Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 3
andutzy spune:
Fetele, a mai foslosit cineva Olynth in sarcina? probabil am mai intrebat, dar sunt tare ingrijorata ca nici unul din cele 2 tipuri de picaturi date de alergolog nu imi desfunda nasul cand sunt in criza si tot la olynth ajung, deoarece ajung sa simt presiune pe timpane daca vorbesc sau daca inghit ceva. Si uite asa nu a mai trecut zi in care sa nu-mi pun o data sau de 2 ori si acum ma intreb: daca ii fac rau lui bb Horia? 
Andra
Sapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Andra, eu am dormit cu olinthul la cap. Si acum iau ca inca nu am scapat asa cum am scapat la Filip ca prin farmec imediat a doua zi dupa ce am nascut. Deci am luat si atunci si acum la greu. Am luat olinth pentru copii si daca tot ti-e teama si asa, fa-l jumi juma cu ser fiziologic si tot e ceva. Oricum stai fara grija ca nu-ti face rau. Sper sa iti revii cat mai repede cu alergia ta, si eu sunt alergica dar asa de rau n-am patit. Pupici si ai grija de burtik.
Margott, te pup si pe tine si pe David, eu cred ca veti trece cu bine peste problema asta cu hidrocelul pana la urma. Nu stiu prea multe despre hidrocel dar va tin pumnii sa rezolvati cu bine pana la urma.
Fran, pupici si Iepuretelui. Nu stiu daca ati scos doapele pana la urma, ma gandesc la voi sa rezolvati problema. Pana una alta inteleg totusi ca ati elucidat misterul faptului ca nu prea raspunde. Sa auzim vesti bune!
Nelia, off, stiu cum e cu greturile astea si cu starea de rau. Vestea buna este ca nu tin pana la finalul sarcinii. Vestea proasta este ca o sa apara alte neplaceri
Eu mor de curiozitate sa ne povestesti cum reactioneaza fetele cand le veti spune, mai ales Agata, care sigur o sa ne impresioneze cu o replica inteligenta si matura.
Sper ca sunteti bine, atat mi-a ramas in cap din ce am citit in mare viteza.
Filip a reactionat destul de bine, pana acum e ok, il implic in tot ce fac pentru bebe, azi cu o mana am alaptat si cu alta l-am tinut in brate lipit de mine. Ne pupam, ne dragalim, Mihai parca merge pe coji de oua ca ma gandesc ca o sa ni se urce in cap, dam in extrema cealalta.
Daca nu-mi pica okii fac alt cont la dropshots ca filipete e deja full si va pun niste filmulete cu venirea acasa, si altul cu o comparatie intre copiii mei. Am plecat de-acasa lasand un copilas de doi ani si m-am intors si l-am gasit pe Guliver. Am ramas pur si simplu socata cand am vazut ce maini mari are
Am plans si plang si acum cand va povestesc, stiu ca e furtuna hormonala dar m-a cam palit in moalele capului: a crescut, a trecut timpul, n-o sa mai fie niciodata mic si singurul alintat. Desi stiu si simt ca iubirea mea e la fel de mare ca si inainte, si simt ca si pe Georgia o iubesc la fel de mult totusi parca e ceva ciudat, nu stiu sa exprim in cuvinte, parca ar fi pierdut ceva si pierde pe zi ce trece, creste. Off, trebuie sa vad partea buna a lucurilor ca incep si eu sa plang trecerea timpului ca Agata si finalul invetabil.
Hai ca ma duc sa fac cont si sa descarc filmuletele ca maine la 8 tre sa fiu la spital sa ma descoasa medicul si parca vad ca ma duc cu okii in gura.
PS imi curg sanii, am lapte din belsug dar ma lupt cu niste canale infiorator de infundate abia tasnesc cate 2 firicele subtiri de lapte motiv pentru care ma doare cand suge GEorgia de-mi vine sa urlu la luna.
Oana C spune:
La multi ani, ALEXANDRA ELENA!!! 
La multi ani, MAYA MARIA!!! 
La multi ani, ALEXANDRA SOPHIA!!! 
La multi ani, ALESIA CLAUDIA!!! 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
pengunica spune:
NELIA-Felicitari pentru intarcare!La noi in Japo daca vrei sa intarci copilul iti dau un fel de pastilute pt retragerea laptelui.Nu stiu daca la voi se gasesc .Ti-ar fi mai usor....
ANDROIX-inca o data Felicitari!
M-a amuzat nespus povestea nasterii,am ras de una singura in fata calculatorului si pengu se uita la mine de parca oi fi fost nebuna![]()
Fetelor haideti sa va mai spun o intamplare hazlie ,ca numai de astea am parte in ultimul timp
.
Ieri trebuia sa scot viergheta lui pengu de la modificat(era mica)si trebuia sa mergem la un mall tocmai in capatul celalalt al orasului....am plecat in jur de ora 5 dupa amiaza....toate bune si frumoase pana ajungem la atelierul respectiv si ne dam seama ca pengu ....UITASE PORTOFELUL!!!
Singurii bani pe care ii aveam la noi era o suma derizorie in jur de 5 dolari.....ben voia suc si cerea papa...
imi venea sa-l ia-u la pumni pe bietul om
.Am avut noroc de fratele meu care a fost binevoitor sa traverseze tot orasul si sa ne aduca portofelul uitucului(de e varsta)si am putut scoate viergheta ....plus ca ne-am umplut burtile pana la refuz..pengu cu mancare Japoneza eu cu mancare Indiana![]()
![]()
Dupa ce ne-am intors acasa am baut cate o
si apoi la nani iar pengu drept pedeapsa a trebuit sa spele vasele...spre incantarea mea![]()
![]()
pengunica spune:

Se pare ca in weekend imi scot parleala pe toata saptamana si la scris dar si la peripetii
.Astazi dupa ce ne-am trezit(eu si Benica pentru ca pengu e la golf)dupa ce am ciugulit cate ceva am iesit pe afara si cum ben saracul s-a saturat de parcarea casei m-am gandit ca i-ar face bine o plimbare asa incat am scos carutul din portbagaj si am plecat prin cartier.I-am rupt floricele de pe marginea drumului i-am aratat ciorile ne-am uitata la un canal pe unde curgea apa....ne bucuram de mica noastra excursie pana cand imi dau seama ca bietul Ben facuse pipi si uitasem sa-i pun pampers
...citind pe forum ca copilasii vostri fac deja la olita si ben nici macar nu vrea sa o vada ,inainte sa plec din casa i-am dat un fel de chilotei de ,,antrenament ,,Asa incat am facut cale intoarsa (deja mersesem ceva )alergand cu copilul in carut de parca faceam intrecere cu cineva...se uitau oamenii din masini la mine ...ca la un om ce facea jogging
noroc ca imi luasem o paturica de acasa ca batea putin vantul.....
pengunica spune:
Fetelor,tot eu sunt
stiu ca e duminica si ca nu o sa-mi raspunda nimeni dar sunt un pic indignata ....si nedumerita in acelasi timp.....am intrat pe ici pe colo pe forum si un membru de pe forum ,adica ELLA@la poze are salvate pozele mele de pe yahoo ...
La inceput am crezut ca nu vad bine...vreti sa va uitati si voi...poate am luat-o eu razna
gabitzam spune:
Pengunica mica, te-am lamurit sper cum e cu pozele acelea.
Fata cu pricina are la link doar http: // photos . yahoo . com , fara nici un fel de user. Daca esti logat pe vreo pagina de web, de exemplu pe mailul de la yahoo, sau daca in messenger ai setat sa te logheze automat pe contul tau cand apesi un link de yahoo, atunci cand ai apasat pe linkul acela te-a azvarlit direct pe contul tau de poze, si impresia ta era ca fata aia are pozele tale acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Pengunica nici Isabella nu vrea sa vada olita
, asa ca nu doar feciorul tau e anti-olita. Nu ne-ai povestit cum a fost la intilnirea cu mamicile si piticii 

loreen spune:
Buna dimineatza...
Daca nu am trecut o zi pe-aici mi s-aparut o vesnicie...ieri am avut o zi foarte aglomerata cu multe drumuri si am ajuns acasa abia pe la 1 noapte cu tot cu copii din dotare. Delia si acuma doarme ...are deja 12 ore de somn...
Cuscra esti fanstastica...citind mi-am adus aminte spontan de filmul "Uite cine vorbeste"...cred ca doar mecla taximetristului diferea...
Durerile nu le uiti si sa vrei...la mine durerea nasterii propriu zise a fost ca o intepatura de tantzar...refacearea colului,chiuretajul dupa nastere ca aveam placenta facuta piure ...toate pe viu...au insemnat dureri carora nu le gasesc termen de comparatie...
Daniela si eu mi-am crescut copii fara retineri semite,religioase,sexuale chiar...nu pot stii niciodata ce-ti rezerva viatza si asta am invatat-o de-alungul anilor...nu pot sa zic ca-mi va surade vreodata ideea ca pe ginerele lui fiica-mea il cheama Magdalena,probabil repulsia va fi atat de mare incat o sa ma ia cu greturi prin stomac...apoi am sa accept situatia numai dupa ce voi fi convinsa ca alta cale nu exista...evidnet vor exista si conditiile mele...toate ca toate dars a nu va vad...in momente mai dragalase...
Dupa cum se prefigureaza pana acuma cred ca nu va fi cazul sa ma gandesca sa departe...dar imi educ conservatorismul...
Elisor nu stiu ce sa-ti zic cu capsunii... eu am citit pe forumul lor ca se pot manca si Gusta asa mi-a spus si ea...stiu ca sunt diuretice,la mine avand efectul asta...
Alte fructe pricum nu -mi prea plac...citricele nu-s pasiunea vietii mele de cand cu sarcina cu Delia cand beam litri de suc pe zi ,facut de mine evident.
Apa este si ea pe lista neagra...
Pestele iarasi nu pot sa-l diger prea prea...ieri mi-am facut frigarui de fitofag la gratar...comestibile ce sa zic,dar asa sa fie ceva in stomac...
Mamicilor e baieti nu am ce sa va spun decat ca sunt alaturi de voi ...dar atat ca exprienta mea in domeniu este departe de zero absolut...
Na ca s-a trezit junioara...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Am dat refresh odata,am mai dat inca o data ca am zis c anu vaz bine cu retina...nici un mesaj pana acuma...
Io tre sa ma apuc de facut mancare si nu am nici un chef...sunt obosita,plina de dracii care mi i-a facut Delia (s-a trezit cu mutra la cearsaf si la propriu si la figurat),nu am baut cafeaua,nemancata ca mi s-a aplecat de la mirosul pestelui si ma consolez cu niste iaurt si ceva cirese...
Pengunica si io am un copil ce refuza categoric oala ca pe obiect de depozitat nevoi fiziologice...daca o pun sta dar nu face nimic in ea...asa ca mai bine ma las pagubasa...
Nelia ce pot sa-ti zic decat felicitari pentru reusita...altceva nu stiu pentru ca la mine ambele experientze au fost ca o cometa...rapide.
Elisor sa-mi dau stomacul afara si mai multe nu cu pestele asta...as hali niste file de salau pane si cu urechile dar imi trece...in schimb asta afumat imi provoaca o greatza profunda...tu zici de pofta cu cioco...io fac la fel ca tine cu inghetata...cand oi termina in ziua urmatoare imi iau vreo 3 kile de inghetata si altceva nu mananc o zi intreaga...
Andra eu am un prieten alergic si stiu ca foloseste RINOCORT... nu cunosc in schimb riscurile pe timpul sarcinii...dar Olynth-ul l-am folosit si eu cu sarg toata sarcina si inca vreo saptamana dupa nastere...imi luat fie de copii fie de adulti ...
Adina am uitat sa te felicit pentru marea reusita...chiar sunt curioasa cum ati reusit pana la urma...acuma poti sa te ocupi linsitita de ziua Emei si apoi de renovare...
Gusta chiar asa tare te-ai suparat iar pe noi de nu mai zici nimic?!Mai ai o saptamana pana la operatie ...cum iti este?!
Iulia ce ti-a zis nutritionistul ala ca m-ai facut curioasa...apa cu lamaie de-acord...ceai slabe sanse
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"