Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tonylexa,cand dai clic dreapta pe o poza de-a ta si acolo proprietati,cat zice ca are ca marime?sau pui sageatab pe ea fara sa dai clic si o sa iti apara dimensiunea.vezi cat zice ca are.
incearca sa trimiti o poza in mailul comun,mamicle_ianfebr2007@yahoo.com sa vedem ce si cum.
vezi dac in mail merge s-o incarci.

dianamizzi,ce-ti mai face pisica parpalita ?

liuda,las-ma,naiba,cu povestile despre copiii aia inhaimurati asa ! pai se oparesc !!hai camai vad o caciulita,una alta,dar chiar asa atatea bulendre??
si nu unul,toata lumea????
bai ,dar prin toate cartile ,chiar si cele vechi scrie sa il tii asa cum iti este si tie,cald sau frig.daca tu esti in maneca scurta,si el.bai,as imbraca-o pe ma-sa aia la fel cum e copilul,cu strampi si caciula,sa vad ce face,se sufoca??
las-o-ncolo de treaba,hai ca inteleg ca unele chestii sunt introduse noi,cum ar fi diversificarea,sau alte idei,dar asta cu imbrcatul lasa-ma ca in nici o carte nu o sa scrie sa -i puneti caciuli.

bai,aici cunosti romanii dupa caciuli !!! sa mor eu! cum vezi caciula,e roman. nu te pierzi!

si cu aerul in masina,eu dau atat cat sa ne simtim toti bine.pai daca ea e uda fleasca de transpiratie in masina,cum o scot afara asa? pai inseamna ca la prima adiere de vant,chiar si daca trece tramvaiul pe langa ea(noroc ca nu avem hehe) raceste?

adinush,daconst inainte asa faceam,scoteam siii dadeam din bibe,si s einvatase asa,si nu sugea decat putin de tot,si de ce scoti cu pompa de-aia se produce mai mult lapte. si ajunsesem sa scot mult mai mult decat putea ea manca pt ca altfel imi explodau sanii.scoteam cam la 3 ore,rar stateam mai multe ore si cu chin,mereu cate 200 si asta asa ca sa nu scot mai mult,ma opream eu .si il aruncam la chiuveta pt ca nu sugea edcat 30ml.si uite asa eu aruncam cu sutele.
daca scoteam doar cat sa manance ea mi se faceau sanii pietroi,nu puteamn nici sa dorm,daca nu dormeam cu sutienul ma trezeam in balta de lapte.4 luni eu am dormit cu impermeabil sub mine si cu sutienul pe mine si cu comprese absorbante.
pana cand,pe la 3 luni cred,nu am mai scos cu pompa,ca trebuia sa reglez laptele,era prea mult.am rezistat cat am putut,am scos f putin,pana am ajuns sa scot o data pe zi doar,apoi deloc.
si a fostasa bine,ea sugea deja cat avea nevoie,eu nu ii mai aveam asa umflati.
dar ea in continuare sugea pre aputin,de lene sau pur si simplu nu ii place laptele ,nu stiu,si ma mai plimbam cu biberonul dupa ea,si usor usor mai baga in ea.si asa s-a invatatla biberon.
si a inceput sa suga doar noaptea,de trei saptamani,din ce in ce mai ratr pana ajunsese la un supt pe noapte si nimic ziua.si daca refuza,ii dadeam bibe,ce sa fac...
acum,ca sa scot iar lapte de la mine,sa incep iar cu problema sanilor (am mai scos zilele astea ca se umflau,dar asa o data pe zi) ,ea iar nu va mai suge si eu va trebui sa scot cateva sute pe zi ca sa o satur pe ea,ca la fel va face,va profita.

lilico:SUGE! de ieri nu a vazut biberon.a supt azi noapte ,a supt si azi.ma uit la ea ...NU E SATULA,pt ca suge cate 5 minute.cam la 3 ore aproximativ a supt,chiar si mai devreme.dar nu e cum era dupa bibe,satula,dupa 200ml.
ma abtin greu sa nu ii dau.daca suge asa putin ce naiba facem...ca defapt asa am si inceput..sugea prea putin si kilograme ioc ! si asa am inceput sa ii bag bibe dupa ce sugea.

liudo,cum,mama,sa te dezamagesc,ca sunt patrioata??
in final am aflat pe net ca si acolo unde ma duceam eu se vota!
dar era prea scurt timpul sa ma pregatesc asa una doua sa alereg.si nu au intrat zilele-n sac.
pot sa ma duc in fiecare weekend daca nu imi e lene.dar cand ma gandec la 6 ore de mers cu masina,si inca atatea intors,ca atunci e mai greu,sa vii acasa duminica seara dupa plaja...
putem sa plecam vinerea dupa masa de pranz,si sa ne intoarcem duminica.chef sa avem.

da,si eu tot cantitatea de apa o masor.
dar ca sa stim cat zicem ca dam,sa ne orientam,ca pana la urma tot aia e.

liliana,LA MULTI ANI,SA NE TRAIESTI!!!!! daca zicica te cheama si Elena.

eu mor dupa numele asta,elena,ca asa voiam sa o cheme pe fii-mea dar au strambat toti din nas,inclusiv ta-su.si nu ca ma luam eu dupa ei,dar m-au influentat nitel...ca apoi tot eu am ales numele,si am simtitica e al ei.

gabriela_s,tare simpatica,Adriana!
nu-imai pune nici dupa baie caciula,acum ca e vara,ai curaj !! ai sa vezi ca nu pateste nimic.eu o sterg cu prosopul bine si atat.depinde cat arata termometrul tu in casa.
hehe mesterul casei!! ce faci tu acolo? dulapul ala sau ce?

fetelor,zonele alea rosiatice,eu crd ca trec.ptr ca am vazut la multi bebelusim,dar apoi la eci mari nu am mai vazut !
sigur trec.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelito,ce sa zic,nasol si cu atata lapte.Dar bine ca pina la urma suge.De luatul in greutate nush ce sa zic,mai ai rabdare o saptamana sa vezi.

Bai sa-l ia dracii de morcov ca al meu s-a constipat de la el.s-a chinuit mai inainte pina a facut kk ca un om mare,asa era de tare.Pai eu nu-i mai dau morcov pina nu-i bag fructele,ca nu vreau sa chinui copilul.Sau sa fi fost prea mult jumate de borcanel?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

mai sus adresa era mamicile_ianfebr2007

daconst,da e naspa si mult lapte,si de-abia am scapat de el..si s-o iau acum de la cap cu scosul cu pompa...
si nu am cum sa tin sanii doar pt scos,si sa ii dau cu bibe,iar ea sa nu mai suga deloc...

luase bine in greutate ..acum mi-e frica sa nu dea inapoi daca o tin doar la san.

eu as oincepe cu cereale,dar alea tot cu lapte praf meg,si tot cu biberon.

S.

Mergi la inceput

dianamizzi..tu ai idee de caciula aia??? sau nu te pricepi??
ma tot uit...si am idee pana la un punct,si apoi nu stiu cum naiba e..

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!!!!

aelitamersi frumos
am trimis poze cu printzesa mea in mailul mamicile_ianfebr2007
sunt poze de la botez (facute la casa noastra de la mihailesti) si poze cand a implinit puiutul 3 luni
da' mult scrieti fetelor
abia am apucat sa citesc ceva ca voi ati si completat cateva pagini; m-am luat cu treaba prin casa, cu daria care a incpeut sa verse laptic si azi s-a agitat mai mult decat de obicei si abia acum am ajuns iar pe langa compu' si voi ati si scris mult
(sper sa se vada pozele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Buna fetele!

Nu am mai scris demult, dar v-am citit zilnic.
Romaria, nici a mea nu accepta biberonul...de multe ori sunt invidioasa pe cele care pot lasa copiii la parinti macare pt o noapte..
Noaptea la noi e deschis restaurantul...lapte la 1, la 3, 5 la 6 samd.
La kg insa nu se vede: 5,9 kg la 4 luni si 1 saptamana. Cred ca suntem cea mai silueta de pe aici...
Azi s-a intors prima oara singura de pe spate pe burta! Dar inapoi inca nu merge si atunci dupa cateva minute de stat pe burta se enerveaza si eu trebuie sa o intorc pe spate la loc, iar ea in urmatoarea secunda e inapoi pe burta...asa ca am o noua ocupatie, mai nou!
Lili te admir pentru cum te descurci cu doi copii asa mici...eu nu ma descurc asa bine si Victor are deja aproape 5 ani..trebuie sa-l las mult cu ai mei, ca sa ma pot ocupa de asta mica, mai ales ca o alptez asa de des.
Pun si eu o poza cu bubuta in fustita mini
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/cora_baltes/detail?.dir=9d82re2&.dnm=46a3re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mai da pe unde sunteti,de nu mai scrie nimeni?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete,
dragele mele, mi-ati lipsit, a fost prima mea zi de serviciu si daca n-am intrat sa vad ce faceti, de dimineata, mi-ati lipsit ..

La multi ani Helenutza, Lilica, Kate, megbeng, Elenaron, Elenita!

sa-ti traiasca Davidutu si sa se faca voinic,Cristiana!

Dana, in primul rand, sa-ti zic ca mooor dupa Lucas, e absolut mortal, imi vine sa-i mananc falcutele !!ce-ai fata, ce daca are falcute?e frumos rrrau!si in film...fata, si tu esti ff bine, arati bine

cu borcanelul, tocmai mi-a zis buni ca azi Andrei a bagat aproape un borcanel-125gr de piersici, azi fiind a treia zi de piersici ...deci nu vad sa fie o problema, dar piureul de morcov sigur constipa, pe cel de mar cu morcov chiar scrie ca intareste scaunul..eu cand i-am dat morcov pasat i-am dat suc de mar, tocmai ca sa evit ..infundarea
dr mi-a zis cand ii dau borcanel, sa-i pun in castronel, sa nu-i dau direct din borcan pt ca lingurita ia contact cu saliva lui, se amesteca in continutul care ramane si ..favorizeaza nu stiu ce bacterii.daca ii dau din borcan si ii ramane, trebuie aruncat.

Aelita, sarumana de urari, dar nu sunt Elena, Eli(s) vine de la Elisabeta, cum ma cheama de fapt..te pup, oricum

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Danuta, mai vroiam sa-ti zic..sa-ti fac o sugestie..tu ii dai altceva in fiecare zi?ma gandesc sa-l tii 3-4 zile cu noul aliment sau combinatie de 2 pe care stii ca le agreeaza, incercate fiind separat, sa vezi ce si cum..daca ii place, daca are modificari de kk,etc..ca unele efecte se vad sau se fac simtite in 2 zile, ma gandesc..numai ca sugestie, nu te supara..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Fir-ar sa fie. Scrisesem un msg mare si pt toata lumea si s-a blocat browserul si a trebuit sa inchid. Normal ca nu s-a pastrat

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput