Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Daconst spune:
Netza fetili!
m
Azi-noapte l-am pus pe Lucas la cura.Adica a tot marait el pe la 2 apoi la 4,dar n-am cedat si a dormit pina la 7 dimineatza fara sa mai haleasca.Sa speram ca a invatat lectia si la noapte nu mai cere,dar trebuia cumva sa-i scot masa aia care si-o bagase singur din nou.Eu zic ca 5 mese ii ajung.
Azi ma gindesc ce sa-i dau la prinz:cartofi cu spanac sau cartof cu dovlacel?
Aelita,multumim de album.Am vazut pozele Mediteranei.Are o bombonica roz de fetita care seamana cu tati.Sa-i traiasca!
Romaria,e o scumpa Rhianna si seamana pe mami,asa-i?
Marina,parca Lucas acum a luat proportii tare sau acum il vad eu.Emmi nu e asa falcoasa,adica e mai proportionata decit grasanul meu.Desi pe cintar nu a pus foarte mult,nush ce naiba tot pe falci pune.Ca ta-su.![]()
Cu laptele am facut ca tine la inceput,dar imi iesea mai putin ca in tabel.Asa ca nu mi-am mai batut capul.
Catalina morcov la borcanel ai incercat?Poate asa il ia.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Dinamizzi,caciulita e crosetata sau tricotata?Mie una mi se pare greu de facut.![]()
Eu nu vad poze la tine la semnatura.De fapt n-ai semnatura.![]()
Adinush,tot vroiam sa te intreb cum arata sticla cu manere care spuneai ca i-ai luat-o la fii-ta?Eu n-am vazut decit cani care merg de la 6 luni sau poate iar n-am cascat eu ochii.N-ai o poza cu ea?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Helenutza23 spune:
VA MULTUMIM PENTRU URARI!
va pupam...mergem sa petrecem cu laptic, cu schimbat de pampersi, cu plimbarica, cu gangureala, cu gimnastica :)) e cea mai frumoasa zi Sf Ctin si Elena pe care am avut-o 
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

Helenutza23 spune:
si din partea noastra
LA MULTI ANI Elenelor si Constantinilor! sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

tonylexa spune:
am incercat sa fac ceva cu pozele , adica sa le "bag", dar ceva nu merge: tot apare mesajul ca e prea mare fisierul(?)
pai de la o poza apare asa, daca vreau sa "bag" mai multe poze (!!??!!)
ajutor!!!
messa mersi pentru oferta astept disperata ajutor!
loremunteanu spune:
Alinuko, bine ca le-ai gasit... Ca daca ramanea vreo unu ratacit.... Si eu am avut temeri o vreme, daca uit cumva pe vreunu pe-acolo ce ma fac... la cat sunt de uituca... pana acum nu s-a intamplat...
Voi cum stati cu uta-utza? merge? la mine merge greut, ca m-a facut dr mai fecioara decat eram cand eram fecioara...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
loremunteanu spune:
Aaaa
Lilico, cu parul... e fi-meu destul de pletos, insa si la el a inceput sa cada... Mi-a luat multa vreme sa ma prind ca "naparleste"... Il mai tin pe pat p[e niste scutece de finet, si tot gaseam pe ele firicele subtiri si nu pricepeam cum naiba au ajuns acolo. Eu banuiam ca sunt de-ale pisicii... si uite asa imi storceam creierii, cand a ajuns matza pe finet, de si-a lasat pletele pe-acolo...
Am vazut ca multe avem aceeasi problema... cazutul parului... Din cauza asta m-am si tuns; scoteam cate un pumn de fiecare data cand ma pieptanam...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
dianamizzi spune:
cateva raspunsuri:
ANNE - succes cu afacerea!
RB - superba fetita cu cercelusi
fetelor, succes cu cresa, sa vi se realizeze planurile! ar fi super cresa cu copiii de pe forum.
LAURA IONESCU - felicitari pentru botez!
am inceput sa citesc de dimineata. acu nu mai am timp ca vreau sa ies afara.
va pup fetelor si va doresc o zi minunata si citesc mai tarziu care ce a facut.
ia sa va zic belea ce facuram noi aseara...
am pus pe thea la somn. la 9 ehe deci devreme... ma gandesc eu... asta seara e seara noastra , gata, avem timp de giugiuleli. si ma duc eu sa aprind lumanarele in dormitor, le-am insirat pe mobila pe acolo... frumos, atmosfera
asta asa ca surpriza stiti...
lala lala la, pana la un moment dat cand sandro sare in sus...cica ... UNDE E MAYA ... (pisica) ...eu LAS-O IN COLO PE MAYA CA NU A SARIT PE GEAM... el NU... NU SIMTI NIMIC,... si ma izbeste si pe mine un miros naspa rau.... AOLEU !!! A LUAT MAYA FOC!!! sa ne vedeti fetelor in noapte la lumina lumanarilor cautand pisica prin dormitor!!! era sub pat saraca, parlita pe blana ei de persana aristocrata...
saraca pisica , s-a dat pe langa vreo lumanare , nici nu am stiut ca e pe acolo... nu s-a parlit rau dar mirosea naspa rau...
si asa cu seara noastra romantica...
v-am pupat, plec. papa
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
marinar spune:
dana asa e, emmi din ce creste parca nu mai e asa falcoasa. eu i-am luat de la avent kit de antrenament care este un bibe obisnuit cu tetina si manere.
hahaha super tare faza cu pisica parlita. saracuta!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)