Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
kateryna spune:
quote:
Originally posted by Shine
Maribell,Maryela, da' oare bebeii vad asa departe pana la tavan? sau or vedea doar asa, o imagine in miscare?
vad f bine acum. de ex. Anelin cand stam la geam pe balcon sta si urmareste masinile cu privirea. Fixeaza o masina si o urmareste cu privirea (intoarce si capul ) pana cand iese din raza vizuala, iar apoi fixeaza una din sens invers si tot asa. AA, si noi stam la et 5 deci e ceva distanta.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
anne_ispas spune:
Buna seara, fetele
!
Catalina, io stau destul de aproape, am zis, suntem vecine de cartier, io stau la piata bobocica
. Si o am pe vara-mea, care sta chiar in fata la auchan, il vede din balcon
.
Tonylexa, bine ai venit printr noi, sa-ti traiasca printzesa.....asteptam poze!![]()
Marina, la aquagym o sa merg la hotel majestic, iar cu afacerea am scris un pic mai in urma
.
kateryna spune:
Sa va pun si eu cateva poze
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070520&ctime=115655" target="_blank">eu si periuta mea
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070520&ctime=165631" target="_blank">va place freza mea?
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070520&ctime=193739" target="_blank">ma spal pe dinti si va arat ciu-ciu![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070520&ctime=193903" target="_blank"> Sunt baiat mare si ma spal pe dinti
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070520&ctime=193916" target="_blank"> vreti sa va ajut si pe voi?
Kateryna si
alinuk spune:

La multi ani
tuturor ce poarta numele sf imparati!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
aelita spune:
lili incerc sa ma inarmez cu rabdare si sa elimin bibe.
de doua nopti oricum nu i-am mai dat ,primul bibe il ia acum la ora 11 dimineata.inainte primul era la 6 dimineata,cand refuza sanul.asa ca acum a supt si la 1 ,si la 4 ,si la 6 ,si la 8 ,si la 10...Record,ca ajunsese sa suga doar o data noaptea.supt cate 5 minute,dar macar nu a mai refuzat,a luat imediat si adormea la loc.O puneam in cosul ei,se trezea iar peste ceva timp...
M-a cam zapacit azi noaptea dar i-am dat cand a avut chef.
Apoi ziua mai mult de 3 maxim 4 biberoane nu mai ia.Azi a luat 3 bibe,sa fi fost in total cam 500ml .
Ca nici bibe nu il ia asa cu mare drag,stam la o doza mult si bine,o mai culc,se mai trezeste,mai inghite 20ml,iar adorame,iar mai inghite...abia termina.
Am incercat sa ii dau cu lingurita,formula,dar abia inghite cateva degete,ca se cam stramba ,nu stie sa inghita..
La tine a acceptat bine piureul cu lingurita?
Adevarul e ca nici nu am avut lingurita speciala,ca nu eram pregatita de inceput acum..O sa iau una.
Sper sa rezist maine si sa o trec doar pe san,ca altfel pierd laptele.Am sanii destui de moi,desi lapte este inca.
Pt prima data cand nu mai port comprese absorbante la sutien.inainte nu era posibil ca ma faecam fleasca.
Multumesc pt sfaturi,daca mai ai vreo idee mai spune-mi.
Sper sa reusim.
mai fetelor,voi cum masurati laptele?ca eu cand spun ca a mancat 180 ml inseamna ca am pus 180 apa + 6 masuri de lapte .dar defapt e mai mult dupa ce pun masurile.
deci daca azi a mancat in jur de 500 ml,ma refer la cata apa am pus.
iza,nu m-am dus la mare,una ca sa votez si a doua ca imi era lene sa ma pregatesc asa repede si sa suim pe cai.mie imi ia timp sa ies si in fatza blocului daramite la mare 
voiam sa va mai intreb.s-a modificat ceva in concediul de maternitate in Romania de la 1 ianuarie??
cati bani se dau pt copil? erau 8 sau 10 mil?
se da si un procent din salariu in primele luni?
ca am tot auzit pe aici variante si contraziceri ca se da,ca nu se da,ca nu se mai da 2 ani...Si voi sunteti cele mai informate.
messa,vad ca si tu esti cu problemele cu mesele...
alinuk pai de unde scoteai mami ca magicianul din palarie?? adic anu de udne..ca am inteles
dar de ce tot scoteai??
ai pus si-ai pus si-a i pus fara sa scoti sau cum?
io n-am priceput ce iepuri si cum
S.
kateryna spune:
Si din partea mea
celor ce isi serbeaza ziua de nume!
Si...
to me! 
Kateryna si
mirandolina spune:
Daca alaptez, am si eu voie la aquagym? ![]()
Vaaaai Alinuk, chiar scamatorii din astea nu ma gindeam ca faci 
Delfinuta, stari din astea am si eu, si cind se sparge buba, se sparge fix in capul jumatatii mele (mai bune): "Ce??? Eu copil, eu vase, eu rufe, eu curat, eu spalat si TU??? Tu te joci!"
Ultima oara mi s-a intimplat intr-o seara in care gatise... ![]()
Vleau si eu jutulie cu proiectii pe peletzi! Si stelutze fosforescente!
Subiectul CRESA: Sigur ca locatia trebuie prevazuta cu o curticica, altfel nu vad eu nicio mama eroina cu cinci copii deodata la plimbare
Imi place din ce in ce mai mult ideea asta
Trebuie sa facem sezatoare 
Constantin si Elena!!!!
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
anne_ispas spune:
Ivona, de ce o suspectezi de reflux pe printzesa?
Asa cum au raspuns si fetele, refluxul se manifesta diferit.....de exemplu irina a vut de la nastere, dar i s-a pus diagnosticul abia la 2 luni, ptr ca ea pana atunci nu vomita. Si netrebnicii de doctori la care am fost cu ea nu au avut curajul sa-i puna diagnosticul......La iraina, pana la 2 luni s-a manifestat exact cum se manifesta colicii, era agitata, urla din senin, nu manca prea bine sau inghitea f mult aer, iar dupa 2 luni a inceput spectacolul......vomita la un interval de aprox 2 ore de la ultima masa cam de 2 pana la 6,7 ori intre doua mese
.
Din cate stiu io nu exista niciun remediu total. Ce stiu ca se recomanda sigur la bb-ii cu reflux este sa ii tii cat mai mult ridicati in pozitie verticala (mai ales cand mananca), trebuie sa ragaie cel putin o data (OBLIGATORIU) dupa fiecare masa, si pozitia de stat pe burta le face bine, ptr ca ii ajuta sa dea gazele afara.....dar asta, bineinteles, dupa ceva timp de la masa.....
aelita spune:
LA MULTI ANI ,CONSTANTINI SI ELENE!!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !
mediterana,am intrat sa iti pun pozele,si apoi am vazut ca le aveai deja.
aici puteti vedea pozele mediteranei!
mediterana,daca vrei sa ai la semntura,da copy mai jos,si apropii cele 4 paranteze drepte ca eu las spatiu langa ele ca sa poti copia tu.
[ url="http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762402112439" ]poze[ /url ]
COPIEZI DE LA PRIMA PARANTEZA PANA LA UTIMA,NU DOAR CE VEZI ALBASTRU.SI NU UITA SA NU MAI FIE SPATIU LA CELE 4 PARANTEZE.
cu copy asta poti pune la mesaj pt noi,sau poti pune pt tottdeauna la semnatura,intrand la PROFIL PERSONAL dins tanga paginii de forum,si acolo la semnatura si pui PASTE.
S.
anne_ispas spune:
Mirandolina, sigur ca ai voie la aquagym. Chiar si femeilor insarcinate le este recomandat
.