Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

la multi ani lili, megbeng, kate, helenuta+horia constantin.....

oooops e trecut de 12, dar voi ma iertati, ca azi am fost hai hui cu copilu' prin vant
sa va zic ce problema am: am trecut la pampers nr 3, si il tot gasesc ud pe body.... pana intr-o zi cand m-am trezit cu o senzatie pe picior...puiul meu tocmai ce facuse pipi, si nu era dezbracat, cum este pui de iza29,
era cu pampersul la purtator....
cred ca e prea mare.. ca am studiat problema, nu il pun eu aiurea, asa ca am revenit la nr 2(care este oricum pana la 6 kile, si noi mai avem muuuult de mancat pana acolo)
intrebarea este.... voi cum v-ati prin ca trebuie schimbat nr. la scutec?

ps: cine doreste, cine pofteste, am mai muncit la niste www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/50/Default.aspx" target="_blank">filmulete
tre' sa dati de doua ori play, k altfel nu mere.... probabil am facut eu ceva gresit, dar la cate suparari am in momentul de fata, asa le las

va pup si sper ca maine este o zi mai " luminoasa" din toate punctele de vedere

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Shine vaaaaaai ce frumos e puiul tau si cum face el exact ca al meu, e de belea.
Exact asa face si Dari, se arcuieste cand sta pe burtica, putin de altfel, tine conferinte singur sau cu spectatori, inca nu a ajuns sa isi linga mana pana la cot, e la faza cu ambii pumni in gurita.
E scumpic rau Alex si zici ca a facut si el faza cu pipi, dar cu pampersul la purtator , o fii mare, da.
Eu de azi am trecut la nr 4 la pampers pt ca nr 3 deja il strange f tare si ii lasa urme adanci pe piele si pe langa asta nici nu se mai "inchide" bine. Maine mergem la controlul de 3 luni si iti spun cat are acumulat, piciul meu, care cred ca are de gand sa se faca porcusor numai bun de taiat de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Catalina, io stau aproape de targul AUTOVIT.....nu stiu cum sa-ti explic altfel.....
Dana, Messa, Marybell, Iza, Marina, Dianamizzi, va multumesc din suflet pentru incurajari.
Shine , io nu am putut sa vad filmuletele...In legatura cu pampersul vad ca te-ai dumirit singura ca 2 ii vine mai bine.
Dana , am vazut filmuletul....super baiat mai ai......mi-ar placea si mie sa pun filmulete cu "argintul viu", adica fii-mea....da' nu ma pricep.
Loredana, sa stii ca si la noi a fost nasol primele dati cand am reinceput .....da' ne-am revenit pe parcurs cu multe repetitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Daconst am vazut filmuletul cu bb razacios, e dulce foc. Piticul meu rade la fel, cu hohote de ne face pe toti praf. Ii dam un lui Lucas.
Romaria am vazut poze cu printesa si sunt super.
Mai scriu mai tarziu cand voi termina de citit . Maaaaaaama s-a scris atat de mult pana acum, si cand ma gandesc ca ieri citisem TOT.

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Nici eu nu ma abtin de la curatenie in zilele "interzise". Pai daca nu facem noi, cine face in locul nostru? Plus ca, din cite stiu, lui Sefu' cel mare ii place curatenia de toate genurile

Shine, si eu experimentez faze dure cu pampers nr.3. Si anume: Maya a implinit deja 6 kg, iar nr 2 ii lasa urme urme. Asa ca am trecut la 3. Partea dura din povestea asta e ca, in fiecare zi in jurul orei 15, Maya are un kk muuuuult si lichidos. Care da invariabil pe dinafara. In plus, dimineatza la trezire, body-ul de pe ea e vag umezit, ca si cum ar fi curs pe undeva in timpul noptii si se usuca asha. Bleahhhh. Asa ca ma gindesc serios sa trec la Happy, ca in alea nu mi s-a intimplat niciodata (am primit la un mom dat un paket).

Acum raportam: In seara asta am scos copilu' la trei terase si un restaurant. NU dati cu rosii ei i-a placut la aer liber, am si mincat acolo, ne-am si skimbat, a fost bestial. Va doresc si voua aceleasi senzatii

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Sa va zic si eu din experienta noastra cu scutecele: am descoperit ca cele de la pampers sunt mai mici decat cele de la happy chiar daca au aceleasi limite de kg pt bb. Asa ca folosim nr. 3 la pampers si nr. 1 la happy la cele 6 kg. ale pisicutei noastre.

Amalia

Mergi la inceput

Aaaaa sa nu uit: LA MULTI ANI! tuturor Elenelor si Constantinilor (noi intotdeauna mai tarziu ). O de la noi.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tonylexa,nu e nici un mail trimis cu poze,nou,in contul comun.
ia vezi,ti l-a dat cumva inapoi??
sa scrii acolosa se vada ca sunt poze de la tonylexa.

corahope
,am vazut frumoasa in fustita!
sraluca hahah ce frumos povestesti de mancacios!!! o sa va manance si urechile

lilico,mercimult de sfaturi!! te tin la curent !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Daconst- ce scump eeeeee , ce mai rade frumosul

uite ce face si al meu printre multeeee altele

http://www.youtube.com/watch?v=B8p7cBgk1FY

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, intru si eu repejor acu de dimineata sa vad ce faceti ca nu prea am timp in restul zilei. Ieri am umblat troina toata ziua cu Kate si tati a stat cu Matei si s-au inteles de minune. Matei zic eu ca e din ce in ce mai bine si incet incet facem tranzitia la lapte.
La mine au venit uratzii asa ca peste oboseala mea s-a adaugat si asta dar maine (Kate pleaca maine) poate reusesc sa dorm mai mult. Acu si parca imi parea rau sa dorm cu ea aici.

Dana multumesc pt sugestie dar nu sunt fan borcanele din mai multe motive. Am sa incerc dupa ce are toate biberoanele de Humana 1 sa re-incep diversificarea cu supa clara.

Lore, si mie imi cade rau rau parul. Mai nasol e ca imi cade pe fata lui Matei sau ramane cu el in mana. Vroiam sa il las lung dar cred ca ma duc la frizer chiar azi.

Iza multumim de pupic si ti-l intoarcem. I-or placea lui Matei fitzele si borcanasele dar nu imi plac mie nici ca idee nici ca pret asa ca ... ramanem la ideea anterioara. :))

Marina, iti vine sau nu sa crezi, ieri am iesit si noi pe vantoasa aia cu matei doar intr-un costumas cu maneca si craci scurti. Am progresat, ce zici?

Adela, daca i-a trecut nu vad de ce ai lua-o de la capat. Doar nu ii mai da ce i-ai dat atuncea de i-a facut diaree. Vb cu medicul.
Eu ti-am zis, am decis sa o iau cu supa. Cred ca e mult mai putin cauzatoare de diaree ... cel putin asa cred, sper sa nu se dovedeasca ca gresesc.

Messa iti foarte multumesc de reteta. Spune-mi si cat si cum ii dai pe zi te rog mult.

Maryela, iti dai seama ca m-am oprit cu diversificarea instant. Acum doar incercam sa ne intoarcem la laptele lui si asta se face tot treptat.

Am cumparat si eu ieri Dr. Spock si zicea ca una dintre cele mai mari griji ale parintilor sunt scaunele si ca nu conteaza ce culoare au, ca aia se schimba precum hainele si ca nici consistenta nu e cine stie ce graitoare. Si mai zicea acolo ca cica la diaree sa ii dai suc de mere ... haha.

Nadia, ce mai faci?

Adinush, vaz ca tot in umbra stai ...

Maama cand va aud cu atatea piureuri ma simt ca un kk, parca mi se pare ca nu il hranesc cum trebuie pe Matei.

Anne m-am prins. Pai nu suntem asa aproape :((( Io stau la Mega la Titan.

S-a trezit Matei. Mai vorbim. Pupici

Mergi la inceput