Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Ella, s-a lamurit Pengunica despre ce este vorba cu linkul tau de poze. Care, apropo, nu duce catre contul tau de poze. Oricine este logat pe yahoo pe contul propriu, si apasa pe linkul tau, isi vede propriul cont de poze de la yahoo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
quote:
Originally posted by ella@quote:
Originally posted by pengunica
Fetelor,tot eu suntstiu ca e duminica si ca nu o sa-mi raspunda nimeni dar sunt un pic indignata ....si nedumerita in acelasi timp.....am intrat pe ici pe colo pe forum si un membru de pe forum ,adica ELLA@la poze are salvate pozele mele de pe yahoo ...
La inceput am crezut ca nu vad bine...vreti sa va uitati si voi...poate am luat-o eu razna
,,Incearca sa obsevi doar calitatile unui om,defecte avem cu totii,,
ANDRA si BEN STEFAN
15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100
Cred ca ai citit PM care ti-l-am trimis.
Ce interes crezi ca aveam sa memorez pozele tale?
poze
si eu vad POZELE MELE de pe LINK-UL TAU!
pozele tale nu se vad...nu vrei sa le arati sau nu stii sa pui corect link-ul?
Album Alyssa
simona_filipas spune:
Imi cer milioane de scuze ca n-am mai putut intra de miercuri si n-am apucat sa urez catorva puiuti mici "La multi ani!".Am avut probleme cu netul, etc..
Asa ca o fac acum, inca o data cu scuzele de rigoare
LA MULTI ANI ELIAN!
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA!
LA MULTI ANI MAYA MARIA!
LA MULTI ANI ALEXANDRA SOPHIA!
LA MULTI ANI ALESIA CLAUDIA!
LA MULTI ANI MATEI!
SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE-I MAI BUN IN VIATA.
MAMICUTELOR sa traiti fericite 100 ani alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI TINA!Sa fii fericita si iubita de toata lumea.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA!
Multa sanatate si numai bucurii.
Sa va povestesc mai pe scurt cum o mai ducem noi.Greu.....Muci in cantitati interminabile, febra nu mare dar suficient cat sa produca stari de nervozitate si agitatie,se plange groaznic de dureri de masele si mai nou si de urechi.Dragos care dormea neintors de la 21 pana la 7-8 acum are in program treziri nocturne.Nu-i asta baiul ci faptul ca plange, urla si se tavaleste pe jos de dureri de dinti.Aseara m-a umflat si pe mine plansu ca nu mai stiam efectiv ce sa-i fac.Nu se mai calmeaza nici cu nurofen nici cu dentinox.So, suntem zombi toti trei.Azi chem doctorita acasa sa-l vada ca nu-l mai pot tine asa.Am vorbit si la gradi sa-l vada doctorita de acolo dar sincer in aia n-am incredere si parca vad ca-mi vine cu un pomelnic de antibiotice ca aia cica numai antibioticele le cunoaste.
A, si am uitat, pe langa toate astea ai lacrimeaza si ochisorii de zici ca plange intr-una si are o secretie ceva gen urdori(scuzati denumirea populara dar altfel nu stiu sa le zic) la coltul ochiului.
Cu serviciul meu...nimic nou sub soare.Al meu sotz, in schimb, pleaca de la un servici lejerescu la altul nou ca si-a adus aminte ca in tinerete era indrogostit de avioane si de ce nu....
.Asa ca la noi toate bune si frumoase
.Dau drumul la mesajul asta si ma duc sa citesc din urma.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
ella@ spune:
Gabitzam asta stiu si eu si i-am trimis PM(ca primisem de la ea).
Tdi eu nu am poze in album si de aceea nu se vad....a explicat Gabitzam mai sus
poze
patriciaRO spune:
Andreea, vai ce-am putut sa rad cand ai povestit cum ai nascut. Super povestea si in acelasi timp ai avut un mare curaj. Mi-a placut faza cand povesteai ca ai pus si de spalat. Vorba aceea sa nu lasi rufe murdare.. Ai fost tare... felicitari inca odata!
Nelia, bravo pentru intarcare. E un lucru mare...
Florentina
tot ce-ti doresti sa se implineasca
tuturor Elenelor si Constantinilor..
La multi ani si pentru mama mea ca este Elena...
Va pup pe toti....
Eu am avut saptamana asta cursuri peste cursuri. Ieri am plecat la cursuri ca nu aveam incotro si Alex ardea tot. Am fost la urgente unde mi-a zis ca e virus si nu mi-a dat nimic sa-i dau. Noroc ca aveam din RO cate ceva ca altfel statea copilul asa... Aici mori cu zile frate...
I-a scazut seara, acuma spre dimineata iarasi era caldut. Nu mai stiu ce naibii sa cred. Si de la ce? Ca nu avea nici in gat nimic, nici in urechi, nici un fel.. Poate de la dinit? Insa tot reapare.. Sper dupa cateva doze de nurofen sa-l mai lase...
Beatrice, mami de
Alex pifos
lucas spune:
Sarut mina mult de tot de urari.
LA MULTI ANI !! sarbatoritilor!! ai nostri copii si soti, sotii, mame, bunici,sa le de-a dumnezeu sanatate multa!!
androix am ris cu lacrimi, tare curajoasa esti! sa-ti traiasca printzesa!!!
fran spune:
La Multi ani la toti sarbatoritii de astazi ! La Multi Ani Matei, sa cresti mare si sanatos!
Androix-sa-ti traiasca printzesa mica si sa va bucurati de ea ! Citisem de curand despre o mamica intoarsa de la maternitate cu bebe mic si care ramane socata in fatza ghetutzelor copilului "mare"-de doi ani. Zicea ca i se pareau imense-evident fatza de membrele celui mic...cred ca in "poti sa nu fii o mama perfecta". Bucura-te pentru Filip ca a crescut sanatos si fara probleme- asa mi-a zis mie o mamica cu copil mai mare cand am venit de la maternitate si ma vaicaream ca Iepu' deja a crescut fatza de...prima zi
. Si gandeste-te ca toti copiii abia asteapta sa creasca mari, ei se bucura daca le zici ca acum sunt mari si pot sa faca aia si ailalta....ei stiu de ce, ca eu nu-mi amintesc...![]()
Am citit pe sarite din urma, merge net-ul ca naiba si am si treaba ca la balamuc. Ca de, acu' mi-au marit salariul si trebe sa prestez...
Maine la 14,30 mergem la audiograma, poate am eu pitici pe creier dar deja mi se pare ca Iepu' e mai receptiva dupa ce i-am scos doapele. Presupun ca totusi e prea repede ca sa ne dam cu parerea ca de acolo i se tragea, dar eu tot sper ca asta a fost. Nici nu stiu daca o sa pot sa-mi iau o zi de concediu, Paul zice ca se descurca si singuri...
va pup ca sta productia
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
elisor spune:
Gabitza uau ce de aniversati in familia ta astazi, sa traiasca cu numele toti cei dragi si apropiati tie, multumesc si eu de urari!
Nelia, Florentina multumesc de comentariile gasite la locul faptei, la poze adicatelea.
Simona nu cumva o fi vreo otita daca se plange mititelul de dureri de masele si urechi, astea cam radiaza de la una la alta. Sanatate multa! Sper sa primesti tratamentul adecvat.
Bea sanatate si lui Alex, hai, sa se faca bine pana maine ca il asteapta mare chef mare. Fa-i eventual o frectie cu otet indoit cu apa si sosetute in picioruse tot cu aceeasi compozitie.
La multi ani mamei tale!
Nelia fetele care au alaptat percep intarcarea foarte intens, mie mi-e strain acest sentiment asa ca nu stiu ce sa spun in afara de "Felicitari puiului mic pentru intelegere si mamei pentru curajul de a lua aceasta initiativa"
Eu am limbarnita deoarece sunt plina de emotii, strengarul meu nadzravan, scump si drag, rau si neascultator, cuminte cand doarme e la Cangur si astept cu nerabdare sa vina sa-si spuna impresiile. Pentru mine rezultatul nu va conta prea mult, fie el bun fie rau, conteaza ca s-a gandit sa-si incerce si el puterile, sa vada ce-i aia competitie dincolo de sala de clasa.
Fetelor care mai puteti vota haideti s-o mai facem pentru Florentina www.e-mariage.ro/agentii_nunti/bucuresti/agentia_nunta_delux-f15-1-1731.html" target="_blank">aici, conteaza orice vot, plus ca siteul e super dragut, daca ar fi sa ma marit as merge pe mana lor cu ochii-nchisi.
Mercedes apropos, unde il putem vota pe Cristi al tau?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Elisor, mi-ai luat vorba din gura cu situl Florentinei!
chiar ma pregateam sa postez link-ul ca sa-i facem o surpziza de ziua ei si uite...eu mi-am salvat pagina la favorite si votez zilnic!
Succes la Cangur ptr. Andreas si sanatate albastrelei!
Sanatate multa si lui Alex si Dragos!
Simona, ti-am trimis mesaj pe ym, daca Dragos are ochii rosii si secretie trebuie neaparat sa-i dai tratament, nu-l spala cu ceaiuri ci cu ser fiziologic si pune-i picaturi cu antibiotic, intreaba la medic de care...este conjunctivita si e contagioasa! cu dintzii e nasol, si noi suferim si nu functioneaza nimic, abia astept sa-i iasa sa scapam odata ca nu mai pot!
Androix, inca o data felicitari, brava mami curajoasa! am ras si eu cu lacrimi de nasterea ta, ca ai un stil bestial de povestit...sa va traiasca minunea si Filipu si sa va bucurati de ei!
Nelia, m-a impresionat foarte tare ce ai scris de fete si bb din burtica, si eu sunt convinsa ca simt ele ceva...i-am povestit si sotzului si s-a mirat si el, zice ca-s "iepurasi" copiii astia!
[are el ce are cu asta...din (foarte) putinele cuvinte romanesti pe care le stie, prefera "iepurash", pe care il foloseste si drept compliment:)))). ba chiar zicea la un moment dat ca daca o sa avem un baiat asa o sa-l cheme iar pe Aly o alinta uneori Iepurasha!
] imi pare rau ca te simti tot rau, ia
de la noi poate iti trece!
Loreen, am citit si eu despre faza cu tziganca, cica pe fatza ia zis doar "pasarica, tu n-ai alta treaba?" apoi in masina vorbea omul in privat cu nevasta-sa de reportera, ca era agresiva tiganca imputita, si s-a inregistrat din greseala convorbirea. Sa stii ca sambata m-am gandit la tine c-am trecut prin "orasul cireselor" (3 euro/kil
) si ti-am trimis o portie virtuala.
Danelutza,
sper ca ati epuizat ghinioanele pe anul asta si sunteti toti bine sanatosi!
cam atata imi amintesc...ma duc s-o culc pe maimutza ca-i treaza de la 5 si face numa prostii.
Album Alyssa

La inceput am crezut ca nu vad bine...vreti sa va uitati si voi...poate am luat-o eu razna