***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
michigan spune:
felicitari diana sa-ti traiasca Toni-Victor
si sa veniti sanatosi si repede acasa
mulktumim florina
mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ELTEKA spune:
Hai, mai DidiAlex, cum sa nasca Miniuta??? Venii si eu la ceas de noapte sa mai verific inc-o data forumul, si ce-mi vaz ochii?????
Pai ea are DPN cu 2 zile inaintea mea si mai imi si scria saptamana asta sa mai astept ... Eu nu mai astept nimic, de maine fac genuflexiuni! Azi am o burta asa umflata si tare, de nu ma pot indoi, abia stau la masa...cred ca bebel e chiar PESTE TOOOOOOOOOT, nu mai e un centimentru liber
Miniuta!
Te uitai tu la pozele lui Dolofanel, dar tu ajungi sa-l vezi prima pe al tau
!
Vreau sa va zic ca eu de cate ori ma ridic de pe scaun sau din pat ma uit, poate mi se rupe apa... Ca alt semn eu nu astept...Contractii n-am avut decat una in toata sarcina, sau nu le simt eu...
Chris27, asa da - e mai greu, dar eu cum n-am inca al doilea copil, sotul meu "are grija de el" singur-singurel...sa vedeti c-o sa ma plictisesc, va zic eu! O sa va inund cu mesaje in clubul scutecelor
Andrada, chiar 4 ore plange???? Nu stiu de ce dar nici asta nu ma sperie...Pe mine nimic nu ma sperie, in afara de nastere Poate ne scrii cum ai nascut si de ce fara epidurala, ne e dor de tine!
Ella, inseamna ca avea Pepsi dreptate cu balansoarul ala, zicea ca e singurul in care nu plangea bebe, ba mai si dormea ore in sir...Daca vrei rezumat la functiile lor si avantaje/dezavantaje, sa imi zici Plus ca tot Pepsi zicea ca mai bine dormea copilul in carucior...dar eu am zis ca e "ca la saraci" si uite cum acum - am un pat in dormitor de numa' nu mai poti sa intri la noi in camera, te pomenesti ca nici n-o sa-l folosesc (si iar zic: noroc ca nu citeste sotulache pe romaneste
Sobi, asa-i cu sandalele, nu-ti zic ca in JP pantofii sunt pana la 37,5...acum am ajuns si eu pe la 39...nu-mi gasesc nimic...numai uratele astea, se chema masura XXL ...
Madi, crezi??? Daca raman degetele asa? Ale mele arata ca niste carnaciori...e oribil Refac eu stocul la inele, nu asta e marea problema, dar daca nu-si mai revin
Pauly, sa stii ca si eu aveam palpitatii cand se misca bebel prea tare. Faza e ca acum nu mai are unde sa se miste Azi mi-a impins un fund de aratam ca o camila cu cocoasa la ficat
Atunci mi-a gonit un pic inima, dar i-a trecut, ca l-am impins inapoi cu degetele...
Florentina, si eu mai rontai cate un antacid...desi nu sunt bune...Nu stiu ce e in dicarbocalm, dar ar trebui sa fie pe baza de calciu si/sau magneziu, pe cand al meu are si un pic de aluminiu, si nu e prea ok, dar incerc sa nu iau mai mult de 1/zi...si sar cate o zi-doua...
DidiAlex, ia uite ce ai generat: lumea imi ureaza La multi ani! si nici macar nu e ziua mea Vreau sa vad cortul, fac pariu ca eu n-as incapea!
Raluca, stai ca mai caut eu ceva... Aparat de masaj din ala am prins si eu pe la hoteluri..aaaaaaaaahhh!
Eu am facut niste chestii din alea de care mi-ai scris - pe picioare, gen varice subtiri si aici mi-au dat heparina unguent, care e anticoagulant, dar mi-e frica sa ma ung...Asa imi trebuie, fiindca mereu am stat picior peste picior, am o "problema". Acum nu mai pot sa stau, dar tot cu cate unul pe sub mine sunt Mone!
Pentru bebelusa lui Poohy, pe care o asteapta tot-tot acasa: si carucior, si scaun de masina, si parinti nerabdatori
Cine mai naste azi?
(Ca daca nu, nasc eu, numai sa imi pot pune altceva decat sandalele astea oribile si schimbat blugi si fusta de gravide, ca nu le mai suport...Si sa imi pun si eu un inel, dupa 6 luni...Si sa imi amintesc cum e sa dormi pe spate...Si sa mai vad ceva din trotuar de burtoiul asta de parca am inghitit 3 lubenite...Si sa nu ma mai trezeasca sotul meu in mijloc de noapte sa-mi spuna "Draga mea, sforai ingrozitor, n-am dormit un minut. Nu poti sa te intorci pe partea cealalta?" Si eu sa nu pot, ca numai pe stanga "suport" arsurile...stand pe dreapta imi explodeaza ficatul de genunchii lui bebel
)
Maine ma duc la doctor si la non-stress test.
O seara buna
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
buna mamici si gravidute ;)
intru si eu p-aici dupa foarte multa vreme si nu stiu pentru cat timp, am prins acum o bresa intre urletele lu' al mare si urletele lu' a mica sa va scriu ca suntem bine (in masura posibilitatilor - ma rog, andrei are enterocolita, anais nu vrea sa suga, abia acum a ajuns la greutatea de la nastere si altele...) si sa pun niste pozulici & filmulete cam vraiste, ca n-am avut timp sa le cosmetizez.
povestea nasterii o sa o pun si pe ea in curand, in vreo noapte in care o sa stau cu pitica agatata de san.
sa mai fac si niste precizari - ANAIS - s-a nascut pe 07.05 la 13:26 (zic eu) - 13:30 (zic ei), a avut 4,200 kg si 54 cm, apgar 10.
de atunci s-a mai lungit si a mai slabit, dar isi revine ea.
va pup pe toate si sper sa intru mai des, acum ca nu imi mai e asa somn cum imi era in sarcina.
la burtici le doresc nastere la fel de usoara ca a mea si refacere tot atat de rapida!
la mamici care vor sa alapteze: mai mult laptic decat mine. adica fix cat ii trebuie bebelului.
la toate mamicile si bebicii - multa sanatate!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
michigan spune:
vai corap ce bibelou de fetita!
si cum plangem si nu ne plac masuratorile...
mi-au dat si mie lacrimile...
si fratiorul este nemaipomenit..
ai niste copii sa-ti traiasca
si ce emotie se simtea in voce lui tati!
mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Diana felicitari!
Ramona7 am sa incerc mai intens treaba cu hidratarea! Si eu am avut o sarcina fara mari probleme! Acum astept cu ceva frica si emotii marea intalnire! Tu ce simti? Sunt singura "putin fricoasa"?
Corap superb copil! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Alina-Mirela 35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
poohy spune:
Felicitari Diana!! Sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati toti 4!!
Corap, ce dulceata de fetita Si ce frumoase sunt filmuletele
M-au facut praf!
Elteka , m-am si speriat cand am vazut majorete in dreptul numelui meu
Adevarul e ca o asteapta tot acasa
In afara de leagan :)) Poate se naste o data cu dolofanel ;)
Vorbind de Pepsi, mai stiti ceva de ea, ca nu a mai scris de ceva timp
Anca 39+
poze
bebelusa
Monytza spune:
Am venit si eu intr`un suflet sa va dau vestea ca A NASCUT DIANA!!!
...dar vad ca mi`a luat`o cineva inainte
Noi am venit de la doctor...si cum mi`era frica nu nasc nici saptamana asta...decat dak se hotaraste fetita sa`mi faca vreo surpriza
Fata de acu` 5 zile..capul la bebe a coborat jos tare..colul a inceput sa se deschida...dar...d`na doctor a zis sa mai stam pana luni..cand o sa venim iar la control...si probabil ca marti pe 29 o sa vina si randul nostru...asa taraziu
...
Dak cumva bebe se hotaraste sa vina`n weekend...o sa trebuiasca sa nasc fara doctorita mea...pt ca ea pleaca la nu`sh ce congres pe la brasov....deci sa nu se intample ceva in alea 2 zile cat e ea plecata...
Mi`a zis ca bebe e mare...dar nu exagerat de mare...am holbat si eu ochii..ca nu`mi dau seama ce poate sa insemne asta...
la toate...si ..mai stam o saptamana impreuna....crek am sa fiu veterana printre burtici
...
Bine ca...am zis ink o saptamana in calitate de ....ca dup`aia am sa fiu mamica in toata regula
Mone 40+
Maria Antonia
Burtik Mone 38+2
40 sapt la piscina
ancamari spune:
Diana - Felicitari mamicuto!
Ma enerveaza conexiunea la net! Mi s-a intrerupt exact cand eram logata sa modific in listuta datele lui Anais, dragalasa lui Corap. Acum am intrat prin adresa de mail comuna. Sper sa nu se fi blocat nimic pe aici!
Corap - ai niste scumpicei de copilasi!
Eu am facut curat si ordine in debara si sub o canapea si acum sunt franta. Ceea ce altadata faceam cu mare ususrinta, acum a fost aproape imposibil. Cu ocazia asta am probat si cele mai largi sandale si nici macar nu mai intru in ele. Am doar o pereche de papucei cu 2 baretute printre degete in care mai incap. Am niste labe oribile la picioare, desi eu m-am straduit sa am mereu pedichiura facuta, sa fie ingrijite.
Elteka, eu mi-am luat papuci de plastic pt purtat in casa masura nr 40, desi eu port 37.
Anca, 39s+6zile Andrei Cristian
burtica
lbelciug spune:
Corap, ti-am vazut minunile din poze si filme. M-au impresionat f tare cele de la spital si desigur filmul in care Andrei ii dadea ratza-jucarie surioarei.
Multa putere mamico sa-ti cresti puiutzii! Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie mai ales acum ca Andrei are enterocolita. Sanatate multa si refacere rapida. Te mai ajuta si restul familiei?
Diana, felicitari ! Sa-ti traiasca baiatul!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2
angelabv spune:
Tamara, felicitari, aveai termenul o zidupa mine, uite ca esti deja cu bb, felicitari !
Corap, am vazut filmuletele , super....
Felicitari noilor mamici ! Ieri au fost 40 sapt. , am intrat in "prelungiri" Sper ca totul sa fie bine, miine mergem la doctor sa vedem ce e de facut. Am inteles ca se cam merge cu o sapt. paste termen, dar parca nu mai am rabdare. BB misca intr-una si e din ce in ce mai convingator, cred ca acum cauta iesirea... Ieri am descoperit sub burta niste vergeturi, cred ca de cind s-a lasat burtica, e mai multa greutate, dar trebuie sa recunosc ca nu arata rau, vergeturile...
Multa bafta tuturor si ma bucur ca sunteti bine, sper si trecem si noi prin toate astea cu bine. Va pupam, Angi si bebe