Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Merci de incurajari, apropo de alaptatul in public.

Legat de gradinita, eu ma gindeam de fapt la o adunatura de copiii nostri, nu neaparat la ceva legal cu mare tam-tam, si doar pt copiii pina in 3 ani, care nu au voie la gradi. Practic, eu i-as lasa si portia de mincare pentru alea 8 ore in care Maya ar sta acolo.

Fug ca plinge.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

shine uite o sa incerc asa cum ai spus, cumva sa acopar cu un scutec ceva, sarumana de idee
ce sa fac? e o chestie la mine pe creier, sper sa trec peste ea.
mai rau este ca am tot mai putin laptic in sani si mi-e frica sa nu il pierd imi doream si eu sa am macar pana la 6 luni.

laura ionescu sa-ti traiasca mica crestina, sa-i binecuvanteze Dzeu viata cu zile pline de soare si fericire alaturi de voi ce-i care o iubiti

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by mirandolina

Merci de incurajari, apropo de alaptatul in public.

Legat de gradinita, eu ma gindeam de fapt la o adunatura de copiii nostri, nu neaparat la ceva legal cu mare tam-tam, si doar pt copiii pina in 3 ani, care nu au voie la gradi. Practic, eu i-as lasa si portia de mincare pentru alea 8 ore in care Maya ar sta acolo.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

De fapt si io ma gandeam la ceva gen "claca de stelutze"

Adica ne tb un spatiu ca sa cazam gupiii - ceva gen o camera mare sau doo... Sa ne bagam in "roata" asta cateva - 10, 15 cate vor... si sa avem grija de ei pe rand!!! Adica tot noi sa fim bone!

Sapt are 5 zile (fara s, d) asta ar insemna 5 grupe de cate trei mamici (oare trei mamici ar face fata la 15 gupii???) de unde rezulta ca fiecareia ii vine randul o zi din saptamana sa fie de garda la piciutanii.

ii aducem dimineata si ii luam dupa amiaza, atata doar ca tb sa nu mai fie alaptati!

mai asteptam idei si comentarii

locatia!!! ne tb locatie ca altfel pica..

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara la mamici si bebici!!!

Eu am avut o zi de tot... , sunt nervoasa, isterica, m-am certat cu toata lumea, am impresia ca nimik nu e cum trebuie, ca nimeni nu face nimik...si toate cad pe capu meu.. Asa o fi?? Sau am innebunit cu totu??

Marina n-am stat in Buftea, mergem acolo doar la "iarba verde", de obicei la Calul balan.

Marybell si ce planuri aveti pt vacanta anul asta? Cu ce mergeti si pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am intrat in casa, ca deh' il apuca pe domnu' foamea...

mirandolina - pacat ca nu stau mai aproape de voi, i-as tine eu pe micuti cata vreme mai mergeti sa va rezolvati treburile prin oras. Asta e o solutie fff buna, mai ales cand nu vrei sa apelezi la straini (se presupune ca voi va stiti de ceva vreme si va mai si intalniti in parcuri). Eu invit adesea mamici cu copii la mine acasa pentru ca Matei sa aiba parteneri de joaca; pacat ca nu intalnesc atata disponibilitate si la alte mamici, care cred ca si unul e de ajuns si nu mai poate fi vorba de tinut 2 copii. Sunt si copii ff rai, insa cu atentie si fermitate ii poti stapani pe toti.

bb Andra Elena de nitulica
helenutza
elenita
elena_mvl

La multi ani de Sf. Constantin si Elena! Copilasii sa creasca mari si frumosi, sanatosi si ascultatori, iar mamicile sa fie sanatoase sa ii creasca, cu rabdare, intelepciune, bunatate si multa dragoste!
Urarea e valabila si pentru Constantinii si derivatii acestuia pe care nu ii cunosc.

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

marinar cum sa ma supar, eu imi cer scuze fata de ea si ii spun lui bb Robert Andrei la multe lunite si sanatate alaturi de surioara, mami si tati. Sa ii traiasca si finutza mica.
ylilimic dar mananca foarte frumos Adam piureutz de legume, bine acum cred ca se pune si experienta ta de a-i da sa pape, eu sunt un dezastru, dar nu-i nimic, o sa ne facem amandoi de piure, asta e.
laura ionescu sa-ti traiasca Eva crestinata ieri si sa fie fericita alaturi de voi.

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor, sa fie fericiti si sa li se indeplinesca dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

e misto ideea cu mini cresa, dar cum facem cu iesitul afara????

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Noi astazi am fost in vizita la mama si piciul meu, ca niciodata, a fost marait toata ziua. Si acum, ca am ajuns acasa, e tot asa. Isi mai vede manutele din cand in cand si se opreste sa se uite la ele.
Uitati cateva momente de azi.
dorm si eu un pic
o mami mandra de piciul ei
eu si tati zburam de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marina - cu iesitul afara nu cred ca se baga nimeni, nu acum la varsta asta. Eu de exemplu il pot lasa pe Matei afar cu o prietena a carei fetita are 2 ani, e simplu, dar cand e vb de iesit cu carucioare...e belea! Poate gasiti voi o solutie...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Laura sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutei Eva!
Ivona la Mihnea refluxul se manifesta " clasic" adica vomita si la trei ore de la masa. Cand zic ca vomita ma refer ca da afara cu jet, nu doar regurgiteaza. Iti dai seama ca il schimb de 5 ori pe zi...La alti bebei se poate manifesta diferit, adica unii se pot arcui de durere/ usturime la gatut, altii nu mai papa deloc fiindca asociaza papatul cu mancarea...
Shine mamaaaaa ce harnica, auzi la ea 4 feluri de mancare....
Delfinuta, fiecare avem zile si zile...maine o sa fie una mai buna. Uite un mare, sa treaca.
Lili ce papacios e Adam!!!Ce bine imi pare ca mai puneti poze, filmulete cu diversificarea asta.....poate asa ma mai luminez si eu cu lingurite, castronase, scaune...etc...

Fetele am si eu o intrebare: Aveti idee unde as putea sa gasesc ( sau cum se numeste)o jucarie care proiecteaza diferite imagini pe tavan( fie ea glob, proiector sau...) , pentru bebe?
Ma gandesc ca s-ar linisti mai bine ...
Va pupic!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput