Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura si eu ma bucur ca Isabella se uita la toti barbatii, indiferent de virsta .

Elisor cum se mai simte Bianca, mai are probleme cu burtica ?

Nelia felicitari pentru intarcat, sper sa ma laud si eu cit de curind, c-am ramas de cird, cred ca numai eu ii mai dau laptic sa suga, dar dimineata am incercat cu paharutul de lapte caldut, l-a gustat si atit, l-a impins si mi-a zis "niu", ca nu-l vrea

Haideti sa va povestesc si voua ce zi am avut eu pina la aceasta ora... . Dimineata ne imbracam sa plecam la biserica, Isabella alerga pe pat cu sutienul meu in mina, normal ca a aterizat linga pat, am urlat ca am vazut-o plonjind si-mi imaginam ca vine cu timpla de dulapul de linga pat . Ea n-a avut nimic, dar eu mai aveam un pic si lesinam de adevaratelea, a trebuit sa bag zahar in mine si o cafea, ca nu-mi mai gaseam tensiunea.
Asa, mai departe, am fost la biserica, am iesit, da barbatul masina cu k-urun in strada, iar acolo era un dobitoc care tocmai oprise masina nu-s ce sa faca. Asa ca a intrat in portiera lui. Aici nu-i ca la noi, scrie tot ce s-a intimplat, da nr.de la asigurari, toata polologhia. Bun, nici acum n-a fost nimic grav. Ajungem acasa, papam, eu cu farfuriile in bucatarie sa le spal, soata la tivu casca gura, dar... lasase usa deschisa la balcon, cind ma uit, ploada cu scaunelul in balcon, cocotata, o bucata statea pe dinafara balconului, cind am urlat o data sa se duca s-o ia de acolo, l-am speriat ca soata adormise . Rezolvat si asta... o iau de o aripa s-o culc, dar cum are motor Diesel in poponeata, sare din patut, facea salturi ca la gimnastica, si-mi aplica un cap in gura, da era sa ramin cu dintii in mina. Acum arat frumoasa tare, am o trompeta de toata frumusetea.
Gata v-am innebunit, am scris pentru toata ziua , am scris asa de incoerent ca n-ati priceput nimic

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela ai scris suficient de coerent cat sa ma intreb daca-i duminica sau marti...vai de tine ce zi...fiarele se indreapta,dar claviatura ta suferinda si capsorul Isei mai greu...io zic sa va culcati de pe-acuma sa se termine ziua aici sa nu se mai intample nimic...

Acuma pe Prima in reluare canta Class...cat de bine arata Mihaela...nici nu zici ca are copilas de 2 ani...este stralucitoare

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va scriu repede pina nu trebuie sa ma intind in pat... am aceeasi durere de cap si stare de rau, nu stiu ce sa mai fac, dimineata am avut si frisoane... Sinii sint bine, surprinzator de bine, nu ma dor, doar ca simt o usoara presiune pe ei, se poate ca frisoanele sa fie de la aceasta presiune, mi s-a mai intimplat. Sper sa scap doar cu atit. Tudora este bine, dar asta-noapte nu a dormit de pe la 3, la 6.30 era in picioare. Voia sa stau linga ea, dar nu oricum, ci fata in fata, sa ma tina de git, asa a dormit toata noaptea. Nu te intelegi cu ea, e ciufutica rau, plinge din orice, spune ca o doare urechea stinga, desi e pe antibiotic... eu cred ca e o chestie combinata si urechea, dar si lipsa elementului linistitor. Micuta accepta orice, i-am propus sa-i pun apa sau laptic in canita cu cioc, pe care nu a mai folosit-o de mult, si a fost imediat de acord, a vrut apa si a stat cu ciocul ala in gurita (care e moale) jumatate de noapte. Dar nu a cerut nici o secunda titza, nu a fost nevoie sa o refuz sau sa-i explic inca o data de ce nu-i mai dau, e clar ca a inteles ca nu o va mai primi, dar acum se lupta sa gaseasca un inlocuitor. Si m-a gasit pe mine... care sint tocmai in forma sa inlocuiesc orice!

Ieri am avut o zi plina, desi mie tot rau mi-a fost tot timpul. Am avut activitatile de rigoare, am venit acasa printr-un parc, ne-am imbracat frumos, de votare si am plecat toti patru sa votam. Agata s-a suparat ca ea nu voteaza, ca si ea e romanca... de i-a distrat pe toti de pe acolo si intreba in gura mare de ce toti vorbesc numai romaneste (cred ca e prima data cind merge intr-o colectivitate atit de mare de romani, ca era o coada... la care noi nu am stat, pentru ca Tudora dormea invelita in carut si la burta pe care o am eu, ne-au dat repede voie in fata). Apoi, dupa votare, am mers la un restaurant si am bagat in noi, ca de cind imi este atit de rau, gatesc numai cind ma simt in stare, adica cel mult o data pe saptamina... apoi am stat in parc cu fetele, sa se joace... Am ajuns acasa rupti de oboseala, dar fericiti ca am petrecut si noi un pic de timp impreuna, toti patru. Aseara ar fi trebuit sa ne uitam la un film bun pe care il inchirase Octav special, dar s-a uitat singur, pentru ca eu am adormit plingind de durere de cap.

Cam atit despre noi, ma duc sa mai citesc ce ati scris si apoi sa ma misc un pic prin casa, sa vad ce mai pot face... Ce bine mi-ar prinde acum daca as gasi pe cineva sa ne faca curatenie, macar o data pe saptamina si as fi fericita!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela sunt sigura ca ai avut nevoie de intariri pentru inima si tensiune cu atatea peripetii, vai inima ta! Cand era Andreas mic am avut si eu teama asta in dormitorul meu ca sarea in patul conjugal si mi-era frica sa nu dea cu tampla de noptiera, dar puteam sa-l pazesc tot timpul, acum o iau de la capat ca a invatat si bianca repede acest obicei
Cu burtica e mai bine, azi n-a facut decat de 4 ori si putin, pentru prima oara de nici eu nu stiu de cand a dormit cu noi toata noaptea si a fost tot un frecus. De parca urmeaza sa merg in vacanta de relaxare nu sa-ncep serviciul curand.

Gabitza multumesc de compliment, poate ma invrednicesc sa va arat o poza cu noua "me", cand oi face una.

Androix si eu mi-am luat portia de ras cu povestea nasterii tale, nici nu ma asteptam sa dezgrop cu aceasta ocazie sentimente si trairi demult uitate si arhivate. Iar ce spuneai de lasat Pitic acasa si gasit Guliver la intoarcere cunosc foarte bine cum e, desi la mine a fost diferenta de 6 ani si 8 luni am avut acelasi sentiment. Sa te bucuri de comorile tale! Apropos, mai e un gand mic cat de mic de vreun bb3?

Pengunica nici noi nu excelam la olita, ce excelare, ca nici nu vrea s-o vada, am incercat zilele trecute si am lasat-o in curul gol si i-am explicat frumos ca facem kk la olita. La- facut din picioare pe covor, dar nu s-a multumit cu unul, sub ochii mei a facut 4 gramezi de n-am apucat sa spun decat "nuuuuu" s-o fi vazut cum tot ea calca pe varfuri, s-o iau dintre rahati. Mi-e clar ca nu e pregatita.

Laura ba mie sa-mi dai toata ziua peste, cel mai mult imi place prajit dar eu nu excelez nici la asta, asa ca ma multumesc cu conserve si afumat. Nu poftesc exclusiv ciocolata ci cam orice e dulce, si inghetata ar merge si o prajiturica, dar...embargou total pana-n 9 iulie dar nici atunci nu vreau sa dau iama printre ele ca atunci degeaba ma chinui io acuma daca revin la vechile obiceiuri.
Auzisem la tv ca o data ce ai avut nspe kile organismul e setat sa le tina minta si mereu exista tendinta sa ajunga la ele, de aceea de multe ori se pun la loc kg pierdute.
Stai sa vezi maine circ in familie ca merg la C-tin la socru-meu si cand m-o vedea ca dau din colt in colt cu meniul o sa zica ca nu-s normala. Poate nici nu sunt, dar mai conteaza?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Aaaa, mai vroiam sa spun...m-am speriat cand am gasit o pata mica de sange in scutec, a puscat furunculul si probabil de la frecus i-a zdrelit pielicica. Se pare ca n-o mai doare asa tare ca ieri (cand a mancat din picioare ca ii era teama sa stea pe scaun, afara nu s-a dat pe leagan, pe tobo s-a dat pe burtica) dar inca arata urat. Sper sa nu mai iasa altul. Marti ajungem la dermato.

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Tot eu...

Cornelia ai dreptate, fie operatia cat de usoara cand e vorba de copilul tau esti ca o carpa, cand l-am operat de polipi pe Andreas mai aveam putin si lesinam langa sala de operatie, si cand dupa 10 minute a iesit dr. cu el in brate credeam ca n-a reusit sa-l opereze nicidecum ca e si terminata. Va tin pumnii si Iuliei , dar daca tot e s-o faceti, atunci cat mai repede sa scapati de agonia stresului.

Raluca cu voi ce mai este?

Lili te simti bine?

OanaC merge mai bine Eva? E totul in regula, nu?

Androix gata atele?

Crissu a nascut oare? Are cineva nr. ei de telefon?

Mergi la inceput

Laura multumesc de sfat, am iesit totusi la plimbare si ne-a ajutat Dumnezeu si n-am mai patit nimic, in afara de vreo trei cazaturi si pentru prima data are un genunchi zdrelit de toata frumusetea. Nu prea cred eu in marti si 13, dar astazi sigur a fost marti pentru mine.

Elisor credeam ca sint exagerata ca m-am speriat cind s-a aruncat de pe pat, dar vad ca ai si tu acasa si inca doi. Pupici Biancai si bafta multa marti, bine ca a spart uritenia de furuncul ca tare-s dureroase, macar poate sa stea mititica in fundulet.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

La multi ani, Florentina !
Sa fii sanatoasa mamica scumpa, sa-ti traiasca boboceii iar fericirea, bucuriile si tot binele din lume sa va ocroteasca.

Mergi la inceput

La multi ani, Matei ! Sa cresti mare ingeras, fericit, sanatos si flacaul frumos.

Mergi la inceput

La multi ani, tuturor sarbatoritilor zilei de astazi, Elena si Constantin !

Mergi la inceput