Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
sraluca spune:
LA MULTI ANI PT TOTI CONSTANTINII SI TOATE ELENELE
a, Dana aici te-ai uitat www.avent.com/uk/en/toddlerfeeding_non_spill_accessories.php" target="_blank">tetine cana magica ca sunt pe varste
ALINUK nu esti tu de vina, OB-urile sunt protoazoare care se divizeaza![]()
Sa va povestetsc ce vraji a mai facut BILUTZA: azi iar a dat lingurita deoparte si a baut piureul. Azi i-am pus si carnita de pui, si patrunjel si a baut tot cu pofta dupa care a inghiti si un bibe cu lapte cu morcovi. I-am luat o canita cu cioc, ca aia de la avent nu ii place, dar nu i-a placut nici aia. El vrea sa bea direct din cana.![]()
![]()
FOAMEAAA!!!!!
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Daconst spune:
Hai mai Eli,cum sa ma supar.
Eu de aia intreb,poate,poate imi raspunde si mie cineva ca nu stiu cum e bine.Abia am inceput diversificarea si am spus ca ma simt nesigura pe mine.
Borcanul cu morcov si cartof i l-am dat in 3 zile si chiar il manca tare bine.Doar ca primele 2 zile a fost kk ok si in a treia zi s-a constipat.Azi i-am dat cartof cu spanac,citeva lingurite si l-a scos deja la kk.Sper sa nu-l mai constipe,dar nu parea ca-i place prea tare.
Eu ii dau 3-4 zile un fel de borcanel pina nu mai vrea lapte la masa aia si apoi incep cu fructele dimineata.
Dar iar sunt in ceata,poate sa fie o masa doar de fructe sau piureul de fructe e doar desert.O intrebasem pe chiar pe Lili,dar cred ca n-a vazut.
Of,ca pina o scot la capat cred ca va trece o vesnicie.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Sraluca,mersi mult.Acum m-am dumirit mai bine.
Ce tare e Bilutza.
La tine cum sunt mesele,cite aveti pe zi?Fructele sunt o masa sau completare?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
Program de masa:
Dim: 1 bibe 200ml lapte
pe la 10: suc de mere si mere pasate amestecate cu cereale sau biscuiti ( 2 mere trecute prin storcator si de acolo adunata pasta amestecata cu ceva suc)
pranz: 1 bibe lapte cu morcov pasat si piure cartofi, pastarnac, patrunjel si mai nou pui. Pedi mi-a zis ca pot sa ii pun si frunze de patrunjel dar mai stau. O sa ii bag saptamana asta mai spre sfarsit si galbenus.
pe la 16-17: 1 bibe lapte dar vreau sa ii bag fructe si aici (cica compot de cirese si pot sa incerc si cateva cirese din compotel)
seara: 1 bibe lapte: 200ml apa+ 6 doze lapte + 2-3 doze cereale milupa cu morcov si mar
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Daconst spune:
Multumesc mult Raluca!
Imi place meniul lui Bilutza,e ca a unui om mare.
Rog si celelalte fete sa faca o schema de meniu pe o zi intreaga la bb-i.Cred ca asta ne-ar fi utila la toate fetele,care au inceput diversificarea sau vor incepe mai tarziu!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
dana ce dragalas e lucas cum rade el in hohoite!
sraluca deci si voi faceti parte din categoria : foamea-n gat!...si noi
dana dar de ce nu intrebi moasa cum e cu diversificarea?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Marina,pot s-o intreb, dar doar miercuri cind merg la inot,altfel mi-e jena sa o sun acasa privat.Ea mi-a dat foaia pe care v-am tradus-o si voua.
In plus de asta,teoretic cam stiu,ca am citit la scheme de mi-a iesit pe ochi,dar practica ma omoara.
De aia intreb fetele cum s-au comportat bb-ii la anumite alimente si cum le-au combinat.Mi-e sa nu fac vreo prostie,sa-mi para rau pe urma si de aia va stresez cu intrebarile.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
anne_ispas spune:
La Multi Ani!, tuturor sarbatoritilor zilei
.
Jur ca am scris mesajul asta si dimineata, da' mi-am dat seama prea tarziu ca nu sunt logata
.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!![]()
marinar spune:
am inteles dana. oricum depinde ce copil, am mai scris ca emmi de la morcov face kk, in schimb a constipat=o marul.
gata fete, noapte buna!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Am gasit un articol www.desprecopii.com/info.asp?id=289" target="_blank"> despre anemie .Poate mai intereseaza pe cineva.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)