa replica "eu te-am facut, eu te omor!" ....
Nu va suparati pe mine ca am pus la semnatura un La multi ani pt sarbatoritii zilei, poate nu se face asa, dar tare ma simt prost cand vad ca voi aveti rabdare si timp sa felicitati micutii iar eu sunt vesnic in fuga ... multumesc de intelegere!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
ylilimic spune:
steliana - scuze! Paracetamol max 5 /zi, fara teama! E posibil, recomandat, probat, acceptat de bb care daca ar fi bolnavior tot paracetamol ar lua...Dar ia tu sa te faci bine 
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Luca Matei - 05.11.2004
loremunteanu spune:
Neata!
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Amalia, bb de RB
Evelyn Ingrid, bb de Hermanadela
Raisa Maria, bb de Furnicusa
Magda, bb de Mariana_1976
Acum se vad treptele? www.dropshots.com/day.php?userid=137297&cdate=20070522&ctime=000453" target="_blank">aici Eu nu pot sa intru pe yahoo.photos... Habar n-am ce se intampla. Banuim ca e ceva prin/de la calculator... Deci de multe ori mi-e imposibil sa vad pozele...
Ma duc sa-mi pregatesc ceva de papa, pana se trezeste puiutul si revin...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
marinar spune:
lore se vad scarile si e draguta frizuta. yahoo photos se inchide de aia cred ca nu poti sa accesezi.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)