Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
aelita spune:
Helenuzza LA MULTI ANI !!!pt tine si pt HORIA CONSTANTIN!! de ziua numelui !
Sa fiti sanatosi !!! si fericiti !!
LA MULTI ANI SI PT ELI1977 SI MULTA SANATATE ! (daca numele vine de la Elena )
Si tuturor,nu imi amintesc acum ...
SA CREASCA MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI!:
RIHANNA NICOLE (romaria)
LUCA (YAGMUR)
ANA PATRICIA (mirela73)
DAVID MIHAI (haricleea)
DAVID CRISTIAN (cristiana70)
TIMEEA IOANA (ruxi)
MARIA IRINA (livia72)
ROBERT ANDREI (roandre)
LARA IOANA (r_marce)
AUDREY MARIA (belle_vue)

S.
aelita spune:
mirandolina -ELA e si ziua ta ,nu? de sf ELENA.
LA MULTI ANI ,SANATATE SI FERICIRE !
S.
mirandolina spune:
Aelita, iti multumesc mult! Nu sunt Elena, ci Gabriela, dar al meu barbat e Constantin, asa ca urarile tale au ajuns cu bine! 
Si: 
RIHANNA NICOLE, bebe de Romaria
LUCA, bebe de Yagmur
ANA PATRICIA, bebe de Mirela73
DAVID MIHAI, bebe de Haricleea
DAVID CRISTIAN, bebe de Cristiana70
TIMEEA IOANA, bebe de Ruxi
MARIA IRINA, bebe de Livia72
ROBERT ANDREI, bebe de Roandre
LARA IOANA, bebe de R_marce
AUDREY MARIA, bebe de Belle_vue
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Daconst spune:
Bai se vede ca a fost vreme rea la voi,ati scris in nestire (vorba Liudei).
La multi ani de Constantin si Elena tuturor care-si serbeaza ziua numelui!

Aelita,nu vad pozele Mediteranei.Sau nu-s publice?
Ivona,de ce crezi ca are bebelina reflux?Si eu am crezut la fel,dar astia aici spun ca daca nu plinge si nu are dureri nu e reflux.Desi al meu e cum a descris Messa,mananca mai mult de cit ii trebuie si regurgiteaza la greu.
Elli,mersi de raspuns.Asa o sa fac si eu cu borcanelul,il impart in doua,desi cred ca daca i-as da,al meu ar rade un borcan la o masa.
Oare pot sa-i dau cit vrea el?Pina se satura?
Spui ca te-ai betivit putin...sa stii ca-mi faci pofta,dar astept sa ajung in Ro si acolo recuperez.
Lili,vad ca tu i-ai dat putin pireu la Adam.Sau ala era desertul?Nu radeti ca eu intreb serios.Cit trebuie sa le dam la o masa?
Alinuk,intreb si eu ca Aelita de ce ai tot scos?Ca de bagat nu ne-ai zis cite ai bagat.
M-a bufnit rasul cind te-am citit,esti dusa rau.
Messa,de ce nu incerci Töpfer?La Maryela si Gio a dat rezultate bune.
Aelita,eu cind spun cit mananca fi-miu,ma refer la cantitatea de lapte preparat,nu de apa.Si eu prepar laptele asa:pun masurile si completez cu apa cit sa-mi iasa cit scrie pe cutie.Deci nu masor apa inainte,ca sigur nu-mi da cit trebuie.
E mai simplu asa si nu-mi bat capul.
Azi am iesit si noi la cracii goi si am facut si poze,dar cind i-am vazut falcile lui Lucas,m-am rezgindit sa-l mai pun pe net.Parca s-a ingrasat mai tare,dar doar la falci,culmea.
Saptamana asta isi mai bagase o masa,dar ma chinui sa i-o scot ca prea mananca haplea asta.
Super tare ideea cu cresa vostra de stelute.Va invidiez!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
daconst,acum se vad.
mirandolina-GABRIELA,LA MULTI ANI !!! sotului tau de Sf,Constantin! Sanatate si fericire !
S.
aelita spune:
daconst stai ca eu abia acum m-am prins cum faci tu biberonul.
pai inseamna ca pui maiputina apa decat pe cutie.
sau nu aminteles eu?
adica daca tu pui 3 masuri si apoi pui apa pana ajunge la 90 ml,rezulta ca ai pus apa mai putin de 90ml,deci ca pui o masura la mai putin de 30ml.
saunu am inteles eu bine cum faci?
S.
marybell spune:
La multi ani celor care astazi isi sarbatoresc
ziua onomastica de Constantin si Elena
si La multi ani si sarbatoritilor
de azi
RIHANNA NICOLE (romaria)
LUCA (YAGMUR)
ANA PATRICIA (mirela73)
DAVID MIHAI (haricleea)
DAVID CRISTIAN (cristiana70)
TIMEEA IOANA (ruxi)
MARIA IRINA (livia72)
ROBERT ANDREI (roandre)
LARA IOANA (r_marce)
AUDREY MARIA (belle_vue)
le doresc sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt toti ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Daconst spune:
Aelita,eu nu ma uit pe cutie la cita apa trebuie pus ci la cit lapte trebuie sa iasa.Masurile de lapte praf sunt rase ca de obicei si restul pun apa.
De exemplu la 2 masuri de lapte praf iese 70ml lapte,la 3 masuri de lapte praf imi iese 110 ml lapte...
Deci in tabelul de pe cutie ma uit doar la rezultatul final,nu la cantitatea de apa.Sper ca am explicat mai bine acum.
Eu nu vad pozele nici acum.Nu apare nici albumul macar.Oare fac eu ceva gresit?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Ivona1977 spune:
Fetele, multumesc pentru raspunsuri cu privire la reflux.
De vreo 2 saptamani ma scartaie la cap din senin, cu orele schiauna, si cand o ridic regurgiteaza, la 2-3 ore dupa ce mananca. Si miroase a acru, a voma, mititica...imi amintesc ce pacatoasa era arsura de stomac cand eram insarcinata...ma gandeam ce rau e pentru ea mititica...AM vazut azi ca exista si lapte (aceeasi marca, pe care o folosesc de la inceput, SMA) pentru bebei cu reflux, si data viitoare am sa iau o cutie sa vad daca ii e mai bine...
Dana si a mea are falci, ca e subtire la corp. Ai mei de acasa vaaai o sa mearga tarizu! Ca e grasa! Ia uite cine isi da cu parerea...
Messo am murit de ras auzi sa se ingrase printesa de la scame....Pai a mea se ingrasa de la par ca isi smulge par din cap si il baga in gura...Chin up girl! 
Alinuk m-ai distrat cu ob ul. Hai ca asta nu-i grav...un pic de uituceala...
Azi am iesit si noi in rochita fara maneci, ca a fost cald si frumos. Si s-a bronzat papusa mea pe fata, era toata rosioara...Da-i cu crema pe fata apoi - nu ii place deloc...
la fete
La Multi Ani! pentru Elene si Constantini
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007