Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 5
pengunica spune:

GABITZAM-multumesc ca ma scoti tot timpul din incurcaturi
Ce m-as face fara tine?
DANELUTZA-am povestit cum a fost la intalnire ..cred ca in capitolul trecut,dar cum sufar de limbarnita nu ma deranjeaza daca iti mai povestesc ....doar pt tine,am pus chiar si pozici.
A fost destul de greu pt ca Benica a stat mai tot timpul de gatul meu ca o maimutza deabia spre finalul intrevederii am reusit sa pictam si sa coloram impreuna cu ceilalti copii si parinti...Am fost cei mai ochiosi si cei mai frumosi ,parol.![]()
![]()
LOREEN-m-am mai linistit,am vazut ca mai sunt mamici in aceeasi situatie cu mine...ma refer la problema olitei
NELIA-ma bucur ca iti place semnatura mea
.In ochii mei esti o super mamica,te admir ca poti face fatza la doi copii si unul pe vine...
eu ma vait de unul...chiar ma gandeam cum reusiti sa le faceti pe toate pt ca eu deabia reusesc sa tin pasul cu viata normala a unui om
ELISOR-acum ma bucur ca face si asa ,bine ca nu sunt singura cu aceeasi problema
Nu ma multumeste nimik,cand ma gandesc ca Benica a fost pana la 4 luni dconstipat...e bine si in pampers decat deloc![]()
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SE NUMESC CONSTANTIN SI ELENA!
elisor spune:
LA MULTI ANI FLORENTINA!
Sa ai viata pe care ti-ai dorit-o, sa ai sanatate sa te poti bucura de copilasii tai frumosi, de sotul tau atent, de dragostea celor care te inconjoara, sa ai noroc si fericire!

LA MULTI ANI MATEI!
Sa fii sanatos pui mic si sa cresti mare, sa ai noroc in viata, sa fii fericit si inconjurat de dragoste, sa fii bucuria parintilor tai toata viata!

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
La multi ani tuturor ce poarta si aniverseaza numele de ELENA si CONSTANTIN!
In special urez micilor printese ALEXANDRA ELENA si EMA ELENA sa traiasca sanatoase si fericite si sa se bucure de tot ce le ofera viata!
PETRECETI SI VA BUCURATI!

Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
loreen spune:
LA MULTI ANI MATEI... 
... sa cresti in armonie cu viatza, sa ai parte de sanatate si de noroc, sa te bucuri de orice clipa petrecuta alaturi de cei ce te iubesc mai mult decat orice...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:

LA MULTI ANI FLORENTINA ... 

... sa fi mama sanatoasa, sa-ti cresti copilasii asa cum vrei, sa te iubeasca al tau barbat si tu pe el, sa traiesti viatza asa cum simti tu...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
...LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA SI EMA ELENA...

...sa traiti cu numele frumuseti mici ...
Gabitza sa-ti traisca barbatu cu numele...sa te iubeasca asa mult precum meriti...
si
...LA MULTI ANI tuturor care sarbatoresc Sf. Constantin si Elena... sa traiasca cu numele ...sa petreceti frumos
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Matei!
La multi ani Florentina! Sa te bucuri in fiecare zi de minunile din viata ta!
La multi ani Alexandra Elena si Ema Elena! Sa traiti cu numele!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena si petrecere frumoasa!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Buna dimineatza...
Ce fac fetele? Cum fu noaptea?! Fu faina probabil...a mea a plans tare in somn si spunea "buba"... s-a cam frichinit ea pana a adormit si se tinea cu mana de genunchi.Ma gandesc ca s-o fi lovit la joaca ca seara s-a dus cu tac-su la topogane...si cum pe tura lui se intampla toate alea...
Elisor pai daca e asa eu ar fi trebuit sa raman la 50-55...acolo am stagnat ani de zile pana in 2003 cand am luat avans mult...
Aseara imi facusem o salata din salata cu castraveti,usturoi verde si marar peste care am pus iaurt cu condimente...bun ,nimic de zis,dar grecu avea el dreptate cand facea tzatziki cu iaurt gras...
Spune-i lui socrutu ca pur sisimplu tii regim ca te-ai simtit rau...cu fierea![]()
Daniela cum s-a terminat ziua?!
Andra tu cu alergia cum ai supravietuit... am vazut atata puf de la pomi aici ....zici ca ninge...
Cuscra cum ati petrecut we...v-ati saturat de musafiri?!
Aurasa voi nu mai ziceti nimic...ati facut botezul ?!
fetele din Bucurestii chiar nu mai stiti nimic de Crissu?! Mickyyy parca voi aveati dr comun?!Trebuia sa nasca ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Cornelia spune:
Laura, faina tare noaptea mea
. Maria a tusit 3 ore si a varsat, in final plangeam langa ea ca nu mai stiam ce sa ii fac. Iar Stefan, m-a prins intr-o pauza d etuse, odihnita tare si am facut cateva ture prin casa cu el.
Am la treaba la birou si nu ma pot mobiliza. Vreau si eu o pauza. Chiar ca prea putin conteaza altceva in afara de sanatate.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Da, asa e, avem niste sotiori de aniversat al: Gabitzei, Ralucai (sper ca-mi amintesc bine), Pengunica si de ce nu si al meu (desi e al 2 lea prenume si nu si-l aminteste decat la chestii oficiale
)...mai sunt domni sau doamne printre noi care sa dea de baut? ![]()
Bianca (13.06.2005)