***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neata fetelor.Cum ati dormit?Eu am avut o noapte groaznica si m-am trezit cu o durere puternica de cap. Nu stiu ce pastile sa iau,poate ma ajutati voi.
Am fost si la spital pt analize si a fost prima oara cand mi-au gasit si mie o vena la prima incercare.mai tarziu merg dupa rezultate.Norocul meu ca n-am de mers mai mult de 50m pana la spital.
Pt fetele care nasc azi nasteri usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Am primit azi dimineata pe la 8 un mesaj de la FlorentinaRoman, numai ca dormeam si abia acum l-am citit

Sunt la spital, am contractii la 5 min. Azi chiar nasc!
Nastere usoara si bebel mancacios!!

Androix, bine ai revenit! M-au emotionat rau pozele si filmuletele. Ai doi copii frumosi-frumosi si scumpici !! Ce dragut era Filipu' la intalnirea cu Georgia ;)

Ciuffy, eu cam toata sarcina am avut nopti asa linistite

Lavini, felicitari pentru bebel Parca Iri zicea ca si Cosmin era pe dreapta, dar nu stiu ce inseamna exact (din punctul de vedere al nasterii)

Kid, bine ai revenit ! Ma bucur ca sunteti bine acum Poate cand ai timp ne povestesti si noua de Municipal, ca ma intereseaza si pe mine ;)

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Nastere usoara Florentina!!! Ce ma bucur pentru ea... Si eu as fi vrut sa nasc astazi...Poohy hai si noi!!! ca uite acusi nu mai avem cu cine vorbii pe aici..toate sunt ocupate cu micutzii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

kid, bine ai revenit acasa! Ma bucur ca piticul tau e bine acum!

ankaa, mai ai putin. Te inteleg cu starile pe care le ai, dar... inca putin.

lavini, bebe meu statea cu spatele pe partea mea stanga. Nu stiu ce sa zic daca asa trebuie sau poate sta si pe dreapta. Dr ce ti-a spus?

Nastere usoara, FloretinaRoman!

Pun majoretele si pentru celelalte fete care sunt pe ultima suta de metri:

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, pentru EPIZIOTOMIE am descoperit supozitorul cu DICLOFENAC! Iti ia durerea cu mana e nemaipomenit. Doua pe zi, dimineata si seara si puteti trece mai usor peste primele zile care sunt oricum destul de nasoale si fara durerea taieturii.

Multumesc pentru aprecierile la adresa piticilor mei

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Si mie mi-au dat in prima zi in spital doua supozitoare cu Diclofenac, dar nu l-am pus decat pe primul, si ala de gura lor, ca nu m-a durut mai deloc. Mai mult simteam ca ma tine ceva. In schimb am bagat supozitoare cu glicerina ca sa pot iesi mai usor afara si sa nu se rupa cusatura.

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici si mamici,

Mai intru si eu din cand in cand si va mai citesc. Ideea este ca am calculatorul in camera bebelinei si cand e ea in camera nu vreau sa ii dau drumul. Doar cand o scot sa aerisesc camera.

florentina bafta multa. Asteptam vesti

poohy ma speriasem, credeam ca tu nasti. Hai ca mai ai si tu putin

Si pentru fetele care urmeaza

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

intr-adevar caldura mare mon cher

incerc sa culc galusca da o trecut perioada idilica de papa, nani, papa, nani si se culca mai greu!cred ca si burtica o mai chinuie!cam cat dorm bebeii vostrii ziua?

ieri am avut prima baitza si i-a placut la nebunie!!!
a fost si Sorin , prietenul nostru neonatolog si a controlat-o si e f bine.

mie au inceput sa-mi treaca dupa 12 zile durerile de la epiziotomie si hemoroizii ca tare m-au chinuit!

innebunesc cu albumul de poze, nu stiu unde sa-l fac.am reusit sa pun ceva pe flickr ,daca yahoo isi inchide sectiunea de poze da nu pune decat poze nu stiu de unde sa fac album, poate ma ajutati.
asta am reusit, vedeti ceva?
http://www.flickr.com/photos/organize/
mai ziceti-mi unde pot sa fac ca webshot-ul am inteles ca nu merge!

va doresc burticilor sa nu va chinuiti prea tare cu caldurile astea!

va pupam

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Felicitari noilor mamici. Ce ciuda mi-e ca nu mai am timp sa citesc din urma si nu prea mai sunt la curent cu toate.Asa ma apuca o melancolie cand simt ca se va termina odiseea noastra. M-am atasat atat de mult de voi incat toti prietenii stiu de fetele mele de pe net. Ieri mama imi si zicea: " vorbeste cu fetele, vezi ele ce folosesc pentru colici". tare mi*ati mai fost de ajutor. Apropo, de aici unde ne mutam, ca trebuie sa mai vorbim pe undeva, nu???????
Dar asta doar cand va naste si ultima mamicuta.
Andrada s-a intors? Ca nu am observat.
Eu fetelor pot spune ca sunt norocoasa din toate punctele de vedere:
Ella, eu am sanii plini de lapte de dau pe afara si de aia bebelina nu se agita prea mult. mai mult sta sa-i vina in gura si nu ma chinuie deloc.
Alina24, o sa vina si perioade mai grele iar daca nu invetam sa fim calme bebe ne va simti si mai mult si va fi si mai agitat.
Uite noi avem colici si incerc sa fiu cat se poate de calma iar azi noapte am dormit dusi dupa ce am tinut-o in brate pana a adormit, chiar daca uneori zbiera cat o tinea gurita.
Gandeste-te ca ei sufera de ceva atunci cand plang si asteapta doar ajutorul nostru.
Motanel, am cumparat si noi Sab-simplex, se pare ca azi noapte si-a facut efectul. Ii mai dau si putin ceiut de chimen la sfarsit de papa si se pare ca am rezolvat-o , cel putin momentan, dar macar am dormit si noi azi noapte linistiti.
Didialex, .
Acum va las , mai vorbim si mult curaj celor care urmeaza sa fie mamici.
A si inca ceva, pe mine nu ma mai doare nimic, ma simt atat de fresh de parca nici nu am trecut prin nastere. Nici epiziotomia nu ma deranjaza. daca ar fi dupa mine as sta pe fundulet dar daca a zis doctorita nu, respectam ca doar pricepem de ce . Sper sa se mentina in contiunuare starea asta de bine si confort.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Acu ne-am intors de la gimnastica, asa ca sa punem si noi majoretele pt Florentina
HAI FLORENTINA
Nastere usoara si bb mancacios si cumintel!

Cu doctora mea nu am vb inca despre pozitia copilului,doar cu tipa de la echo.Dar am vb cu doamna de la gimnastica si mi-a zis ca nu are importanta atata timp cat e in prezentatie craniana.O sa vedem mai multe maine la control.

Va pup!

Lavinia, 35+,

Mergi la inceput