Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
Maryela spune:
Uitasem sa zic LA MULTI ANI CONSTANTINILOR SI ELENELOR!!!!!
Si bebeilor care mai fac astazi o lunisoara!!!!!!!!!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
aelita spune:
dianamizziMERCI !!!!!
,am o rochita inceputa si vreau sa fac florile alea in jos,sa vad daca imi dau seama cum sunt facute.se vede bine poza,doar trebuie sa imi imaginez eu cum sunt .
AM FOST LA VOT,DA![]()
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ce seara romantica ati avut !!!!!!
ati parlit pisica
ati parpalit-o !
gata,nu vas mai trebuie lumanari alta data
romaria ,amvazut fetele cucuiete si frumoase!
catalina poate e normal sa faca si mai moale din cand in cand ? nu stiu ce sa zic..
fetele cu masurile la lapte.multumesc pt raspuns,marinar si restul fetelor.
eu ,cand spuneam cat mananca,ma refeream la rpima cantitate de apa.deci daca ea mananca 180 sau 210ml,ma refeream la apa initiala.dar dupa ce se pun cele 6,respectiv 7 masuri in apa,devine mai mult lichid.
lore,nu ti se vad scarile
dar iti sta bine.
daconst l-ai rezolvat pe Lucas cu noptile?? stai,nu zi hop ,ca ei se sucesc una doua!
eu nu pot sa ii scot mesele de noapte,pt ca doar atunci accepta sanul.sai daca nu suge noaptea,ziua ioc.si raman fara lapte.
sper sa isi revina ,sa o mut in camera ei ,la patutz,ca in curand coshul nmu o sa mai fie bun.
liuda sunteti foarte foarete bine la greutate!!! nici nu zici ca acum ceva timp nu manca!
S.
adinush spune:
Aelita poate ai zis dar n-am fost eu pe faza..de ce ii dai formula si nu laptic de la tine in bibe?Ca am inteles ca lapte ai destul dar nu vrea ea sa suga..dau am inteles eu gresit?
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Liuda spune:
mai daconst dar chestia cu anemia o stiam, ca toti dr. imi ziceau ca e alba, dar semnele anemiei(ca doar poate fi tenul alb si nu e nici o anemie) e urechile palide si palmele albe.... daca tu zici ca la voi palmele sant rosii - inseamna ca e doar tenul alb la baiat, .... la noi totul e alb.... si daca si eu sant anemica din aia cronica... ce mai vrei de la copil?!?!!?
Lasa ca nu strica niste fier acolo ca il kk daca ceva si basta, ca doar nu se depune pe ea...
Messa eu ii dau o luna dupa care ii fac analizele si apoi dau in continuare minim 3 luni ca nu are fierul nimic... poate sa inghita... prima luna cred ca ii dau mai mult apoi o sa o las la 2 picaturi doar sa mentin... dar acum ca sa revenim ii dau mai mult ... poate incepe si ea sa manance...
Aelita - ce sa zic de greutate... eu nu mai comentez de cantarul dr. de familie... care e din ala de pe la primul razboi mondial.... asa ca eu deja stiu ca arata cam cu 300 de gr. mai mult , in realitate fata are 6200.... ca am cantarit-o cu electronic (la 2 cantare electronice si aratau la fel).... dar imi place sa ma simt mai bine...
si zic asa mai mult... cum arata cantarul babei....
ca sa fim in grafic... altfel picam din el!!!!
Ivona1977 spune:
Buna fetele
Meg si Kate, La multi ani de ziua numelui!
Am vazut-o pe Lore, ce tinerica esti...Iti sta bine parul.
Dana ti-am vazut falcutosul! Si pe voi doi pe banca, pai arati super bine!
Aelita si eu fac ca Maryela, pun 190ml apa, 6 masuri de lapte. Nu ma mai uit cat vine in final...Nici nu masor cat mananca - baga mese la 7, la 11, la 2, la 6 si o gustare - juma de bibe - la 10 inainte de somnic. Asta de la 10 e recent, ca nu il cerea, se multumea cu 4 mese.
Aveti grija fetele cu fierul. Nu stiu cum e la copii, dar eu am avut mari probleme cu constipatia dupa ceza, ca mi-au dat fier ca pierdusem 1 l de sange.
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Liuda spune:
ivona - fierul asta e o kk mare... eu in sarcina am fost anemica si am luat fier... am fost constipata non-stop (noroc cu zaharul de la humana ca numai asa scapam), dar am luat in continuare ca altfel ma simteam molesita si capie de cap....dupa nastere mi-au facut analize si cu tot fierul luat pana in ultima zi - tot anemica eram, mi-au prescris fier, dar nu am mai luat ca ma constipam si nu prea ma bucuram la
... si cu ceza... stii ce veselie era la veceu?! asa ca am renuntat. ca nu mai aveam bb la purtator si nu ma interesa cum ma simt ca oricum ma simteam ca dracu...
asa ca sigur se constipa si fata dar ii pun zahar de la humana in mancare si plus sucurile - sper sa rezolvam treaba...
Liuda spune:
Aelita tu pana la urma ai fost la votare si nu la mare?
hai ma ca ma dezamagesti... eu cred ca prima eram cu curu' gol la mare, zau!!! pai mare smecherie cu votarea asta.... dar marea.... ce placere.... dar nu stiu daca e la fel de placut cu copilul dupa tine, nu am incercat... dar cred ca nu te odihnesti, ci mai mult te necajesti!!! Vreau si eu la mare.... o zi, atat! ca sa ma duc fara copil! mai mult - nu, ca ma apuca dorul de copil si inrosesc telefonul cu "ce face? doarme? a mancat? s-a kakat? e schimbata? e spalata? "
loremunteanu spune:
Las ca ma aranjez eu sa mi se vada si scarile...
Ivona nu sunt chiar asa de tanara... am cu doar 2ani mai putin ca tine (daca '77 e anul nasterii)... deci 28 impliniti...
Cu laptele, eu pun cum scrie pe cutie... adica la 30ml apa pun o masura de lapte, la 60ml apa, doua masuri si asa mai departe... Eu am socotit intotdeauna cantitatea de apa, nu ce-a rezultat la final...
Saracii copilasii astia infofoliti... Si eu am tot vazut cu flanelute groase si caciuli si cu paturici groase deasupra... iar al meu era in body si atat...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
loremunteanu spune:
Aaaaaaaaaaa
Mi-am adus aminte.....
Cam la cat timp de la nastere se trec echimozele? Bebe are si pe fata (deasupra buzei superioare si intre sprancene) si la ceafa... Si ma tot intreb cand se trec... Se trec, nu!?
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
ylilimic spune:
Vin si eu pash, pash, din urma! Ce sa-i faci, am avut musafiri, si eu si Matei si Adam, pe rand, asa ca pana acum nu am stat deloc!
kateryna, megbeng -
La multi ani de ziua numelui, sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de prichindeii vostrii pana la adanci batraneti!
Si eu fac azi cinste ca spre disperarea unora sunt SI Elena SI Liliana
revin pe parcurs ce citesc!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007