Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Netza fetili!
m
Azi-noapte l-am pus pe Lucas la cura.Adica a tot marait el pe la 2 apoi la 4,dar n-am cedat si a dormit pina la 7 dimineatza fara sa mai haleasca.Sa speram ca a invatat lectia si la noapte nu mai cere,dar trebuia cumva sa-i scot masa aia care si-o bagase singur din nou.Eu zic ca 5 mese ii ajung.
Azi ma gindesc ce sa-i dau la prinz:cartofi cu spanac sau cartof cu dovlacel?

Aelita,multumim de album.Am vazut pozele Mediteranei.Are o bombonica roz de fetita care seamana cu tati.Sa-i traiasca!

Romaria,e o scumpa Rhianna si seamana pe mami,asa-i?

Marina,parca Lucas acum a luat proportii tare sau acum il vad eu.Emmi nu e asa falcoasa,adica e mai proportionata decit grasanul meu.Desi pe cintar nu a pus foarte mult,nush ce naiba tot pe falci pune.Ca ta-su.
Cu laptele am facut ca tine la inceput,dar imi iesea mai putin ca in tabel.Asa ca nu mi-am mai batut capul.

Catalina morcov la borcanel ai incercat?Poate asa il ia.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Dinamizzi,caciulita e crosetata sau tricotata?Mie una mi se pare greu de facut.
Eu nu vad poze la tine la semnatura.De fapt n-ai semnatura.

Adinush,tot vroiam sa te intreb cum arata sticla cu manere care spuneai ca i-ai luat-o la fii-ta?Eu n-am vazut decit cani care merg de la 6 luni sau poate iar n-am cascat eu ochii.N-ai o poza cu ea?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

VA MULTUMIM PENTRU URARI!
va pupam...mergem sa petrecem cu laptic, cu schimbat de pampersi, cu plimbarica, cu gangureala, cu gimnastica :)) e cea mai frumoasa zi Sf Ctin si Elena pe care am avut-o

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

si din partea noastra
LA MULTI ANI Elenelor si Constantinilor! sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

am incercat sa fac ceva cu pozele , adica sa le "bag", dar ceva nu merge: tot apare mesajul ca e prea mare fisierul(?)
pai de la o poza apare asa, daca vreau sa "bag" mai multe poze (!!??!!)
ajutor!!!
messa mersi pentru oferta astept disperata ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Helenutza sa fii iubita!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Alinuko, bine ca le-ai gasit... Ca daca ramanea vreo unu ratacit.... Si eu am avut temeri o vreme, daca uit cumva pe vreunu pe-acolo ce ma fac... la cat sunt de uituca... pana acum nu s-a intamplat...

Voi cum stati cu uta-utza? merge? la mine merge greut, ca m-a facut dr mai fecioara decat eram cand eram fecioara...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Aaaa
Lilico, cu parul... e fi-meu destul de pletos, insa si la el a inceput sa cada... Mi-a luat multa vreme sa ma prind ca "naparleste"... Il mai tin pe pat p[e niste scutece de finet, si tot gaseam pe ele firicele subtiri si nu pricepeam cum naiba au ajuns acolo. Eu banuiam ca sunt de-ale pisicii... si uite asa imi storceam creierii, cand a ajuns matza pe finet, de si-a lasat pletele pe-acolo...
Am vazut ca multe avem aceeasi problema... cazutul parului... Din cauza asta m-am si tuns; scoteam cate un pumn de fiecare data cand ma pieptanam...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

cateva raspunsuri:

ANNE - succes cu afacerea!

RB - superba fetita cu cercelusi

fetelor, succes cu cresa, sa vi se realizeze planurile! ar fi super cresa cu copiii de pe forum.

LAURA IONESCU - felicitari pentru botez!

am inceput sa citesc de dimineata. acu nu mai am timp ca vreau sa ies afara.
va pup fetelor si va doresc o zi minunata si citesc mai tarziu care ce a facut.

ia sa va zic belea ce facuram noi aseara...
am pus pe thea la somn. la 9 ehe deci devreme... ma gandesc eu... asta seara e seara noastra , gata, avem timp de giugiuleli. si ma duc eu sa aprind lumanarele in dormitor, le-am insirat pe mobila pe acolo... frumos, atmosfera asta asa ca surpriza stiti...
lala lala la, pana la un moment dat cand sandro sare in sus...cica ... UNDE E MAYA ... (pisica) ...eu LAS-O IN COLO PE MAYA CA NU A SARIT PE GEAM... el NU... NU SIMTI NIMIC,... si ma izbeste si pe mine un miros naspa rau.... AOLEU !!! A LUAT MAYA FOC!!! sa ne vedeti fetelor in noapte la lumina lumanarilor cautand pisica prin dormitor!!! era sub pat saraca, parlita pe blana ei de persana aristocrata... saraca pisica , s-a dat pe langa vreo lumanare , nici nu am stiut ca e pe acolo... nu s-a parlit rau dar mirosea naspa rau...
si asa cu seara noastra romantica...

v-am pupat, plec. papa

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana asa e, emmi din ce creste parca nu mai e asa falcoasa. eu i-am luat de la avent kit de antrenament care este un bibe obisnuit cu tetina si manere.

hahaha super tare faza cu pisica parlita. saracuta!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput