***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 6
carrie spune:
Alina bine ai venit acasa!
revin cu intrebarea legata de dormitul pe burtica, ii puneti pe burtica?ca la a mea ii place la nebunie!
azi am cantarit-o si de 7 zil de cand am iesit din spital a pus 400gr, eu zic ca e f bine!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
DidiAlex spune:
Androix&Alina Bun venit acasa!!!!
Andreea, pt sani tari sau/si pt diminuarea vitezei laptelui sunt recomandate si dusurile calzi inainte alaptarii.
Moberi, Nastere usoara! 

Alexandra
cu David Gabriel (39 fix) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
chris27 spune:
Moberi,iti tinem pumnii maiine,sa fii curajoasa...Si pt mine a fost a doua ceza si m-am reuperat repede....madi ,fetitei mele nu ii place pe burtica(desi stiu ca e bine ,daca are colici).Nu mai stiu nimic de Arthurana si nici de Carstea...(sper ca e totul bine...fetelor mai scrieti si voi cand aveti timp)...Alina 25,bine ativenit acasa!Cum e acomodarea?noi nu prea am acceptat usor ceiucul...acum bem de tei!Madi,folosim Bonisan pt colici!Gabiu,dragut foc Albertutul ,am si eu unul de 5 ani acasa!
diana spune:
Fetelor,
Am intrat si eu sa va salut si am luat numere de telefon ca sa va anunt maine. Asa cum spunea Moberi si eu am emotii mari pt maine desi sunt si eu la a 2-a cezariana. Sper sa ma recuperez la fel de bine ca la prima. Nu stiu cum o sa dorm in noaptea asta fiindca am o stare de agitatie interioara. Sper ca miercuri, joi sa fiu acasa si sa intru pe forum sa va povestesc cate ceva.
Va pup
Diana 37+
lbelciug spune:
Nici o problema, Madi. Desigur ca-ti explic locatia farmaciei in detaliu, dar hai sa vedem daca intr-adevar primesc comanda luni. Ca idee, este pe strada Margeanului din Rahova.
Fetele, cum va petreceti timpul azi? E asa urat afara... Noi am stat doar in casa. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
37s cu baby-boy2
miniuta spune:
moberi, diana, multa bafta pentru maine. emotiile sunt de inteles, si cumva de neinlaturat...dar totul o sa fie bine si asta e tot ce conteaza! hai, sa sara majoretele-n aer! si nu numai pentru voi, ci pentru toate surprizele!!! 

liviana, tu spui ca la voi e urat rau...la noi e tare cald. si nu o spun ca sa va fac in ciuda...e ciudat pentru mine, cred ca am probleme de la caldura...am dormit aproape exclusiv toata ziua...tocmai sunt la a doua cafea ca altfel dormeam in continuare. cred ca imi scade tensiunea mult si nu ma pot trezi, sunt o legumita. poate reusesc acum sa ies putin in curte, sa mai aerisesc neuronul asta care mi-a mai ramas.
in rest nimic...incerc sa deslusesc "semne" prevestitoare declansarii nasterii, dar nu se vede nimic nimic...sunt oricum abia la inceputul saptamanii 38...deci timp mai e berechet!
pupici si sanatate
just free your mind, and the rest will follow
poohy spune:
Moberi, Diana, mult curaj pentru maine! 

O sa fie bine si o sa va tineti puiutii in brate!
numai_eu
, vad ca dimineata pana dupa-amiaza mai am probleme cu durerile de cap/greata, dar mult mai mici decat la inceputul saptamanii...
Eu toata ziua am zacut - stau un pic, mai adorm cateva minute si tot asa, zici ca sunt o balena esuata. Nici cand eram mica nu dormeam in cursul zilei, si acum vad ca bat toate recordurile. A, si ma razboiesc cu papucii mei - nu mai imi intra nici o pereche :(( Numai varful degetelor mai pot sa pun in papuci...
As fi vrut sa ies si eu sa ma plimb, dar ploua si dupa cum va ziceam - stau si zac :))
Ancamari, pe unde esti? Pun niste
preventiv ;)
Vorbind de zodii - maine stiu ca incep gemenii - deci de pe 21 mai (am o prietena nascuta pe 21 - si e in zodia gemenilor)
Carstea, sper ca sunteti bine cu totii 
Kid, si voi sper ca sunteti bine cu totii 
Anca
38+ 
poze
bebelusa
pauly spune:
moberi, diana 

sa va ajute Dumnezeu sa va recuperati rapid si sa aveti bebei sanatosi.
gabiu ai un flacauas foarte frumos.sa-ti traiasca.
in rest noi suntem bine, bebelina e activa , dormim mai rau noaptea..dar asta nu ii ceva nou
, facem pisu des...iara nu ii ceva nou
.
pe zi ce trece parca nu mai am rabdare ...
...abia astept sa-mi vad bebelusa.![]()
kay ma gandesc la tine saracuta, e groaznic sa stai in spital
, dar trebuie sa te gandesti ca mai un picut si o sa o tii pe Sosonica in brate si atunci le vei uita pe toate.
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
ancamari spune:
Uite am fost un pic la socrii si am vazut f. tarziu mesajul Tamarei, care a nascut un baietel maricel de 3,950 kg, 55 cm, la ora 10.55, nastere naturala cu peridurala. Il cheama Matei Alexandru.
Felicitari mamico!
Anca, 39s+4zile
Andrei Cristian
burtica
moberi spune:
Pauly mi-am notat si numarul tau pentru ca tu esti un pic mai departe de termen si vad ca esti si activa ....cel putin in ultima perioada, caci am observat ca ai avut si un interval de timp in care ai scris mai putin.
Va multumesc inca o datA DE INCURAJARI , ABIA ASTEPT SA NE MUTAM CU TOATELE LA CLUBUL SCUTECELOR!