***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Ella, Motannel si DidiAlex, multumesc pentru sfaturi.
Stiu ca trebuie sa apuce toata areola, dar a mea e mare rau, cred ca are vreo 6-7 cm in diametru, iar gurita Georgiei e micuta. Am incercat si sa mulg sanul inainte de a alapta ca sa-l inmoi, imi pun comprese calde in timp ce trag cu pompa, parca e ceva mai bine, dar numai la unul din sani. La dreptul pur si simplu deja de vreo 3 mese nu i-l pot da de durere. Am ragade dar nu alea ma dor, nici nu le simt. Ma doare pe interior cumva, simt atunci cand trage ca parca imi infige ace pe canale pe interior. Nu stiu cum sa explic mai bine, dar e o senzatie infioratoare.
Acum am trimis sotul la farmacie sa-mi improspateze rezerva de tetine si o sa ma mulg de la sanul drept si ii dau laptele cu biberonul. Iar pe stangul i-l dau direct de la sursa ca sa nu avem surprize ca nu-l mai vrea deloc. Incep sa cred ca nu e o problema de canale pentru ca vad ca iese pe din ce in ce mai multe canale si mulg si cantitate din ce in ce mai mare. Nu stiu ce-o fi, poate trece cu timpul, sper.
Imi cer scuze ca nu sunt prea activa si nu mai pot sa va incurajez si sa va felicit. Sper sa nasteti usor si sa fiti toate mamicile si toti bebeii bine sanatosi 
Mamibiutza spune:
Buna seara burtici si mamici!
Bogalina, Pitica, Yoyoyo, Tamara, felicitari pentru puiuti! 
Motannel, pentru nasuc noi folosim cu succes batista bebeluslui, dispozitivul acela care se ataseaza la aspirator... ne e de mare ajutor
Noi ne luptam in continuare cu colicile... am incercat cu Sab Simplex si Bonnisan si functioneza doar pe moment... asa ca am renuntat... tot aia e... se mai linisteste daca o tine tati pe burtica...
Oricum, singurica nu vrea sa stea... urla ca din gura de sarpe daca o pun in patut pe burta si in mai putin de un minut se intoarce...
In schimb, la plimbare ii place tare mult, se linisteste si adoarme... dar acum vremea ne da batai de cap ca e tare urat afara...
Altfel, daca n-o doare nimic, mandra e tare cumintica... o alaptez la cerere, mananca la 2-3 ore, dar cateodata si la 4... problema e ca de multe ori adoarme la san... degeaba o ciupesc, o gadil... nici vorba sa se trezesca... cel mult mai suge de doua-trei ori si gata
Voi cum faceti sa rezolvati problema asta? Sau nu vi s-a intamplat?
Cam asta e...
Sa nu uit

pentru Moberi si Diana
si pentru eventualele surprize 

Mamibiutza si printesa Maria Eleonora (3 mai 2007)
Vali5 spune:
Buna seara!
Fetelor, v-am vazut la toate copilasii. Doamne, ce minuni de copii aveti! Sa va traiasca!
Am citit destul de repede si nu mai retin cine spunea de dureri de sani la alaptare. Pentru mine e un calvar cand trebuie sa il pun la san - ma musca de simt ca imi vin ametelide durere. Ma dau cu Garmastan, fac "bai de aer" si nimic, parca nu se amelioreaza deloc. Dar nu vreau sa ma las.
In rest, Andrei e tare cumintel si papacios - la 3 ore se trezeste sa pape. Doar cand il scot afara doarme mai mult - ii place la aer.
Colici nu a prea avut, dar ii dau preventiv ceai BabyCalm cu Bonnisan.
Pun si eu majoretele la lucru pentru urmatoarele fete - Nastere usoara!

Va pup!
Valentina, mamica lui Andrei
pauly spune:
moberi i-ti tin pumnii sa fie bine....si am sa tin telef aproape.
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
Madi spune:

Moberi si Diana!!
Felicitari Tamara!
Carrie mie mi-e teama sa o lasa pe gagalicea mea pe burtica. O mai pun pe burtica mea, din cand in cand, ca sa isi exerseze muschii gatului. In patut nu am lasat-o niciodata pe burtica, pentru ca, asa cum spuneam mai sus, mi-e teama.
Intreba cineva (imi cer scuze ca nu mai stiu cine) in capitolul precedent de sughit. Bebelina mea sughita frecvent si destul de tare si mult. De altfel, si in burta mea sughita la fel de mult. Eu nu fac nimic in mod special cand sughita. Am citit ca nu ii afecteaza sughitul. Initial am crezut ca sughita daca nu eructeaza, dar am observat ca sughita chiar si cand a eructat.
Mamicile care dati bebeilor lapte praf], aveti idee, cat poate fi pastrat laptele praf preparat?! Ma gandesc daca ies cu bebe afara si ii pregatesc un biberon, il bag in husa din aceea speciala de biberoane, cat pot sa il pastrez pana il papa bebe?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
alynta27 spune:
Tamara felicitari!
Mihamora bine ai venit acasa!
Va pup pe toate mamicile si burticile! Suntem putin obositi, asa ca ne bagam in pat! Noapte buna!
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
DidiAlex spune:
Diana Nastere usoara si BB sanatos!!!!

TAMARA, FElicitarii!!!!! 

Andreea daca nu te-am intelege noi, atunci cine?!
oricum daca descoperi ceva sa nu omiti sa ne impartasesti si noua ![]()
Tre sa recunosc ca mesajele Ellei si in curand ale tale imi merg la inima. Deci se poate! Stim ca perioada asta e precum sfarsitul lumnii dar...oricum va asteptam, cand aveti timp efectiv sa povestiti cum va descurcati. 
Vali5 incearca sa nu folosesti preventiv nimik. e mai bine sa lucreze stomacul natural. Poate, chiar nu are nimik Andrei.
Am vazut pozele cu Albert. Gabiu Felicitari pt minunea mica. Tot sosete mai foloseam si noi pe post de manusi.
Madi, nu am experienta alimentarii unui bb asa mik cu lapte praf dar o sa iti povestesc cum faceam noi.
Dupa ce am incercat N gentutze cu polistiren/ zapada alba am trecut la un termos de 500 ml si o sticla cu apa plata plus recipient in care punem dozele de lapte praf, masurate in prealabil. Daca nu o sa gasesc o poza pe net cu acest recipient o sa fac una la al meu. sunt ca un fel de caserole mici care se insurubeaza una dupa alta si in capat au un varf a.i laptele praf sa curga in sticla.
Nu am respectat temperatura de preparare 50-60 grade dar ii facem laptele instantaneu. Preparat in prealabil nu reusesam sa ii potrivesc T optima.
raspuns la intrebarea ta:Stiam/ citit ca laptele praf preparat trebuie consunat imediat.
revin...
Alexandra
cu David Gabriel (39 fix) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
EDIT: www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pArtikel=269110&pPosition=7" target="_blank">asta e dispozitivul pt ususrarea prepararii laptelui praf.
eimotto spune:
La Multe Lunisoare
Louisa Marie

Ioana Adriana

Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
Motannel spune:
Alina25, bine ai revenit!
Moberi, Diana,
multa bafta maine! Nastere usoara, recuperare rapida si bebei sanatosi!
Tamaraspt, sa-ti traiasca Matei Alexandru! Ce nume frumos!
Mamibiutza, cat a costat batista bebelusului? Nu se sperie bebe de zgomotul aspiratorului?
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel si
Teodora Elena