Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani FLORENTINA!
La multi ani MATEI!
La multi ani ALEXANDRA ELENA si EMA ELENA!
La multi ani sotz de Gabitza, COSTI!
La multi ani celor care sarbatoresc in familie sau prieteni Sf. Constantin si Elena!

Album Alyssa

Mergi la inceput

asa deci!...

La multi ani sotz de Elisor!
La multi ani sotz de Pengunica!

astept confirmarea ptr. sotul Ralucai!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Nu mai stiu care a intrebat cum a fost noaptea...scurta, maica, scurtaaaa! la 5 ne-a dat desteptarea maimutza, asta dupa culcat tarziu si cateva apeluri nocturne, asa ca sa nu ne plictisim!
Pe mine sa ma scuzati ca nu-s in stare sa scriu mai nimic, mi-e rau si ametesc de oboseala si dureri de cap, inca la doctor n-am apucat sa merg si nici nu mai pot luna asta ca suntem deja pe minus in cont.
Pot sa ma laud ca am votat!...prima oara...pana acum ba nu m-a interesat (din scarba fata de politicieni) ba n-am reusit sa ajung...m-am bucurat ca a scapat Basescu, sper sa faca treaba buna si sa nu-mi para rau ca m-am dus pana la Cucuietzii-din-deal special pentru el!
Ma duc sa-mi pun niste gheatza-n cap ca ma ia cu lesin...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor sa-ti traiasca mandrete de barbat, sa fie sanatos sa poata sa va ucurati cu toti de existenta lui...

Pengunica sa-ti traiasca si tie sotul crestinat...arata-i cum sunt sarbatorile la noi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nu, Laura, spuneam ca bodyul nostru tine minte tinta aia maxima, daca ai avut vreodata ceva kg in plus pe-alea le tine minte si acolo tot tinde sa ajunga.
Daca s-a lovit tre' sa aiba si-o vanataie sau poate a visat ceva?!
Bianca e plina de vanatai pe gambe si genunchi dar se asorteaza frumos cu pielea alba ca zapada.
Cu socrul nu-mi fac probleme ca doar tot cum vreau eu fac dar imi placea mai mult sa fiu scutita de comentariile lui.

Cornelia nu-ti poti lua o zi de concediu chiar si medical sa stai cu Maria daca se impune, eu nu stiu cum mai rezisti (de fapt am vazut ca o tii numa'n lesinuri) noaptea de paza iar ziua la munca, zau asa, nu esti super woman, trebuie sa faci ceva ca-ti distrugi sanatatea fara odihna, plus stresul cu problema de sanatate a lui Stefan.
Lucrezi parca la stat, aici se poate lua CM pentru copilul bolnav pana la 7 ani, baga-ti picioarele in el de servici, de sefi, de hartoage si stai acasa sa va puneti pe picioare.

Simona ce mai face prescolarul?

Noi am avut o noapte in sfarsit buna, ca tot intuia Laura ceva , s-a culcat foarte tarziu, dar nu s-a mai trezit peste noapte. S-a obisnuit sa adoarma cu noi, dar aseara am crezut ca adoarme cat timp vad eu 2 episoade de Seinfeld, dar era prea preocupata sa-mi traga niste picioare pe unde apuca sau sa-mi faca prin par, iar eu nu suport sa ma mangaie cineva prin par (nu ma intrebati cum e la coafor ca s-a mirat si aia de-mi frectiona capul), asa ca am luat-o de-o aripa cu protestele aferente si la ea in patut. Mare mi-a fost mirarea sa constat ca dupa doua slagare a adormit. Deci, se poate.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy, Laura multumesc de urari , i le transmit.

Teddy mai adauga un minus, ca doar "-" + "-" = "+", nu ? Acum fara gluma, dar trebuie sa faci ceva pentru sanatatea ta. poate ajuta a mia parte.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi face fatza Base in stilul lui...ieri a facut-o pe o ziarista "tiganca imputita"...nu mi s-a parut tocmai un comportamnet demn de un presedinte,mai ales in situatia lui, dar nici cu ziaristii astia nu pot fi de-acord ca se baga si in chilotii tai de curiosi ce sunt... ar trebui si ei putin cenzurati...omu ,fie el si presedintele,era la cumparaturi si cred ca avea dreptul asta ...

Elisor da ce semanam...nic mi-e nu-mi place sa-mi pui mana in cap sau pe gat...fac crima de omor...dar sambata am stat 3 ore la coafor,ca deh baba sufera la frumusete...
Eu la soacra-mea mereu cad pe locul II facandu-ma scarboasa... sclifosita... etc... etc.. pep considerentul ca nu mancam la ea...dar daca nu-mi era foame de unde frate...si-apoii mi se rupe-n paispe de comentariile ei
...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, ce de mai sarbatoriti pe ziua de azi, e sarbatoare mare!

La multi ani, MATEI!
La multi ani, FLORENTINA!
La multi ani, ALEXANDRA ELENA!
La multi ani, EMA ELENA!

La multi ani sotului meu, mamei mele, surorii mele de 2 ori!
La multi ani Constantin zis si Pengu!
La multi ani sot de Elisor!
Flori pentru toata lumea:

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi si tuturor Constantinilor si Elenelor.

LA MULTI ANI! FLORENTINA - multa sanatate si sa iti daruiasca copii si sotul tot ce iti doresti de la ei...

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by pengunica

Fetelor,tot eu suntstiu ca e duminica si ca nu o sa-mi raspunda nimeni dar sunt un pic indignata ....si nedumerita in acelasi timp.....am intrat pe ici pe colo pe forum si un membru de pe forum ,adica ELLA@la poze are salvate pozele mele de pe yahoo ...La inceput am crezut ca nu vad bine...vreti sa va uitati si voi...poate am luat-o eu razna

,,Incearca sa obsevi doar calitatile unui om,defecte avem cu totii,,

ANDRA si BEN STEFAN
15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100

Cred ca ai citit PM care ti-l-am trimis.
Ce interes crezi ca aveam sa memorez pozele tale?

poze

Mergi la inceput