Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LA MULTI ANI PT TOTI CONSTANTINII SI TOATE ELENELE

a, Dana aici te-ai uitat www.avent.com/uk/en/toddlerfeeding_non_spill_accessories.php" target="_blank">tetine cana magica ca sunt pe varste

ALINUK nu esti tu de vina, OB-urile sunt protoazoare care se divizeaza

Sa va povestetsc ce vraji a mai facut BILUTZA: azi iar a dat lingurita deoparte si a baut piureul. Azi i-am pus si carnita de pui, si patrunjel si a baut tot cu pofta dupa care a inghiti si un bibe cu lapte cu morcovi. I-am luat o canita cu cioc, ca aia de la avent nu ii place, dar nu i-a placut nici aia. El vrea sa bea direct din cana. FOAMEAAA!!!!!

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai mai Eli,cum sa ma supar.
Eu de aia intreb,poate,poate imi raspunde si mie cineva ca nu stiu cum e bine.Abia am inceput diversificarea si am spus ca ma simt nesigura pe mine.
Borcanul cu morcov si cartof i l-am dat in 3 zile si chiar il manca tare bine.Doar ca primele 2 zile a fost kk ok si in a treia zi s-a constipat.Azi i-am dat cartof cu spanac,citeva lingurite si l-a scos deja la kk.Sper sa nu-l mai constipe,dar nu parea ca-i place prea tare.
Eu ii dau 3-4 zile un fel de borcanel pina nu mai vrea lapte la masa aia si apoi incep cu fructele dimineata.
Dar iar sunt in ceata,poate sa fie o masa doar de fructe sau piureul de fructe e doar desert.O intrebasem pe chiar pe Lili,dar cred ca n-a vazut.

Of,ca pina o scot la capat cred ca va trece o vesnicie.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Sraluca,mersi mult.Acum m-am dumirit mai bine.
Ce tare e Bilutza.

La tine cum sunt mesele,cite aveti pe zi?Fructele sunt o masa sau completare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Program de masa:
Dim: 1 bibe 200ml lapte

pe la 10: suc de mere si mere pasate amestecate cu cereale sau biscuiti ( 2 mere trecute prin storcator si de acolo adunata pasta amestecata cu ceva suc)

pranz: 1 bibe lapte cu morcov pasat si piure cartofi, pastarnac, patrunjel si mai nou pui. Pedi mi-a zis ca pot sa ii pun si frunze de patrunjel dar mai stau. O sa ii bag saptamana asta mai spre sfarsit si galbenus.

pe la 16-17: 1 bibe lapte dar vreau sa ii bag fructe si aici (cica compot de cirese si pot sa incerc si cateva cirese din compotel)

seara: 1 bibe lapte: 200ml apa+ 6 doze lapte + 2-3 doze cereale milupa cu morcov si mar

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Multumesc mult Raluca!
Imi place meniul lui Bilutza,e ca a unui om mare.

Rog si celelalte fete sa faca o schema de meniu pe o zi intreaga la bb-i.Cred ca asta ne-ar fi utila la toate fetele,care au inceput diversificarea sau vor incepe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana ce dragalas e lucas cum rade el in hohoite!

sraluca deci si voi faceti parte din categoria : foamea-n gat!...si noi

dana dar de ce nu intrebi moasa cum e cu diversificarea?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Marina,pot s-o intreb, dar doar miercuri cind merg la inot,altfel mi-e jena sa o sun acasa privat.Ea mi-a dat foaia pe care v-am tradus-o si voua.
In plus de asta,teoretic cam stiu,ca am citit la scheme de mi-a iesit pe ochi,dar practica ma omoara.
De aia intreb fetele cum s-au comportat bb-ii la anumite alimente si cum le-au combinat.Mi-e sa nu fac vreo prostie,sa-mi para rau pe urma si de aia va stresez cu intrebarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

La Multi Ani!, tuturor sarbatoritilor zilei.
Jur ca am scris mesajul asta si dimineata, da' mi-am dat seama prea tarziu ca nu sunt logata.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am inteles dana. oricum depinde ce copil, am mai scris ca emmi de la morcov face kk, in schimb a constipat=o marul.

gata fete, noapte buna!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Am gasit un articol www.desprecopii.com/info.asp?id=289" target="_blank"> despre anemie .Poate mai intereseaza pe cineva.

Mergi la inceput