Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

delfinuta iti spun eu ca ai starea asta din cauza vremii de afar care de 2 zile si pe mine ma deprima, azi numai ganduri negre am avut si eu, am si plans...ma rog.
noi plecam la sora mea in palma de mallorca cu avionul. oricum oriunde am plecat vreodata am plecat numai cu avionul fiindca eu am mari, dar mari probleme cu raul de masina.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

IZA cand l-am vazut eu se chinuia sa i-a in gura ciocul ratei dar l-am intimidat eu cu aparatul foto. E ca in poezea: "si se jura ca nu fura, si l-am prins cu rata in gura"

Danutza cred ca kg se aduna la el in falci ca la corp e tare musculos. Dar si cat da din picioare.... (cred ca m-am cacofonit putin )

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Mi se pare super ideea "cresa de stelutze". Problema este-cum spune si Alinuk-locatia. Se poate sta acasa la fiecare dintre noi, asta daca nu sunt foarte multi copii..ca altfel...doar sa inchiriem un spatiu undeva..E de dezbatut ideea..

Maryela si noi va pupam tare, chiar sper ca maine sa fie mai bine, ca sunt asa de cateva zile si deja simt ca ma lasa nervii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

maryela asa este sunt chiar recomandate inca din primele zile de la nastere. Proiecteza pe perete diferite imagini care sunt insotite de o melodie ce are rolul de a-i capta atentia bebelushului si de a-l linisti. Erik a primit la botez un fel de balenuta care il proiecteaza pe Willy pe perete si canta. e dragutza si e de la miniblu. asa ca incearca la ei.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

acu' recuperez si capitolul trecut
dianamizzi in australian nu sunt lifturi?
anis...aoleuuuuuuu dai dintr-una in alta
messa dianamizzi, cand are gupilu' doi ani e preferabil sa nu mai suga gupilu' ci barbatu' de tzatzele cu pricina!

iza, vai de capul meu, mi s-a facut pielea gaina. bey, mie mi-a bagat un deshtept la fel bisturiu in ochi, pe la douaj' de ani, ca aveam o infectie. pana sa ma prind ce face, tzop, m-a taiat..... nu va mai zic ca dupa aia, o saptamana m-am dus de buna voie in fc zi la taiat,ca nu iesea puroiu de acolo si vacile de asistente ziceau: nute mai vaita atat, cand o sa nasti ce-o sa faci?
io-te ca am facut anestezie cand am nascut, na!
baietel dulce, si imi pare rau ca ai intalnit asa o doctoritza tembela

hahahaha...lilica nu stie care-ipastarnac, care-i patrunjel
te invit cu familionu' la mama mea, ca sa facem un training pe viu in gradina

fete, gata, ma doare cocoasa de la atata stat pe jos cu laptopu' in brate.
ma duc sa vad cum a iesit mancarea de-o facui azi

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

salutare de la mare...am pus si eu cateva poze! nu-s sigura ca am reusit dar am facut tot efortul!

Mergi la inceput

nu se mai poate frate cu voi, cat scrie omu un mesaj mai apar alte 7!!!!!
Maribell,Maryela, da' oare bebeii vad asa departe pana la tavan? sau or vedea doar asa, o imagine in miscare?

cu cresa... io zic asa: nu acum, peste vreo 6 luni facem un test:
luam 5-10, gupii si doo mamici. pe la pranz , numai bine cand unu' vrea papa, unu' kk, altu somn, altu' hai afara la joaca....

ii lasam de capul lor 4-5 ore, si daca ies teferi din experimentul asta, ne punem pe treaba si deschidem "cresa stelara"....
pana atunci, alinuk, ocheste o locatie, k doar esti in domeniu

vroiam sa va arat si o poza, doua, da sta cineva calare pe sit, si nu poci sa fac modificari...., va trebui sa va multumiti cu un film cu www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/49/Default.aspx" target="_blank">magaru

atentie.... tre' sa dati play de doua ori ca sa mearga, ...nu ma intrebati de ce

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Shine nu stiu pe unde am citit ca de acum incep sa distinga foarte bine culorile, chiar si cele apropiate( orange, rosu).
Eu m-am gandit la un glob dintr-asta care sa proiecteze fiindca avem o jucarie ( un centru de activitate) cu ceva lumini si mai pe seara se uita asa de atent la luminitele alea.
Deocamdata vad ca doar Marybell mi-a dat o idee. O sa ma duc si la Miniblu. Mai astept si alte variante sau doar asta o fi singura???

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by marinar

e misto ideea cu mini cresa, dar cum facem cu iesitul afara????

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

avem nevoie de o locatie ...cu curte!!
ii scoatem en gros in curticica!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

maryela, acum imi dau seama caai oaresce dreptate... eu i-am agatat lui alexandru un balon cu heliu de patut, si noaptea il vad cum se uita la el pana adoarme.... pacat ca acum s-a desumflat

Mergi la inceput