Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 29
omustata spune:
La multi ani, Alexia! Sa ai o viata plina de soare si zile senine, sa fii santoasa si sa ai mult noroc!Abia asteptam sa te vedem.
La multi ani, Florentina! Esti o mama implinita si-ti doresc sa te bucuri cat poti de mult de frumusetea copiilor tai, de zambetul si candoarea lor!Scuze pentru intarzierea cu care vine urarea mea, dar asa este cand calatoresti, pierzi sirul evenimentelor.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
Lucas sa stii ca si eu am tras-o cu racelile cu Andreas, totul a inceput de pe la 6 saptamani cand a facut prima otita de am ramas interzisa, apoi au urmat tot felul de raceli mai mult sau mai putin grave, racelile aferente gradinitei, de ajunsesem sa merg o data la 2 sapt. la medic de mi se cam facuse rusine gandinu-ma ca ce parinte sunt de nu-mi pot proteja copilul, am facut si moldamin pana in toamna trecuta, dar de cand l-am operat de polipi s-au rarit considerabil sa nu mai spun ca acum la scoala doar o data pe an raceste. Cu timpul probabil ca si Matei ca capata mai multa rezistenta, important e sa nu abuzati de antibiotic (mie mi-e groaza cate antibiotice am bagat in Andreas) si nici de antitermice, chiar am citit ca un 38 pentru un copil nu e cine stie ce si e important ca si corpul lui sa lupte, nu imediat antitermic, acum stiu ca teoria e frumoasa si e greu sa stai cu mainile in san cand vezi ca-ti face puiul 38. Sanatate multa, poate scapati de data asta cu o forma mai blanda de raceala!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Lucas, ma crezi ca inca n-am ajuns la Ikea? N-am avut nici nevoia si nici curiozitatea necesara
Si eu am farfurii patrate, de aia mi-au placut si ale Beatricei, dar le tin bine. Deocamdata mancam in chestii de plastic, pe care le poate Andrei linistit tranti de pamant.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
omustata spune:
pengunica-am stat si eu candva aproape doua luni in Japonia si tot Kyoto mi s-a parut cel mai frumos oras (am fost toamna). A, si La multi ani sotului!
Ioana-acum am citit ca te-ai indragostit
. Ciudat, eu nu m-am indragostit niciodata de un actor atat de tare, dar in liceu aveam doua colege indragostite rau de doi actori. Una era indragostita de Stefan Banica Jr si era rau de tot. Mergea absolut la toate spectacolele lui, iar cand el mergea in turnee, ea afla unde sta si se ducea dupa el. A tinut-o chestia asta cativa ani buni. Poate devii si tu groupie
.
Gabitza-la multi ani cu intarziere pentru mama si sora ta. Abia acum am vazut.
Tdi-eu daca as avea asa nopti ca ale tale cred ca as urla la Maya mereu. De fapt urlu si asa si ma intreb apoi de ce il prefera pe taica-sau. Noi am avut 5 notpi albe pana s-a obisnuit Maya cu fusul si credeam ca o iau razna.
Eli-la multi ani pentru sotul tau si, de ce nu, si pentru socrul Constatin.
Simona-sper ca Dragos este mai bine si s-a simtit excelent de ziua lui. Nu am apucat inca sa citesc cum mai este.
Poze Maya
omustata spune:
Ella-bine ai venit!
Eli-bravo pentru Andreas!
Denisa-sanatate! Nu am avut chisturi niciodata, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
OanaC-niic nu ai idee ce ma bucur ca Eva este asa de bine! Ti-am spus eu ca este incredibil cat de repede se recupereaza. Mie acum nici nu-mi vine sa cred ca Maya a avut operatia pe care a avut-o. Sper ca asta sa le incurajeze si pe Iulia si Cornelia.
onixone-si noi stam "bine" la capitolul crize. Cand este doar una pe zi spun ca am avut o zi buna. Dar sper sa treaca. Este varsta teribila.
Ralwca-o imbratisare calda de la mine sa te simti mai bine. Eu nu am luat Xanax, am luat Zoloft, un alt antidepresiv, dar nu te-as sfatui. Eu nu am incredere in medicamentele care trateaza depresiile. Trebuie cautata cauza si rezolvata. La mine cel putin asa a fost.
Poze Maya
Margott spune:
La Multi Ani copilasilor carora nu am apucat sa-i felicit!
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, dar sper sa recuperez.
Maine dim va fi operat David. La gr Alexandrescu. Nu va spun ce emotii am. Doamne ajuta sa fie bine!
Cornelia tu ce ai mai facut?
http://community.webshots.com/user/arcultro
Margott spune:
OlgaM, multumesc de imbarbatari! Imi dau seama prin ce ai trecut!
http://community.webshots.com/user/arcultro
elly_b spune:

am revenit!!!![]()
gabitza 
mooooaaama! ce de mai scrieti!?!?! nici in visele mele cele mai frumoase nu recuperez!
pupam dulce, dulce, dulce toate fetele si copilutzi si burticile (zau ca ati avut curaj
)
NOI : suntem in buc. cred ca definitiv. evident fara tati
om vedea ce-o fi 
din ianuarie am inceput sa cautam cresa. nu vreti sa stiti 
in 3 luni am mers 5 zile 1/2. dezastru. traumatizant. si pt copil si pt mine
. m-am potolit si am cautat gradi particulara. asta am afacut in ultima luna. am promis ca atunci cand ma linistesc va spun si voua. si iata ca m-am linistit ![]()
de luni mergem la aniela. o sa va povestesc despre ea.
gaga e bine. eu mai putin. este .... "puiul mamii". suntem la faza de spus povesti - ea mie si papusilor. sa nu va imaginati ca povestile incep cu "a fost odata". nuuuu. incep cu "in fiecare dimineaaaata, s-a trezit ....ihhh: GAGA!". nu m-a intrebati de unde si pana unde. apoi ridica un degetel "Lupul!" si continua cu fraze scurte "a mers la bunicutza" , "cufitza rosie" etc. cam asta a retinut copilul ![]()
sper sa fie ok la gradi ca intr-un final apoteotic sa ma pot intoarce si eu la munci agricole ca altfel imi desfac astia contractul.
nu stiu ... sunt prea multe se spus. nici nu stiu cu ce sa incep. nici nu am cum sa le spun pe toate ![]()
mi-a fost tare dor de voi si sper sa ma pun la curent cu ce-ati mai facut.
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
Mickyyy spune:
Gabitza, nu te supara pe mine, mi-am permis sa deschid eu subiectul nou pentru ca am vrut sa postez ceva important si nu voiam sa-l las pe ultima pagina din acest subiect 
Va poftesc aici
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!