***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 5
Motannel spune:
Florentina
Fetelor, va multumesc pentru vorbele frumoase despre Teodora. E o scumpa. Mor de dragul ei! Din pacate ieri a avut probleme cu burtica si nu am reusit sa mai intru pe forum! Dar scriu eu si povestea ei!
Mihamora, bine ai revenit!
Ella, si eu am remarcat ca mititica ar prefera sanul stang! Insa nu-l refuza nici pe celalalt cand e flamanda! Iar eu ii dau la o masa din unul, la masa urmatoare din celalalt. Sugand adoarme si nu mananca la o masa din ambii sani!
Mamicilor, cum scapati de tantari??? Putem folosi in camera bebelusului pastile sau rezerve lichide impotriva tantarilor? Ma tem sa nu fie toxice, insa nici nu as vrea sa fie ciuruita de tantari! Cum procedati?
Mai am o problema ... inainte sa nasc rareori ma durea osul pubian, insa acum ma doare in fiecare zi de vreo saptamana, mai ales daca stau in picioare mai mult si sunt obosita! Ce-o fi asta? Se strang oasele inapoi?
Andreea, am numarat si eu canalele ... si cred ca am vreo 6-7 la stangul si vreo 5 la dreptul. Nu au fost atatea de la inceput ... si la mine erau infundate ... toata lumea imi zicea sa perseverez si sa nu renunt sa o alaptez pe Teodora chiar daca ma durea ingrozitor! Acum s-au reglat si nici rani nu prea mai am! Am primit in spital niste cadouase de la Pampers si de la Happy: scutece, tampoane pentru sani, servetele umede ... si niste brosurele. O brosurica de asta numita "Tu si copilul tau" (din pachetelul Pampers) mi-a fost de mare ajutor in alaptare. E foarte important ca atunci cand bebe apuca sanul sa il apuce de toata partea maro (asta stii ca s-a mai discutat pe forum), insa toata partea trebuie sa fie moale, asa ca inainte sa i-o dai maseaz-o cu degetele, chiar fa masaj intregului san sa se inmoaie putin si sa curga putin lapte. Daca e intarit nici bebe nu trage bine si nici canalele nu se desfunda!
Gabiu Albert Mihai e tare dulce! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel si Teodora Elena
gabiu spune:
motannel multumim de aprecieri, si voua sa va aduca Teodora numai bucurii si sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Intradevar fetelor, brosurelele primite in spital sunt super ok, nu le ocoliti
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
ella_74 spune:
Androix,
cred ca pot fi mai multe cauze; te doare fiindca :
- fie ai canale infundate si daca zici ca trage cu forta atunci simti durere
- fie ai sani prea plini si atunci nu poate sa apuce cum trebuie; mie mi se intampla findca am sau aveam sanii mici si cand sunt plini sunt pietroi si trebuie musai sa mulg putin ca sa aiba de ce apuca
- pur si simplu asa doare in primele saptamani; eu deja sunt in saptamana 4 de alaptat si pot sa zic ca am depasit etapa in care ma durea exact ca pe tine, tot timpul nu doar cand se mufa bebe si plangeam de fiecare data si am fost gata sa renunt la alaptat de zeci de ori.
Acum nu mai am nici rani, desi suge si mai des si il tin si foarte mult la un san; ma dau cu garmastan findca ma dor sfarcurile de la atata supt.
Inca ma mai doare cand se mufeaza bebe la san dar acum e parfum pe langa durerile de la inceput.
Nu stiu ce sa-ti spun decat ca te inteleg atat de bine si cand citesc ce-mi scrii, am un dejavu.
Nu pot sa-ti zic sa ai rabdare, ca trece, mie asa imi zice toata lumea din jur si asta ma enerva si mai tare findca atunci cand nu esti tu cel care suferi e usor sa sfatuiesti la rabdare...
, mamica de David
poohy spune:
La Multe Lunisoare/Ani Louisa Marie de Lauraa si Ioana Adriana de Cristalina!!!
Ma bucur sa vad atatea mamici active, multumim mult pentru sfaturi ;)
Anca 38+
poze
bebelusa
alina25 spune:
Salutare,
In primul rand vreau sa multumesc tuturor ptr felicitari si va doresc si eu in continuare nasteri usoare.
Noi am sosit acasa vineri si incercam sa ne acomodam.Bebe este destul de cumintel deocamdata.
Nasterea a fost destul de grea pentru mine deoarece eu am vreu sa nasc normal dar nu am avut dilatatie nici cand am ajuns la contractiile cele mai mari.Asa ca am facut cezariana si acum vazand ce bb mare am avut in burtica ma bucur mult.Refacerea este intradevar mult mai grea dar sper sa ajung sa ma pun cat mai repede pe picioare.
Nu am reusit sa citesc totul din urma dar sper sa recuperez .
Doresc nasteri usoare in continuare si felicitari proaspetelor mamici ptr bebelusii lor.Sa fie sanatosi .
moberi spune:
Fetelor multumesc mult de incurajari!
Intr-un fel abia astept ziua de miine desi trebuie sa recunosc ca mi-e si putin frica , desi imi repet intr-una ca nu are de ce sa imi fie si toata lumea ma incurajeaza.Eu sunt la a doua cezariana asa ca cel putin stiu exact la ce sa ma astept maine.Prima data a fost usor si rezonabil nu pot sa ma pling , daca e tot asa si acum va trece ....e greu in spital...dupa nu mai conteaza!
Va tin la curent.
Ancamari multumesc mult de listuta de telefoane, iti voi trimite mesaj tie si lui poohy sper sa nu nasteti amandoua pina miine!!!!!, dar daca e sa fie sa fie intr-un ceas bun ca semne de viata dam noi si mai incolo.
numai_eu spune:
Buna fetelor!
Slaba activitatea pe forum in weekend.
Vad ca azi este ziua mamicilor cu discutii despre alaptat. Eu sunt habarnista in domeniul asta, dar abia astept sa imi vina si mie randul.
Gabiu ti-am vazut pozicile, tare simpatic flacaul vostru. Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Moberi, bafta maine la cezariana, , un bebe sanatos si mancacios si rafacere rapida si usoara.
Fetelor, stiti ceva de Chiquitita? Nu a mai scris cam de mult pe forum si ea era destul de activa de obicei.
Poohy te-au mai lasat durerile de cap? Ce putin mai este pana la DPN-ul tau, eu mereu te-am luat pe tine de reper, aveam impresia ca esti mai aproape de mine.
michigan spune:
gabiu ti-am vazut pozicile cu printisorul care este un duuuuuuuuuuuulce!
cochetam si eu intr-o vreme cu numele de albert
dar nu a vrut sotul pt ca si numele de familie se termina tot in "a"
asa ca am renuntat
oricum, sa-ti traiasca si sa fie sanatos ca de frumos nici nu se pune problema!
mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
michigan spune:
pt mamicile care nasc maine in zi de sarbatoare!
mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Madi, pt mine nu ar conta locatia, daca stiu sigur ca gasesc Flatulin intr-un anumit loc. M-am uitat pe site-urile lanturilor mari de farmacii si nu am gasit acest gel. Sunt curioasa daca intr-adevar e o probl de aprovizionare sau chiar nu se gaseste/importa. Eu imi doresc tare mult ca BB2 sa nu aiba colici, asa ca sunt dispusa sa incerc orice produs nou. La Matei nu au functionat nici ceaiurile nici medicamentele anti-colici...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2
Liviana eu spuneam doar ca nu stiu cum as ajunge la farmacia respectiva sa il iau avand in vedere ca tb sa stau cu bebe. Dar te rog mult sa imi spui si mie daca il aduce la farmacia de care spuneai(in ce zona e, mai exact?).
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”