Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

unde nu e cap vai de .. curu lui bebe ( al meu bebe )
daca am vazut eu ca nu mai face kk imprastiat am zis sa-i dau ieri un borcanas de pere pe care l-a ras repede si azi dimineata a inceput din nou distractia , un ditamai kk in pampi si pe langa
catalina cam aceasi intrebare o am si eu daca de fiecare data cand ii dau ceva nou imi umple din nou pampersu

catalina eu i-am dat atunci jumate de pliculet de smecta ca nu ne-am descurcat cu mucilagiu de orez ( la inceput nu trecea prin tetina apoi curgea prea mult ) i-a trecut atunci sper sa nu o iau de azi de la capat

LA MULTI ANI LA TOATE ELENELE SI CONSTANTINI
LA MULTI ANI PTR BEBELASII SARBATORITI AZI

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Marina eu tocmai am intrat in casa..e un caaaaald,ce-i drept adia un pic vantul la coltul strazii unde e mereu curent dar nu cine stie ce

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci adina
de dimineata nu am iesit
mai stam putin si ies cu ea pe la umbra pana o duc la socrela.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

e cald la noi... adica la Galati.... bai eu nu stiu ori gresesc eu ori toate babele ma streseaza.... eri ma duc la spital , cu unghia asta, cu masina - afara 32 grade, copilul rosu ca o rosie pe fata ca , de aerul conditionat il las pe minim.... alea in spital..."da de ce e copilul cu capul gol?" pai la 32 de grade... aveam o palariuta dar am lasat-o in masina ca in spital nu ne dadea soarele in ochi.... Ca copiii la varsta asta sant sensibili, si asa vad ca e cu maneca scurta, cu pantaloni subtiri.... pai cu ce s-o imbrac - cu din aia vatuiti la 30 de grade? zau ca ma inerveaza babaretul asta..

aaa sambata la ora 18 ne ducem noi la plaja aici in Galati, jucau prietenii nostri fotbal acolo si fetele erau la terasa... ajungem , ma vede una si incepe sa-si dezbrace copilul ca stie ca eu mereu o critic ca copilul de un an si ceva e mereu ca mos craciun, de nu poate misca. Nene, a scos 2 pulovere de pe el si o pereche de pantaloni din aia grosiiiii rau! Il lasa in strampi grosi si un pulover cu gat... si i-a scos chiar si caciula!!!! O vede pe asta mica cu maneca scurta si capul gol.... a zis ca de prea subtire!!! dar FAZA ZILEI - o intreb - da baiatul tau e asa cret? (ca era cret dar cred ca din cauza ca transpirasera cu caciuloiul). La care ea - NU STIU!!! pai acasa dupa ce il speli, il usuci cum e parul? Raspuns fenomenal NU STIU CA EL STA NUMAI CU CACIULA!!!1 Mi-am facut si cruce fata de ea si i-am zis ca nu am mai pomenit asa ceva, pai de un an si ceva sta copilul cu caciula non stop....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, multzam de sustinere morala cred ca alinuk avea dreptate, azi nu vajaie cartierul si ca prin farmec ma simt normal, adica in verva, cu chef si optimista ca de obicei

Scriu cat pot de repede pentru ca azi am ceva treaba si mai trebe sa incerc sa fac totusi si curat in cocina (vreau sa zic casa) pentru ca mi-e teama ca in curand am sa gasesc soareci, gandaci si rinoceri, ca prea e terenul bine pregatit pentru ei

Catalina, morcovii ii fac asa: iau un kil de morcovi, curatz, spal bine, arunc intregi in Zepter (sau oala minune, dar mie mi-e mai comod la Zepter), pun apa din belsug si astept sa fiarba pana se zdrobesc morcovii usor. Ii scot pe o farfurioara sa se raceasca, pe urma ii bag in blender taiati in prealabil cubuletze si ii blendai de-i iau toti dracii si se fac pasta fina de tot. ca sa se faca pasta foarte fina e bine sa-i blendai cu foarte putina zeama din zeama in care au fiert; daca pui prea multa, nu se mai blendaie fin si trebe pe urma sa dai tot prin sita si te duci la balamuc sa strecori si sa pasezi cu sita 3 litri de supa pasata. Dupa ce am blendait bine cum spuneam, adaug ceva zeama, mai blendai o data sa se "desfaca" piureul (care e fin dar foarte legat dupa blendaire) si torn tot inapoi in Zepter; adaug o jumatate de lingurita de sare (eu fac asta pentru ca sarea este un electrolit si e buna antidezhidratare, pentru ca ajuta la retentia apei in celule) si doua linguri de ulei de masline extra-para-ultra-virgin (naiba sa-l ia, din al' mai scump) si astept un clocot. Las sa se raceasca cu capacul pus si cand e recisoara treaba (adica peste vreo 4-6 ore) torn meclesul cu polonicul in pungutze si bag la conge; pe urma dezghetz cand am nevoie. Am gustat supitza si e chiar buna, mai precis, asa am gustat-o, ca o juma' de litru a ajuns la mine in burta. Mniam-mniam!

lore, baga lubrefiant.

Liuda, am zis io ca ceva e necurat la mijloc... na, ca nu ne-am vorbit... iar eu am inceput sa-i dau fier de ieri! Tot din cauza ca-i alba ca branza telemea si ca cei cu anemie feripriva n-au chef de mancat! Ma rog, am picurat eu fierul ala la ea in guritza si l-a scuipat pe tot pe cearshaf, si e rosie porcaria aia, zici ca-i sange, ca dracu arata si ea si cershaful si hainutza de pe ea.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

messa nu stiu cum arata ca de azi ii dau, dar eu o pacalesc pe hoata mea si ii bag si vigantolul si fierul... auzi tu cat ii dai? ca mie mi-a zis un pedi... sa-i dau 2 picaturi dimineata si 2 seara, azi la dr. de familie... tot mi-a zis ca e prea alba si palmele sant albe ce e semn de anemie la bb si eu fiind anemica chiar cred ca poate fi.... dar ea mi-a zis sa incep cu 3 picaturi apoi a doua zi 5 pic, apoi 3 zi - 10 pic, apoi -pana ajung la 25 de pic, si daca nu o apuca diareea, sau pete pe corp inseamna ca tolereaza fierul si nu are alergie la el si apoi ii pot da doar 10 pic pe zi! dar mi se pare diferenta mare - unu zice de 2 picaturi, altu zice de 10-20 de picaturi, acum ce sa zic ca nu e fierul periculos... dar intrebam si eu... AAA si Messa sa ne asteptam la constipatie, ca constipa fierul in veselie.... apoi facem analiza la sange sa vedem cum stam cu anemia!!!

pupici la surioara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

In primul rand multumim tuturor pentru urari, Davidut face azi cinci lunisoare, inca una si batem jumatatea de an!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei, si tuturor bebelusilor, mamicilor si taticilor cu nume de imparat!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cum a zis doftoritza de famelie e bine. Alalalt a zis de profilaxie, aia se face cu 2 pic. dimineata, 2 seara. Pentru anemie usoara (care cica e normala la majoritatea bebeilor intre 3 si 6 luni, pana introduci carnea) se dau 6-10 pic. pe zi. Si e bine cum a zis medica de famelie, treptat, caci fierul e ciudatzel, poate da reactii, deci are dreptate ca trebe testat. Tratamentul dureaza cam 3 luni, de fapt - pentru ca degeaba faci cateva zile, nu se rezolva anemia. Deci 3 luni dat fier si dupa cca 3 luni de dat se repeta hemoglobina aia...

Eu ii dau 6 picaturi. Daca se constipa, nu-i bai, o desfund cu morcova mea minune sau cu ceva suc de para.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,mersi mult.Vad ca e acelasi care il are si Marina.O sa ma uit si eu dupa el,ca al meu ar tine si sticla da-i cade pese nas.

Liudo,ma omori fata.Acum cu fierul.Pai si al meu e alb de numa,dar palmele nu-s albe.Sunt rosii.O fi mai bine?pai la cit e de falcos,eu nu-i mai dau nimic vitamine.sa vedem ce zice doctorita maine la control si la vaccin.Of ca ma ia groaza.

Hai sa va distrez si pe voi putin cu www.youtube.com/watch?v=pXVdkz_GwUE" target="_blank"> razaciosul meu cu falci .

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Dana vroiam sa-ti tot zic cum fac eu laptele ca la inceput nu-mi iesea( stii tu...)....La 6 masuri lapte pun cata apa zic ei, adica 190 ml. Si dupa ce agit si trece spuma ies fix 210 ml lapte de baut.
Pupicei la Razaciosu` cu freza smechera.
Acum am vazut ca ai incercat si tu asa.....
Romaria, am vazut pozele cu fetele cucuiete. E scumpica foc Rihanna. Si ce cercelusi are, mai, mai...
Catalina uite un pup si lui Mateias. Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu ma prea pricep dar cred ca daca are 2 scaune pe zi e k...Pe de alta parte eu m-as opri un pic cu diversificarea. Adica nu i-as mai introduce nimic nou...
Loremunteanu sa-ti fie de bine cu noua tunsoare!

Hai ca m-am uitat si eu la Mihnea...si el e alb...dar asa a fost mereu..Si noi avem o "problema " cu falcutele ca parca tot ce pune pune pe falci...:D . Astazi l-am cantarit si are 7 kile in cap la aproape 4 luni fara cateva zile.O sa intreb la pediatra cand facem vaccinul.

Multumesc tare mult fetelor ( Eli si Marybell) care mi-au raspuns in legatura cu jucaria aia care proiecteaza pe perete. Ma pun pe cautat la Miniblu si Cora.

Gata.Pup fetele si bebeii si am tulit-o.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput