***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ankaa spune:
Eu nu stiu ce am de 2zile,imi vine sa plang intr-una..si sunt f nervoasa.Ieri am avut o pofta groaznica de prajituri cu ciocolata si n-am gasit nicaieri..si m-a luat o durere de burta dupa de nu stiam ce sa facVoi ati patit asa ceva??
De dormit nu mai vb,nu mai pot dormi pe nici o parte si simt ca ma sufoc noaptea.As mai putea continua,dar sunt sigura ca nu trec numai eu prin asta..
DE KAY MAI STITI CEVA?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ankaa spune:
Azi am schimbat saptamana si am intrat in sapt 35.Am fost si la ecograf si bebe e f bine.Maine urmeaza si analizele..sper sa fie totul ok.
ELTEKA in Japonia e FESTIVALUL TRANDAFIRILOR zilele astea?Am vazut la tv,erau niste trandafiri superbi pe acolo.
Va las si eu,poate reusesc sa adorm.Noapte buna tuturor si
pt cele care urmeaza sa nasca.
Motannel spune:
La multi ani celor care sarbatoresc astazi Constantin si Elena!
Andreea, papusica mea era destul de mica (2860g, desi nu m-a mai intrebat nimeni cat avea la ultima ecografie) si la cat de lata sunt eu in bazin ar fi iesit fara probleme. Insa din cauza ca stiam de cordon doctorita (care nu a mai ajuns la nastere) le-a sfatuit pe moase sa taie fara sa mai astepte "ca sa scurteze suferinta fetala". Deci ca sa iasa Teodora mai repede si s-o elibereze mai repede de cordon. S-au gandit probabil ca daca lasa sa decurga natural totul ii pot dauna fetitei! Eu cred ca ar fi mers totul bine si fara taietura, insa multumesc lui Dumezeu ca Teodora este sanatoasa! Deja ma simt mult mai bine si nu ma mai doare taietura!
Fetelor, de unde pot sa iau salteaua din fibra de cocos? Cat costa?
Andreea, Vali5, Michigan, Florentina Roman, Pauly, DidiAlex, Ralucami, Elteka, Anca, Alina-Mirela, An@, Cristinamaria, Ciuffy va multumesc pentru ca ati citit povestea nasterii Teodorei! Multumesc pentru raspunsuri!
Vas, pentru colici folosim Sab Simplex si un preparat al farmaciei centrale pe care am dat 1,5 Ron!
Florentina Roman, si eu cred ca nasteam in masina daca era ziua si era ceva trafic!
DidiAlex, multumesc pentru urari! Astazi avem dubla sarbatoare .... Sf Elena si 2 saptamani de la nastere!
Ralucami, multumesc pentru raspuns! Nu prea cred ca gasesc asa ceva in Romania, dar e o chestie foarte interesanta! Pozele sunt pe albumul comun de pe Yahoo. Acolo unde fiecare dintre noi am postat poze cu burtica! Vezi folderul Motannel!
Elteka, ma bucur sa te citesc din nou! Mie mi-au trecut arsurile! Nu chiar din prima zi, insa ... acum ma simt bine!
Monitza, mult curaj!
Alyna, Teodora e opusa beblusului tau: umbla mereu dupa mancare, daca nu-i dau plange si ma umple mila! Ziua mananca din 2 in 2 ore (uneori si mai des!) dimineata fiind mai linistita, iar spre seara agitandu-se din ce in ce mai mult! Insa compenseaza caci noaptea doarme dusa! Se trezeste o singura datape la 3-4, dar de vreo 3 nopti nu s-a trezit decat pe la 7 (si doarme de noapte de la orele 23-24).
Miniuta, felicitari!
Pistachio, sa-ti traiasca Lukas Daniel!
Diana, sa-ti traiasca Toni-Victor!
Andrada ma bucur sa mai citesc vesti de la tine! Tu erai cea mai activa pe forum!
Liviana, la nastere m-au asistat 2 moase, o asistenta de la neonato si o infirmiera! Moasa principala mi-a facut si epiziotomia si m-a si cusut la final cu multa grija!
Corap, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Anais!
Cristinamaria, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Rares!
Ciuffy, seara mancasem struguri si capsuni, dar mancam asa de cateva saptamani! Imi pregateam zilnic un platou cu fructe, iar apa am baut cu tonele. Sotul meu zice ca pentru parutul pe care il are Teodora am secat si Metro si Kaufland de apa minerala! In concluzie ... nimic special pentru ziua respectiva! Poate doar faptul ca o simteam mai putin pe fetita in burtica de vreo 2 zile!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel si Teodora Elena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Madi, nu faci laptele de-acasa. Iei apa calda intr-un termos ceva, sau in gentutza izoterma si laptele praf, masurat de-acasa intr-o punguta. Cand ii este foame lui bb le combini si gata laptele proaspat preparat.
Va pun doua filmulete cu Filip si cu Georgia de vineri de cand am venit acasa. Primul e cu reactia lui Filip la vederea piticei si al doilea e o comparatie care m-a dat pe spate cand am realizat ce mare e Filip si ce a trecut timpul. www.dropshots.com/Georgia_Filip" target="_blank">Enjoy!
Si povestea nasterii
PS sunt mai bine cu sanii, pana la urma am renuntat la muls si dat cu bibe ca mi-e teama sa nu-mi refuze sanul apoi. Dar dupa incercari repetate reusesc sa introduc mai bine sanul si durerile sunt mai suportabile. Sper ca in timp sa se diminueze cat mai mult.
Va pup, mult succes celor ce urmeaza la rand
Gina M spune:
Androix, ti-am citit povestea nasterii!Felicitari!
Hehehhh...este super tare faza cu:"podoaba care a venit cu copilul in chiloti!"
Poze & My Baby Development!
Pepsi spune:
felicitari tuturor mamicilor, sanatate multa si recuperare rapida sa aveti!
celor care va pregatiti va fac galerie!
Flavia 37+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Ciuffy spune:
Neatza tuturor!! Astazi am dormit ca lemnu toata noaptea si ma simt ciudat de bine, energica de parca nu mai am nimik dar mii destul de foame si sete. Si pe bebe nu-l simt decat rar...saracul nu cred ca mai are loc pe acolo
. Mai are cineva zile si noptzi asa de linistite?? Sper ca bebe meu sa nu se fii lenevit...si sa caute iesirea cat mai curand!
lavini spune:
Buna dimineata,
Am revenit si noi dupa cateva zile lipsa.
Miniuta,Moberi, Diana, felicitari pt bebelusi, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Poohy, inca un pic si iti vezi si tu minunea!Esti o norocoasa!
Androix, am vazut filmuletul si comparatia,Tare mare diferenta acum, dar va creste si Georgia imediat.Fetita e atat de dragalasa...Ai niste copii tare frumosi!
Ma bucur ca mamicile au trecut mai des pe la noi sa ne povesteasca ce fac nazdravanii lor.Eu tot o mai astept pe Andrada sau Lulu sa imi povesteasca despre Giulesti.Lulu, cum e acasa cu bebelina?
Lavinia, 35+,
Sobi spune:
Androix - m-ai emotionat rau tare cu intalnirea pititcilor si m-ai amuzat de nu se poate cu povestea nasterii. banuiesc cat de ocupata esti cu amandoi copii si de aceea multumim ca ai avut timp sa ne scrii si noua povestea nasterii!
Motanel, am inteles care e faza cu epiziotimia profilactica - deci mi-e clar ca ma paste si pe mine pentru ca al meu bebe are si el cordonul dupa cap... tot ce sper e sa nu si-l mai fi dat inca o data ca sa nu sa intram la cezariana.
ankaa, cum e posibil sa nu gasesti praji cu ciocolata?! cu durerile de burta nu stiu ce sa zic, insa cu dormitul si mie mi-e din ce in ce mai greu!
si o galerie de
pentru fetele care sunt pe ultima suta
Ancamari, Angelabv, Monytza , Oanaclaudia
Andreea 34+ Vladut
POZE
lavini spune:
Ieri am fost si noi la ecograf.Bb e bine, are 2780g, totul e in ordine, dar am si eu o intrebare.Mi s-a spus ca bebe are spatele pe partea mea dreapta, si nu pe stanga, asa cum imi inchipuiam eu ca stau bbeii.Ai vostri cum sunt?O fi ok asa, sau nu e bine pozitionat?Abia maine ma duc la doctor si nu vreau sa ma nelinistesc.Astept raspunsurile voastre(dc stiti).
Lavinia, 35+,