***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ella, asa am patit eu la Filip, dar nu a durat foarte mult si i-a trecut la fel de brusc cum l-a apucat, fara ca eu sa fac nimic special.

Alta problema am eu: ai zis ca ai verificat cu pompa sa vezi cum stai cu canalele. Poti sa-mi spui si mie cam cum iese lapticul la tine? Cam cate canale? La mine la un san iese pe vreo 4 si jetul din fiecare e o idee mai grosut, iar pe celalalt iese pe 2 care dupa ce ca-s doar doua sunt si subtiri, chinuite vai mama lor.
Ideea este ca banuiesc ca as avea canalele infundate pentru ca am niste dureri infioratoare cum am avut si la Filip dealtfel, dar deja incep sa-mi pierd curajul si rabdarea cu problema asta.

Scuze ca nu pot sa scriu mai mult, siti si voi cum e.
Nasteri usoare pentru cine e la rand!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, se vad pozele acum?

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Da, Gabiu, se vad! L-am vazut pe Albert Mihai si e un scump! Inca o data sa fiti sanatosi, norocosi si cresteti maaari!! Am vazut ca deja rade in somn!!
Va pup
Diana 37+ AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor, adevarul e ca scrii mai greu cu bb si cand mai ai o mogaldeata e si mai greu.

eu pina acum am fost super bine cu moralul, asta mica papa si doarme cea mare iubitoare .

acum se mai tulbura apele, cred ca si hormonii mei tropaie

no am si eu prima zi cu o stare de kko asemenea vremii.is ff obosita si dupa musafiri si agitatie...in plus aseara Carina a fost super agitata si a urlat de numa-sper sa nu fie inceputul tumultos al colicilor, si thea la fel agitata si smiorcaita.m-am culcat la 11, am alaptat la 1 si 4, la 5 a vrut Thea pipi si numai cu mine si la 6 si ceva s-a trezit fresh ca nu mai poate dormi.
asa ca acum sunt zombie

da imi revin eu

vreau sa va zic ca la asta mica ii place la nebunie sa doarma pe burtica.mi-a zis in maternitate ca sub supraveghere e ok, si am fost surprinsa ca acum 4 ani nu-i culca decat pe o parte si pe spate.
oricum noaptea nu o culc pe burta dar ziua doarme si 3 ore asa.
cum dorm bebeii vostri?

Nasteri usoare gravidutelor, va asteptam cu vesti

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ella si eu am patit cu Theodora asta, mai intai cu un san apoi cu celalalt , apoi cu amandoi.cred ca-s toane de bebei nu te stressa ca simte!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Androix,

la mine, laptele iese cam pe 5-6 c canale dar nu sunt jeturi groase de fapt n-am nici un termen de comparatie...tot ce pot sa observ este ca, cu cat alaptez ma mult, cu atat vine lapte mai mult si pe mai multe canale; cand am venit de la maternitate nu aveam lapte nici un strop si am pus pompa...cu greu scoteam 30 ml si laptele iesea pe 1 canal si firav; acum, mulg un biberon de 140 ml foarte repede. ma mulg doar nopatea, cand am mai mult decat mananca bebe.

cu problema mea, intre timp am sunat dr. si mi-a spus sa mulg putin inainte findca laptele vine cu prea mare viteza si il enerveaza. deocamdata, a functionat.

multumesc oricum ca mi-ai raspuns, eram tare suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Apropo de FLATULIN gel - vad ca nimeni n-a zis daca a gasit/cumparat/folosit asa ceva, insa vreau sa va zic ca eu am facut deja comanda la o farmacie din cartier. Luni seara aflu daca au primit si va dau de veste in caz ca vreti sa stiti detalii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Liviana eu spuneam ca ma intereseaza..dar vad ca tu stai in sectorul 5, eu sunt in 3...cam departe, cred. Eu stiu ca e f bun de la prietena mea, care are doua fetite si a folosit si spunea ca le linistea! Asa ca si eu as vrea sa am in casa, just in case, dar nu am gasit.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ella, si eu sunt tare necajita. Nu stiu ce gresec dar am niste dureri infioratoare. La fel ca la Filip cu diferenta ca Georgia e mult mai mancacioasa si trage mult mai tare, adik ma doare si mai tare. Pe situl leche ligue scrie ca dupa ce apuca sanul nu mai trebuie sa simti durere. La mine se diminueaza e drept dar tot ma doare de imi vine sa-mi iau campii.
O sa incerc o strategie noua: ma mulg pana inmoi bine de tot sanul si apoi sa incerc sa vad cum fac sa apuce altfel.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Madi, pt mine nu ar conta locatia, daca stiu sigur ca gasesc Flatulin intr-un anumit loc. M-am uitat pe site-urile lanturilor mari de farmacii si nu am gasit acest gel. Sunt curioasa daca intr-adevar e o probl de aprovizionare sau chiar nu se gaseste/importa. Eu imi doresc tare mult ca BB2 sa nu aiba colici, asa ca sunt dispusa sa incerc orice produs nou. La Matei nu au functionat nici ceaiurile nici medicamentele anti-colici...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ma bucur ca se vad pozele
diana, asa e poti sa spui ca e un zambet, noi cel putin asa vrem sa credem, multumim, pupici nastere super usoara si bb mancacios si sanatos

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput