Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Daconst spune:
Dinamizzi,ce m-am distrat cu pisica voastra.
Marina,www.avent.com/de/de/toddlerfeeding_magic_cup.php" target="_blank">asa ceva?Eu doar modelul asta am vazut,dar mi se pare ca e pentru virsta mai mare.Sau ma insel eu?Bea Emma din el?Nu e prea mare gaura?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
megbeng spune:
vaaaai, cat de mult ati scirs: ieir m-am utat la un moment dat si erati la pagina 2 si acum...au mai aparut 10 pagini..sa vedem daca apuc ca citesc tot din urma..oricum, inainte de toate..

..pentru ca ma cheama si elena, asa ca poftiti la petrecerea virtuala...
anul trecut pe vremea asta ma rugam din tot sufletul sa raman
si acum uite-ma cu minunea in brate!!
delfinuta, nu te ignor, scumpa..nun am apucat sa scriu...in baneasa cred ca ne mutam in toaman, nu depinde de noi..oricum, suntem si noi nerabdatori sa trecem intr-o casa mai mare, ca in garsoniera suntem cam inghesuiti acum..
m-am uitat pe pozele messei cu pastarnac/patrunjel..si tot cred ca le incurc..eu cand merg al aprozar sa cumpar cer..albtura, ca sa fiu siugra ca nu ma fac de rusine..
acum trebuie sa fug sa hranesc piticul, dar mai revin azi!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

marinar spune:
dana ti-am trimis PM ca sa nu ma bage astia la reclama mascata.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
Hai ca astazi si eu dau de 

ca e si ziua mea
...din nou
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Daconst spune:
Marina,nu merge nici pe PM.Incearca sa o bagi cum am pus-o si eu cu hyperlink sau pe mess.
Katy,La multi ani inca o data!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
BAI NU AM VAZUT ASA CEVA...
12 PAGINI???????????????
da voi ce dumnezeu nu aveti treaba, scriti si ma lasati cu ochii in soare sa citesc ca proasta vreo 3 ore!!!!
lasati-ma ca dupa atata citit am si uitat ce si cui sa-i scriu
azi am fost la control - avem 6400 si 63 cm. santem conform graficului de pe peretele doamnei dr.
cu unghia... e tot rosu locul dar nu atat de rau... pana maine dam cu un fel de solutie dara de un chirurg, maine ne ducem la contril si daca e tot rosu - o inteapa acolo nu stiu cum s-o curete. Ideea este ca nu o doare chiar deloc - pot sa pun mana cat vreau ea nu reposteaza.
la dr. a venit una cu o coca mica mica si plangea de ii sareau capacele... am intrebat cat are si am ramas cascata ... 3 luni jumatate, pai nu tine si ea capul la 3 luni plange exact ca copii de 2-3 saptamani asa ca coca cu ua-ua. Am ramas proasta - si a mea cu capul gol si bulanele goale si dadea din craci pe masa aia la dr. ca i-a adinat toate cearsafurile sub cur si nu o putea prinde doctorita sa o caute in gura si pe unde mai avea nevoie....
hai ca mai revin
iza29 spune:
Neata fetelor, la 12....
In primul rand la multe lunite pt bbii care azi implinesc inca o luna
David Cristian bb de Cristiana70
Timeea Ioana bb de ruxy
Helenuzza la multi ani pt tine si bb Horia Constantin, sa fii fericita si bb sanatos, sa te bucure cu un zambet in fiecare zi.Petrecere frumoasa azi.
Daconst ce baietel grasun si mamica fericita am vazut. Ce falcute are el. Un
de la alt falcos.
Alinuk nu esti singura care a patit asta, si eu am facut minunea de a uita ca am unul si am mai adaugat unul, am ras singura atunci, cu lacrimi de isprava mea. ![]()
romaria ce fetita roz si frumoasa ai si ce seamana cu tine.
Catalina poate ii placa borcanasele. Ce sa facem, au si ei pretentii si fitzele lor. Un
pt Mateiutz si iti doresc o zi frumoasa si usoara.
loremunteanu sa iti fie de bine cu noua freza. Ce "rosu" e Roni, si eu l-am imbracat in rosu azi pe pici si ii sta la fel de bine ca si lui Roni.
Lore intrrebi de utza, la mine e ca si cum ai intreba de ceva sfant. Nu am vazut utza de cand am nascut, nu cred ca mai e cineva ca mine. Eu am avut 4 rupturi interne si o graaaaamadaaa de cusaturi de tot felul pe acolo si am fost la dr sapt trecuta si a zis ca nu refacut inca si deci nu e voie la utza....inca. Oare s-o rreface cum trebuie vreodata???
Cu parul piciului, sper sa se regenereze repede sa nu fie chel, ca asa imi place cu par cum e el.
Mediterana sa-ti traiasca bombonica roz si frumoasa.
dianamizzi
v-a stricat matza planurile si voi pe ale ei. ![]()
megbeng si kateryna la multi ani, sa fiti fericit si iubite. Sa va traiasca puiutii frumosi si voi ca sa ii cresteti.
Liuda bine ca nu o doare degetelul, micuta de ea. Si eu am vazut tot asa la dr o fetita de 5 luni care inca nu isi tinea capsorul bine si plangea cica de colici. Venise ma-sa sa o intrebe pe dr daca sa ii mai dea sab simplex ca ii da de 3 luni in continuu.
Noi ne-am trezit mai bine decat ieri si dimineata, eu dormeam si piciul se juca singur cu jucariile in patutz, vorbea cu ele de mama focului si le mai si certa ca deh, fac prostii. ![]()
Liuda spune:
de azi eu dau fier la fata ca e alba alba, bine ea asa a fost din nastere cu un ten ca la[ptele, dar e posibil sa fie si anemica... ca eu sant anemica de cand ma stiu. Asa ca poate fi si ea si cica e posibil sa manance mai bine, daca e anemica .... cica nu au pofta de mancare, dar ideea e ca copilul meu mananca bine - numai nu lapte... sucuri daca se poate - ar bea non stop , cereale si orez si supa pasata baga de nu are aer... numai bibe sa nu dai !!!!
Daconst vai ce baiat frumos... cica freza cu bepanten - fata da voi inseamna ca aveti par mai mult ca noi de va permiteti.... noi doar la spate sa facem freza ca acolo avem ceva par iar in fata... plescuta!!!!
katy iar la multi ani!!!!
adinush spune:
Dana uite cam www.aventamerica.com/products/bottlefeeding/bottlefeeding_trainer.asp" target="_blank">sa
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
fete ati iesit pe afara? de la mine se vede ca vate vantul destul de tare- stau la et 9, dar parca vad ca la sol e liniste si pace...
kate, meg LA MULTI ANI!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)