***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Angi tu acum te astepti de pe o zi pe alta! Mai ai foarte putin! Nu ai nici un simptom? Contractii, dop eliminat? Am auzit ca inainte sa nasti simti o oboseala neexplicabila! Asa o fi?!
Alina-Mirela 35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Vali5 spune:
DidiAlex, in nici un caz nu ma superi. Chiar vreau sa primesc sfaturi de la mamicile mai experimentate. Eu m-am luat dupa dr pt ca am crezut ca stie ce face. Faptul ca intr-o zi Andrei a avut dureri de burtica a facut-o sa imi recomande. Dar ce mi-ai spus tu mi s-a parut normal si azi nu i-am mai dat. Si pana acum se simte bine. Merci!
Elteka, eu am avut arsuri multe luni inainte de a naste. Au disparut imediat dupa nastere
Felicitari noilor mamici! Refacere rapida si bebei fara colici!
Valentina, mamica lui Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
Buna fetelor,
In primul rand, felicitari celor care au nascut, iar pentru cele care urmeaza, pun la treaba fetele
pe mine m-au ajutat!!!
Noi de abia astazi ne-am intors de la spital, inca nu am avut timp sa citesc din urma, sper sa reusesc cat mai curand, am stat aproape o saptamana in spital pentru ca juniorul meu a luat streptococul B de la mine si a trebuit sa facem tratament. Important e ca acum suntem bine!!!
De completat in listuta la nastere ar fi ca am facut epidurala, dar care nu si-a facut deloc efectul, pentru ca am simtit tot ce se putea, poate si pentru ca mi-a fost montata la dilatatie 5 si in timpul unei contractii, iar eu m-am miscat putin... iar scorul Agpar a fost in primul minut 8, dupa 5 minute 9 si dupa 10 minute 10, nu stiu de ce sunt 3, juniorul meu a avut cordonul in jurul gatului, cu toate astea a venit destul de repede, nasterea propriu-zisa a durat 10 minute.
De Municipal nu vreau sa comentez, dar nu mi-a placut deloc
Revin, ca s-a trezit juniorul
Teodora Ana 40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
ancamari spune:
Vali - ce veste buna imi dai cu arsurile! Si pe mine ma chinuie de luni de zile si nu mai rezist, sunt asa de enervante si nu trec nicicum.
Angelabv si Monytza - deja suntem cateva care depasim cele 40 sapt (eu maine am 40s fix), acum doar rabdare sa avem... si sa dormim mult. Eu ma trezesc noaptea din ora in ora.
Anca, 39s+6zile Andrei Cristian
burtica
cristinamaria spune:
Salutare dragele mele!
Eu intru mai rar pt ca relmente nu am timp! Am reusit totusi sa v citesc dar din pacate n-am reusit sa va scriu! Felicitari noilor mamici!!
Programul nostru nu este diferit de cel al proaspetelor mamici: papa , somn + colici! Andrada am vazut ca si tu esti necajita din cauza asta! Am citit mai sus ceva de Debridat! Imi puteti da si mie mai multe detalii!!
Motannel multumim pt poveste! Eu realmente nu ma pot aduna sa va scriu mai mult insa ma gandesc cu drag la voi, mai ales la fetele care inca asteapta!
Va sarut!
cristina cu Rares
ancamari spune:
Kid - Bine ai venit acasa! Deci Apgar e 10, nu-i asa? Sa stiu ce sa scriu in lista. Si cand ai timp si chef suntem unele pe aici care suntem interesate de Municipal, poate mai evitam din "uratenii si rautati". Imi pare rau ca a trebuit sa faceti tratament pt streptococ. In ce a constat?
Cristinamaria - Bine ai revenit!
Anca, 39s+6zile Andrei Cristian
burtica
Ciuffy spune:
Hello!!! Am venit si eu la raport! In primul rand felicit totzi parintzii si bebeii cu numele elena si constantin!! Si multe multe felicitari pentru cele ce azi si-au vazut bebeii!!
Eu astazi am intrat in 39s si am fost la control...bebe meu are 3,280g si e gata sa vina in orice clipa zice medicul. Defapt si eu simt ca se apropie momentul..Fetele care asteptatzi nerabdatoare...bbeii vostrii cat cantaresc?? Mie mii cam frica ...sunt mai micutza si daca se face prea mare.... Da sper sa fie ok.
Motanel felicitari...cred ca toate ne visam o nastere ca a ta...Poate chiar un pic mai lungutza ca sa nu alergam chiar asa. In orice caz...hotarat bebe ai...sa-tzi traiasca!! Apropo...in ziua respectiva...ai avut vreun meniu special, fructe? sau ai simtzit nevoia sa bei muuulta apa?
angelabv spune:
Alynta27, citind pe forum fiecare a avut simptome diferite, eu una nu cred ca am eliminat dopul inca si mereu ma consult sa vad daca a mai coborit burtica dar nu e mare diferenta. Ma simt obosita, dar nu ma fortez prea mult, mama e la mine asa ca e sefa la bucatarie, eu numai dau "comanda". Ce mi s- aintimplat mie am niste pofte ciudate... mi-am facut baclava si azi vreau papanasi, sper sa nu va fi facut pofta (prea mare). Precizez ca nu sunt experta in prajituri dar acum pe ultima 100 de metri nu imi e teama sa experimentez.
Ancamari si Monytza, am vazut si eu ca sunt aproape ca data, Tamara a reusit sa aiba bb la timp...Recunosc ca sunt un pic panicata, stau acasa de 1 luna, ma gindeam ca bb o sa vina mai repede, dar uita ca am trecut de termen. Sper ca totul sa fie bine, sa creasca acolo , stie el ce stie ...unde e mai bine decit in burtica la mami ? Multa bafta , nu stiu daca voi aveti contractii, eu am mici impunsaturi , merg mai des la toaleta, dar de dormit dorm bine, ma trezesc de 2-3 ori dar adorm iarasi foarte usor.
Nu sunt reguli , fiecare femeie e diferita, fiecare bb e diferit , sa dea Dumnezeu sa trecem bine prin momentele acestea.
Va pup si sa aveti o seara linistita , Angi
mica0307 spune:
pistachio, tamara si diana felicitari, sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Bafta multa fetelor care urmeaza Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
ankaa spune:
Buna fetelor.Am reusit sa intru si eu in sfarsit..LA MULTI ANI celor care isi serbeaza ziua numelui azi .Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi. PISTACHIO,TAMARA,DIANA-sa va traiasca bebeii,sa fie mancaciosi si sa creasca mari.Refaceri rapide tuturor!
KID bine ai venit acasa.Sa-ti traiasca puiutul.Azi a fost cu siguranta revenirea mamicilor pe forum.speram sa se intample mai des