Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
ylilimic spune:
)Danuta - nu te supara pe mine, ca azi daca tot a fost ziua mea m-am musafirlit toata ziulica si la 9 cand am intrat in casa am intrat in blide (supa de pui cutaitei si pui cu smantana si ciuperci).
Va sa zica ai dat 3 zile cartof cu morcov si credeai ca e bine. In 3 zile se vad efectele alimentelor. Din a 4-a zi poti introduce o noua leguma pe langa primele 2(eu am mers pe culori: cartofi, morcovi, dovlecei, maine e randul telinei, a iesit mazarea verde, nu uita de pastarnac/patrunjel, fasole verde, dovleac galben...) Faptul ca s-a constipat nu cumva ti se trage di faptul ca i-ai dat morcov simplu? Retine ca morcovul fiert e SIGUR RECOMANDAT pt diaree, deci trebuie asociat cu ceva mai diuretic.
deci dupa cartof cu morcov 3 zile (scaunul nu are cum sa iasa "constipat" de-a dreptul tare, guguloi, iese mai inchegat, da? Sper...) ar trebui sa pui spanac + cartof + morcov, timp de 3 zile. Scaunele isi vor schimba culoarea si continutul, insa dupa 3 zile pui alta leguma pe langa celelalte deja existente...Capishi?
Fructele se introduc la masa de dimineata sub forma de piure, la inceput simplu si dintr-un singur fruct (min 3 zile). Apoi introduci al 2-lea fruct (tot 3 zile), si doar cand crezi ca nu se mai satura introduci cereale/biscuiti in piureul de fructe (desi Lucas e marisor si nu te-as sfatui).
Pentru ca eu il alaptez (exclusiv, nu mai vede el lapte praf cat sunt io mama lui
) ii dau si completare de lapte la fiecare masa, si suge dupa pofta inimii, mai mult sau mai putin. Curand o sa il determin sa pape doar fructe/legume si sa ii scot laptele de tot, insa daca tot are Milka lapte...
aelita - 
se poate, las-o cat vrea ea, la inceput e mai greu, dar e mai bine decat sa o pierzi de clienta! Daca consideri ca dupa 1 sapt nu ia bine in greuutate, baga cereale cu continut de lapte care se fac cu apa LA LINGURITA. Nu e o problema, ba ele fiind dulci le va hali imediat...Sau treci chiar la diversificare, unde te vei axa pe ALIMENTATIE DIVERSA in prima faza, si nu inlocuirea laptelui de mama. Eu nu caut sa fie masa consistenta, inca, vreau sa mai pape si de la mine laptic. Lasa sa simta gustul la toate alea...+ lapticul pretios. Tu vei stabili cand sa schimbi laptele pe hrana mai consistenta!
sunt aici pt amanunte...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
alinuk spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Alinuko, bine ca le-ai gasit... Ca daca ramanea vreo unu ratacit.... Si eu am avut temeri o vreme, daca uit cumva pe vreunu pe-acolo ce ma fac... la cat sunt de uituca... pana acum nu s-a intamplat...
Voi cum stati cu uta-utza? merge? la mine merge greut, ca m-a facut dr mai fecioara decat eram cand eram fecioara...
LoredanaRoni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Ca sa nu raman datoare la intreb pe tema asta..si sa elucidez misterul caci n-am fost prea clara...
Am pus un ob mini inainte de a merge la sala si cand m-am intors uitasem ca am pus si am mai introdus inca unul. Simteam io asa o oareshce jena, dar nu era deranjant. Asadar erau doo ..
Utza se desfasoara in parametri normali, si mie mi se pare ca e locul mai mic la inceput...sau poate unde inca mai e treaba cu lubrefierea usor deficitara pana se regleaza complet trebshoara.
Haideti ca azi am umblat haihui!
Eli o sa am nevoie de meitai ... Vb la tel maine
ma intorc sa va termin de citit ca am de recuperat aici!
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
Doamne,Lilica ca buna esti la casa omului.

Cu ocazia asta mi-a picat si mie fisa de ce eram singura pe forum.Pai in ro toata lumea sarbatoreste vreo Elena sau vreun Constantin.Eu aici sunt rupta de realitate.
Bine ca m-am prins si eu cind s-a terminat ziua,dar cind am auzit-o pe Messa ca baga curatenie generala,am si uitat ca-i sarbatoare.![]()
Cu diversificarea,eu i-am dat borcanel de morcov cu cartof pentru ca am luat in considerare faptul ca morcovul singur constipa.Si uite ca asa a fost.
Azi am pastrat cartoful si am bagat spanac,ma rog,asa era combinatia in borcanel.Gustul nu i-a placut din prima,dar sper ca maine sa fie mai bine.
Vad eu ce mai bag pina mananca o masa de legume,sper sa nu mai dureze mult.
Multumesc mult de explicatii si inca o data 
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
buna fetelor, am intrat si noi acum pe seara, am vazut ca azi ati avut activitate nu gluma ![]()
danal-am vazut pe Lucas dragutzul de el si iar te intreb cate kg are? si nu te supara daca cumva ai spus de curand si mi-a scapat mie. 
ralu sarumana de idea cu salu 
definuta pai zi daca ai vreo propunere, cine stie poate mergem impreuna
mi-ar place. noi de cate ori am iesit "afara" am fost si cu alti prieteni, cupluri, si ne-a placut. exceptie luna de miere la barcelona ![]()
lily ai vorbit cu matusica?
e liber in perioada respectiva? sa stiu si eu cum fac programul pentru vara 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Messa spune:
Dano, pai daca stau sa respect toate sarbatorile rumanilor, raman in pana mea cu jegu' de 2 metri sub tavan si ma mananca soarecii, ca nu face al de sus curat in locul meu; ia sa faca el si io sa stau sa ma hodin, ce, credeti ca n-ar fi bine? 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Daconst spune:
Hi,hi,hi ca se aduna lumea pe acasa.V-ati betzivit macar si pentru mine?![]()
Marybell,maine iti spun exact,cind vin de la control,dar e in jur de 8kg,citarit pe cintarul meu.
Messo,figura esti...da le zici bine.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Mai oare filmuletul s-a vazut????Ca nu sunt sigura,voi ati spus doar de poze.
Il mai pun o data www.youtube.com/watch?v=pXVdkz_GwUE" target="_blank"> aici .
Dana siLucas Paul(18.01.07)
Daconst e super Lucasu tau...un dragutz. Fix asa cu sughitzuri si hohote rade si Teo. Rade si'n culcare si;n trezire.... aaaa si dupa ce a terminat de supt imi trage niste zambete de ma topeeeeeesccccc
da sa te tzii si cand il apuca un bazdaca - oracaie cu gura pan la urechi..noroc ca e ft rar asta!
pup
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
mary - PROMIT ca maine iti obtin confirmarea! Si eu rar promit cate ceva...Scleroza, mama ei...
dana - nu ma-i lamurit...kk e tare, tare? A mai iesit de ieri? Sau e doar mai inchegat?
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
iza29 spune:
seara buna,
gabriela_s ce gagicuta cu buulanele goale ai tu acolo in carut. Sa-ti traiasca si bafta la examene. Si eu am de dat jos o gramada de kg dar nu am gasit aici in Targoviste un nutritionist bun sa ma "ghideze", mai caut.
Daconst vazusem filmuletul cu ranjila falcos, e un frumos.
"Bai azi i-am dat piure de cartof cu spanac,dar dupa morcovul de ieri,inca n-a facut kk.Eu sper sa n-am surprize ca ma kk eu pe el,morcov si nu-i mai dau." 

F tare.
aelita bafta multa sa iti accepte din nou tzi-tzi printesa Sofia, eu care nu am avut laptic deloc, ma rog sa reusesti sa o faci sa suga din nou si sa nu ajungi sa ai probleme cu sanii iar.
Si eu tot cantitatea de apa i masor cand ii fac laptele.
CoraHope alta gagicutza, cu fustita de blugi si fi-miu tot nu are si el o fata...![]()
eli1977 cum a fost prima zi de serviciu fara bb?
sraluca alt piticutz din categoria foameteeeeee. ![]()
Daconst merci mult pt articolul despre anemie, simptomele astea le am eu si nu mai scap deloc de ele.
Messa ptiuuuuu, ce bine le-ai zis doamne...![]()
Fetelor sa va arat si eu ce a putut sa faca fi-miu in asta seara, in minutul dinainte de baitza: ![]()
scuzati calitatea, i-a tremurat lu' tati mana de ras. ![]()
aici incepusem....pipi
si aici terminasem fericit

Daconst spune:
Of,Lili,e ca la om mare,inchegat si tare.Recunosc ca l-am zgindarit ininte cu termometrul putin,ca tot asteptam sa faca si nu facea.
Pina acum facea si de 2 ori pe zi si azi nu avea de gind.S-a scremut saracul de numa,era rosu ca un rac.Spre final a facut mai moale,dar atunci scotea spanac deja.
Alinuk,sa-l filmezi si tu pe Theo sa ne mai distram si noi.Eu una sunt tare curioasa ce manifestari mai au si altii bb-i de varsta noastra.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)

Roni-Cristian
08.02.2007