Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Maryela spune:
Mediterana unde-s pozele???
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Messa spune:
Mirandolina, mercic, dar cica nu-i bine sa bea lapte decat de muma proprie... desi, draci, pe vremuri functiona principiul doicii... naiba stie, de fapt, care e adevarul. I-am facut un biberon jumate Nan, jumate Humana. Mi-a dat flit, dar numa' pe jumate. Adica l-a baut pana la urma, cu ceva strambaturi, dar eh, l-a baut. Sa vad si maine, poate, cine stie.
Salina, marina, nush... nu prea pot sa ma relaxez, incerc, dar nu-mi iese. Incerc sa-mi zic ca, ma rog, a luat in 4 luni 3 kile 700, ceea ce e bine pe hartie, dar ma streseaza ca in unele zile, cand mananca putin, se infunda putin (dar enervant) fontanela - si nu-mi place deloc treaba asta. Si cand in carti scrie ca trebe minim 100 ml pe kg corp, iar ma streseaza. Pai la 6 kile 400 are zile cand de-abia bea 550 ml cu chiuieli. Ma rog, sa fie ea sanatoasa... ca io vad cum s-apropie balamucu'
Vad ca pe cutia de Humana scrie ca trebe la 4 luni 150 ml de apa + 5 masuri de formula = 170 ml. Pe aia de Nan scrie ca la 3-4 luni trebe 180 ml de apa + 6 masuri de formula = 200 ml. O fi mai satios, naiba stie. Vedem, vedem. Nici Roma nu s-a construit intr-o zi, asa ca poate din chin in vaier trece dracului si anul, ca mi s-a acrit sa am bebe mic. Vreau copil, de faza bebe sunt satula, poa' sa zica cine ce-o zice, mie nu-mi prieste faza bebe cum nu mi-a priit faza gravida si basta. Bine, stiam oarecum la ce ma inham... ideea e ca asa cum stiam ca faza bebe o sa fie nasoala pentru mine, asa stiu ca de la 3 ani incolo o sa fie minunat, frumos, mirobolant, superb, fantastic etc. Dar mai am 2 ani si 8 luni de tras. Oi trage, am dus eu si mai rele, numa' ca incep sa se adune orele nedormite si nu-i bine, ca eu la nesomn fac crize de inecata in butoi cu melancolie si ma hatzan ca aurolacii in statia de metrou. Si culmea e ca nici nu mai pot adormi calumea, asta ma seaca, inainte puneam capul jos si eram bustean 8-10 ore, acum adorm intr-o ora de frichineala si dorm 3-4 ore dupa care ma scol chiar daca nu-i nevoie. Naspa. Mda, v-am plictisit de moarte cu monologul meu cu iz de vaicareala, asa ca ma duc acusha sa spal niste vase ca sa ma simt femeie si sa citesc prospectul de aspirator de mana pe care l-am luat ca sa trag scamele care vin din neant si se aseaza toate fix in patul istucanului, care are o deosebita placere sa le guste, in detrimentul laptelui. Probabil ca de la scame a facut 6 kile 400, ca de la lapte, nush cum.
iza, poate se pune faptul ca n-ai alaptat...
Cata, combinam, dar daca avem ghinion si al tau nu mai mananca nici lapte si a mea nu mai mananca nici morcovi? brrrr! 
eli, o betie din cand in cand chiar face bine!
lilimicule, o fi bine, naiba stie... om vedea cand face 18 ani
dar nici atunci nu cred ca am sa stau relaxata. Ma distreaza ca si tu ii zici Chitz-chitz lui Adam! Si eu ii zic la fel Ariannei, dar numai cand e cuminte. In rest, e gārgāre si istucan.
laura, tare, votez si botez 
ivona, da, ignam/a. Batate n-am vazut la noi... simptomele de reflux sunt diverse... unii bebei se frichine la masa si urla si nu mananca destul (ca a mea) si le vine pe gat, dar nu regurgiteaza neaparat, altii urla la 30-60 de minute dupa masa, altii mananca mai mult decat au nevoie si regurgiteaza mult... ideea e ca daca copilul are manifestari care nu-i provoaca disconfort, nu ai de ce sa tratezi, ca n-are nimic. Daca insa are disconfort, poti incerca o multime de metode... si medicamente.
mirandolina, daca facem cresa aia a noastra, eu fac partea cu webcamurile de supraveghere pe care sa le putem vedea non-stop pe net. Asta, daca facem cu angajate... dar daca facem cum a zis Alinuk, si e fezabil, atunci nu mai e nevoie de camere de supraveghere
asa ca fac altceva... vad eu, pernutze
Mda, ne trebe spatiu. La mine cred ca ar incapea vreo 5 in patul Ariannei. Cel putin inca vreo 3-4 luni.
delfinutz, n-ai innebunit, si eu am o pasa din asta zilele astea. O sa treaca.
Maryela, nush unde se gaseste, dar vreau si eu din aia!
Shine, de kk faza cu bisturiul in ochi... medici naspa...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
mediterana spune:

si eu le caut! m-am straduit sa le asez...oricum am reusit sa scriu in album mediterana. pozele o sa incerc sa le pun maine, o sa i le trimit pe mail la Ralu si ea stie!!!
alinuk spune:
messa, delfi
beeeeiiiiiiiiii ce v-a apucat?!??
e ceva in atmosfera???
Messa io stu de ce esti obo ... Din motive de raliu' durerii... zau asa, am fo azi in Cismigiu (habar n-aveti ce fain e in parc pe ploicica si cum doarme gupil la plimbarica in aer curat...) si trcand pe acolo m-am luat cu manurile de cap din motive de decibeli
Fetele daca va zic una picatzi! Da promiteti ca nu va schimbati parerea despre mine, bine??
Eu una cred ca o iau pe aratura, nu mi s-a intamplat in viata mea. Azi inainte de a merge la sala am zis sa-mi pun un ob mini - pt ca era pe trecute faza cu cubanezii. Apoi m-am intors acasa, trebi, gupil si hai in parc.. ce credeti??? Acum cand ma duc sa-mi fac un dush si alea alea...incep sa scot nenica la ob uri dintransa ca magicianul iepuri din palarie 
doo bucati ob de zici ca ma dotasem pt tragere!!!
acu zic merci ca am gasit amandoo atzishoarele, ptiu doamne feri!
asa ca hai la noapte buna!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Maryela spune:
Mai Messa am eu o vaga presimtire ca de-aci in colo o sa ne tot facem griji, o sa dormim mai iepureste, si o sa ne trezim fara sa fie nevoie. La 3 ani, la 15 si chiar si la 50 or sa fie alte griji dar la fel de stresante.
Dar lasa, ca eu sunt sigura ca o sa le facem fata.
Eu ma gandeam zilele trecute ca as fi plecat asa de acasa de nebuna, eu cu sotu`, fara bagaj, fara nimic, si am fi mers ....undeva...nici nu conta unde...Asa cum faceam pana acum vre`un an...O mai veni el timpul ala vreodata????
Probabil ca nu...ca na, stiti cum se zice: fiecare lucru la timpul lui.
Nu gasesc aici un icon dintr-ala cu o imbratisare, dar uite

.Si nu uita ca maine o sa fie mai bine.
Una peste alta io sunt tare fericita. Nu credeam vreodata ca o sa iubesc o fiinta asa de tare, atat de intens. Daca stau bine si ma gandesc il iubesc pe Mihnea muuuult mai mult decat il iubesc pe sotul meu...sau poate doar altfel...dar cu o intensitate mai mare...Habar n-am.
Pup fetele si bebei. Am plecat si eu la culcare
Maryela spune:
Alinuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mor de ras!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eli1977 spune:
Maryela,
eu am de la Tomy, o steluta, canta 10 melodii si proiecteaza pe tavan imagini cu diverse animalute, norisori, ingerasi..incerc sa-ti pun poza
am cumparat-o din Cora sau Carrefour, la raionul de jucarii, a costat vreo 700.ooo lei, piticul e ff incantat, melodiile sunt f soft, cand eram gravi adormeam cu steluta..
Delfi, maine va fi o zi mai buna!hai ca trece!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
mediterana spune:

pozele le-am trimis in mail-ul comun si daca cineva imi face un pustiu de bine sa le treaca in album ii raman datoare! oricum le puteti vedea acolo!!!

eli1977 spune:
of, stai ca nu se vede, sa incerc alta poza..steluta e cea din coltul patului, cu un ursulet care doarme pe un norisor..asa sunt si imaginile care se proiecteaza.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag