Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ca va pun citeva poze cu falci ,

cu mine si inca una razacios cu freza.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daconst- acum am inteles cu masurile!
am vazut si pozele cu zambaretul !! si cu buculitele!! e grasun!

nu era albumul public la mediterana.am dat acum.ia vezi.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumim mult de tot la fete . Noi pe 18 am facut 5 luni , am fost la cantarit si masurat avem 6 600 kg si 66 cm. Inca nu am inceput cu papica dar in 2-3 saptamani incepem si noi. Am incercat sa-i dau si eu un pic de formula , asta ca sa doarma mai mult noaptea, dar nu vrea sa ia deloc. Nici nu stie sa traga din bibe , nu stiu cum sa o invatz.
Dana ce baiat mare ai si frumos foc.

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Aveti mai jos doua fete cucuiete
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/photo/294928804390231415/0

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/photo/294928804390263837/1

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Fetele care alaptati in public, oriunde, de ce sa va fie rusine, asa imi era si mie la inceput, dar m-am obisnuit si e foarte comod mai ales ca - nu acoperiti cu scutec - pur si simplu port la mine un sal mai subtire pe care il pun pe spate si il aduc spre fatza ca sa acopar bebe si este extrordinar si eu si bebe ne simtit foarte bine si nu vede nimeni ce facem noi acolo

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Azi sunt tristuta din nou pt ca aseara, chiar cand ziceam ca suntem trecuti peste ce a fost mai greu, Matei iar mi-a tras un kk care a trecut prin pampers in mare masura. Ieri a mancat 2 masuri de lapte Humana 1 impartite la bibe de 7 dimineata si la ala de 6 seara. Nu stiu, chiar nu stiu ce sa fac si cum se poate intampla ca la 3 sa aiba scaun tare si apoi asa ... . Ii dau doar cu apa de orez, ii dau Biotics si abia am terminat Debridat si Calciu Carbonic, nu e cald ...
Si acum ce fac cum ii bag ceva nou gata, o iau de la capat cu calvarul asta?
Va zic, habar n-am ce as putea sa fac. Cum zic ca s-a inbunatatit nitel situatia ... pac una dupa ceafa. E adevarat ca ieri a avut doar 2 scaune, ca si alaltaieri dar ... ultimul nu prea arata bine. Si azi tre sa il las cu tati toata ziua pt ca am treaba cu prietena mea dar cred ca voi schimba nitel programul pt ca nu pot sta linistita ... .

Messa, cum faci morcovii de ii mananca? Te rog spune-mi si mie sa o iau de la capat cu morcovul ca acum nu il mai vrea absolut deloc.

Mirandolina, nu zice de doua ori, ca eu ma bag sa stii. POate ca daca una dintre noi are curte, daca folosim doar locatia aceea putem cotiza cu ceva cheltuieli lunare ca sa nu se supere nimeni.

Laura Ionescu, sa iti traiasca crestina. Te inteleg ce spui si eu am plans la biserica de mi-a venit rau.

Anne, iarta-ma dar nu stiu unde e piata asta ... poti sa imi mai dai un punct de reper?

La multi ani Constantinilor si Elenelor! Si la fel si bebeilor.

Hai sa incep si eu inca o zi de aventuri. Cel mai probabil vorbim maine dimineata.

Va pup si astept vesti despre proiectul "Stelutzo-gradinita"

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza azi ziua onomastica!!!

LA MULTE LUNISHOARE:

david bb de cristiana

timeea bb de ruxi

shine din pacate nu am putut sa vad filmuletul, nu se incarca.

alinuk hai ca te-ai protejat nu gluma. da cum ai putut fata? eu nu suport nici unul in miniatura...

anne sa ai noroc in afaceri! ce misto ca mergi la piscina...

kate e un dulce ane. i-am facut sieu ieri emmei creasta, o sa pun poze.

dana ca dulce e lucas si falcos...ca emmi,

romaria sunteri mari, bravo! si frumoaseeeeee

aelita eu pun apa si apoi masurile de lapte si cand spun cat a papat ma refer tot la cat lapte iese. eu pun si 10 ml de apa in plus si de cand fac asa s-a reglat si cu kk, face in fiecare zi. de cand cu sucul de morcov face de ori pe zi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

La multi ani de Constantin si Elena!

Poze cu noua mea freza: aici si urmatoarea. Sunt tunsa ca toata lumea, asa in scari...
Dupa ce recuperez de citit, ma apuc sa raspund...
Pana atunci

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Megbeng, Marina, Katy, am vazut filmuletele... Fara comentarii... Sunt niste scumpi...
Cata, merci. O sa mearga tati sa cumpere...
Lilica, super filmuletele cu "sandfantasy"
Mirandolina, suna bine cu gradi... Alinuk, se descurca bine trei mamici cu 15 copii... Eu asa zic... Mai ramane problema spatiului...
Eli, Laura sa va fie de bine botezul!
Mai am de raspuns dar s-a trezit puiutul. Revin mai tarziu...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor! n-am apucat sa citesc ca abia am venit . dar ne conversam mai tarzior.

repede AELITA sa-ti dau www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070520&cimg=10" target="_blank">MODELUL pe care l-ai vrut, scuze ca am uitat, apoi in weekend n-am mai intrat pe forum. hai sa-i faci sofiei, nu e greu cred. am incercat sa fac poza mai aproape dar iese prea luminat, nu se mai vede. mai am o poza la semnatura, ultima. gasesti tu acolo. spor la treaba. ce mai face sofia? ati fost la vot. da citesc din urma ca probabil ai scris.

Mergi la inceput