Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele ia uitati ce am primit eu pe mess:
"fii atent NU ESTE GLUMA: un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma".
Stiti ceva despre asta???

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andutzy- tocmai citeam la generale despre asta, chiar nu stiu sa cred sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai fetelor, mai googaliti si voi nitel inainte sa va alarmati la stiri din astea.
Povesti de alarmare din gura'n gura o sa tot fie, ca gradina internetului este mare.
Chiar credeti ca nu anunta CNN pe prima pagina? Nu sarea AIEA de fund in sus daca era ceva? Credeti ca mai suntem pe vremea Cernobal? Sareau acele in sus la indicatoarele de radioactivitate in toata Europa si nu scapa nici un post de TV sau agentie de stiri asa o veste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes nu fii suparata ca asa-s concursurile astea, cu cat ai mai multi prieteni sau votanti cu atat sansele cresc, eu din motivul asta nu particip la nici un concurs de genul asta si nici nu ma intereseaza agentiile ce ne culeg de pe strada ca "vai, ce frumoasa e fetita...haideti sa-i facem un portofoliu...bla, bla". Am trimis si eu o poza de-a lui Bia la pampers la un concurs, se alegea poza cea mai frumoasa, nici nu m-a interesat rezultatul pentru ca stiu ca ccc chestiile astea sunt subiective sau "aranjate" dar am trimis si eu sa ma aflu in treaba. Pe mine nici concursurile de miss nu ma pasioneaza ca de cate ori mi-am bagat un ochi la ele eram socata sa vad ce miss iesea, iar cele cu adevarat frumoase ciuciu.

Vai, Gabitza ce te asteapta, urmeaza proba de foc, dar priveste si partea buna (exista asa ceva ?!) Luxemburgul e printre tarile cele mai civilizate, curate si te poti plimba pe unde-ti doresc pasii, in plus nu scoti nici un cent din buzunar...doar pentru Andrei, of course, hai si pentru Costi si pentru tine ceva acolo.

Clara n-am uitat nici o clipa ca si tu ai o gargarita desteapta foc...dar va bate gandul sa va mutati? Bravo pentru papat singurica, pentru mine e o realizare importanta sa vad cum isi manifesta independenta si noi tot numai felul 2 singurica si micul dejun daca nu sunt cereale cu lapte.

Lucas a facut Matei febra pana la urma, cum se simte? Sanatate multa!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ALEXIA IOANA!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Si cum va spuneam am terminat si varza de Bruxelles cu parmezan si sos de rosii.

http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/24/img4886-46kvrvyx8.jpg

Am bagat si un chec mic cu stafide la cuptor ca desert si gata masa!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by elisor
Vai, Gabitza ce te asteapta, urmeaza proba de foc, dar priveste si partea buna (exista asa ceva ?!) Luxemburgul e printre tarile cele mai civilizate, curate si te poti plimba pe unde-ti doresc pasii, in plus nu scoti nici un cent din buzunar...doar pentru Andrei, of course, hai si pentru Costi si pentru tine ceva acolo.

Doar de pe card Buna inventie si cardul asta.

Bea, imi plac farfuriile tale

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

elisor a facut febra aseara 38,2. azi dimineata l-a consultat si doctorul si a zis ca e o usoara raceala. acu o luna cind a facut la fel a facut seara temp mica si a doua zi seara 39. asa ca inca mai astept. am sunat-o pe soacra-mea din ora in ora. cica nu are. sa de DD sa fie doar o simpla raceala.
la ans i-am pus colargol si cica azi s-au imputinat mucisorii, ii dau si nurofen seara si dimineata. dar zau din 2 in 2 saptamini antitermice mi se pare cam mult.
l-am intrebat pe doctor si el zice ca anul asta virosii au fost ...... si la cit este de curat Buc. dar frate, mai sunt copii cre traiesc in aceleasi conditii si nu racesc atit de des.
mai am un coleg care m-a incurajat : el pina la 14 ani a racit din luna in luna si ai lui il impachetau in scutec cu apa si tuica, cica de acolo i se trage ca ii place tuica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cris cu sufletul la gura am citit asteptand sa ajung la sfarsit sa vad ce s-a intamplat de faceti ture la spital, cred ca ai stat ca pe ace in autocar. Julitura in sine nu cred ca i-a cauzat plansul, i-o fi fost dor de tine. Ai facut poze?

Bea asa arunc cartile de bucate ce le am, asta ii tot explic lui Dan ca prefer sa-mi iau o revista cu poze sa vad domne cum tre' sa-mi iasa mancarea nu sa tot urmaresc randurile cu degetul in cartile alea invechite si sa citesc de nu stiu cate ori sa pricep o data. Super faine si apetisante arata mancaricile tale, da, si farfuriile...yami...pana aici miroase.

Clara e asa cuminte si linistita gargarita ta, se joaca frumos la nisip, s-o vezi pe zaluda mea cum toarna nisipul din pod si ce daca sunt copii in prejma, ea sa se simta bine , fain ca aveti curte.
Am crezut ca nu mai exista leagane din astea spate-n spate...vad ca n-are nici o treaba prin iarba inalta...aveti motanel? Ce pufos si dragalas e.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

BEA - Alex maninca maninca chestiile alea? de le-ai facut?
la MATEI...................... nu de alta dar arata super si daca ma si chinui cu ele sa mi le si arunce in fatza si-o i-a instantaneu!
gabitzam farfuriile le gasesti la IKEA linga tine. noi acum avem pasiunea sa mergem la IKEA jos la magazinul cu mincare ca au niste tarte suedeze de mori! si ansoa si pasta de peste buna.

Andutzy
, relax tocami ce au aparut mai multe comunicate ca nimic nu e adevarat.

TDI, o mina de ajutor pls,pls. zi-mi si mie unde sa merg la mare la voi. noi am fost acum citiva ani in Lecce si Sicilia, am vrea in alta parte. ai ceva recomandari, merg si cu Matei.

Mergi la inceput