Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

si
LA MULTI ANI ALEXIA IOANA![B/]
Papusica scumpa, sa fii sanatoasa si sa cresti mare, desteapata si ascultatoare, sa iti ubesti parintii si surioara!

Ella, bine ai venit! Baba nauca ce sunt
Am senzatia ca am uitat sa urez niste pui la un moment dat
Elisor, multumesc ca vrei sa vezi poze noi cu gargarita mea, am mai pus in album zilele astea sunt in folderele "la bunici" si "diverse din parc".
Adina, imi pare rau ca ati trecut prin perioade grele si inca mai intampinati probleme. M-am gandit de multe ori cum ar afecta si la noi mutatul pe Teodora. Ea este legata de tine fa tare oricum, la noi ar fi cumva pe dos, fara mama ar fi jale daca ne-am muta.

[b]Ioana
, ti-am dat ieri mail ref la PUZ, azi iti dau un rapuns tot pe mail cu ce am aflat, asta daca te mai intereseaza.

Sa va mai zic si de Teodora cateva vorbe ca nu mai apuc. A inceput sa lege propozitii binisor, e o scumpa si ne distreaza tare de tot. E cumintica cu exceptia micilor fitze, din ce in ce mai rare si astea, intelege si incearca sa faca tot felul de chestii. A inceput si ea in sfarsit sa pape singurica felul doi. Dimineata a luat cremwurst si urda de la tati din fafurie, adica mai baga si ea alte mancaruri in gura ca eram cu un meniu limitat dimineata.
Dar cel mai tare sta oricum la capitolul vorbit acum.
Ah, mi-am amintit de cartile cu magnet. Nu stiu de care exact spune Adina, noi avem una cumparata de vreo 6 luni, are fiecare pagina cu alta culoare si la fiecare culoare sunt diverse obiecte/magnet pe care trebuie sa le aseze la locul lor pe un contur gri, le pune pe toate. De obicei scot toti magnetii din carte, sunt in 4 culori si i le dau snop iar ea da paginile pentru fiecare obiect/culoare si le pune la fix. La noi la ordinea zilei sunt: cartile de povesti, stie deja scufita rosie si raspunde la intrebari referitoare la poveste, carti de colorat si culori (chenoaie se numesc creioanele:))) ), cuburile din lemn, animalele de plastic in ferma, cartile cu winnie, sunt o serie de la egmont parca cu personajele winnie%friends.
Cartea aia cu proiector am vazut-o de craciun dar atunci mi s-a parut ca e prea mica garga, acum nu am mai vazut-o.
In continuare e innebunita dupa baloane de sapun asa ca va primi o jucarie care face d-astea ca noi am ametit sufland in alea la bidonase:).

Gata cu recreatia, lunga dealtfel, pup!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by loreen
Beatriced este atat de schimbat Alex...parca a nici unuldintre ei nu mi s-a parut atat de mare schimbarea...il prinde bine tinuta cu camasa...e altul...arata a baietel in toata regula...nu mai are aeruld e bebelus...iar tortul tau mi-a pus capac...

Tortul super simplu:

am luat blat de tort, l-am umplut cu visine din sirop, este un sirop special sau merge cu gem de visine, uite aici:
http://img103.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/24/img4509-46ku0n2wj.jpg
frisca deasupra, mai poti pune kiwi, capsuni, na ce idei iti trec atunci prin cap, eventuala strugruri, si deasupra ii poti face o forma de ceva!

Este simpluuu...

eu ii mai pun visinile deasupra dupa ce am umplut ambele straturi:
asa adica:
http://img103.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/24/tort-46ku1avf6.jpg

este asa simplu ca in maxim 15 minute nu ai ce face!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Bun am revenit si eu acum la pc si scriu cate ceva.

elisor - chiar nu stiu daca se mai merita sa pun linkul pentru votul biei- m a deceptionat foarte tare, e aiurea s a ajuns sa se depaseasca la cativa copilasi 100 de voturi- dar cum puii mei ajung la atatea voturi, chiar n au ce face numa sa creeze atatea mailuri?sunt suparata oricum dar imi trece...

La multi ani alexia sa cresti mare si sanatoasa

Totusi va dau linkul pentru cele care doriti sa o votati pe bianca
http://apps.bihon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=239
Multumesc

Mercedes am votat. nu fi dezamagita, Bianca chiar arata cel mai bine. si in al doilea rind este o modalitate extraordinara pentru o baza de date care ulterior va fi vinduta. daca observi ti se cere nume, localitate si adresa de mail. si mai mult ti se cere sa si cofirmi adresa. ceea ce ma duce cu gindul mai mult la partea comerciala a concursului. in ziua de azi e greu sa obtii atitea adrese de mail cu nume, adresa si localitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas- multumim pentru complimente si vot, am mai vazut acolo o fetita dragalasa care avea doar doua voturi, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Elian (Simiena), Matei (Lucas), Alex (Bea), Dragos (Simona)

Alexandra Elena (Oana), Maya (Tina), Alexandra Sophia (Corail), Alesia Bumbuta (Stefania), Alexia (Monu)

Sa aveti o copilarie fericita, lipsita de griji si infrumusetata de dragostea parintilor vostri !

Tina, LA MULTI ANI fericiti ! Sa ramai asa cum te-am cunoscut (virtual, deocamdata): optimista si inimoasa! Multa fericire iti doresc, esti o mama implinita !!

Teambuildingul a fost, intr-adevar distractiv… merci Eli si Olga M pentru incurajari !! – apucasem sa le citesc inainte sa plec...

O sa va povestesc pe scurt de ce la urmatorul teambuilding trebuie musai sa merg cu tot cu copil: duminica dimineata (pe la 8.20) sun la barbat. Imi raspunde « Sunt la Grigore Alexandrescu » … mor de inima-rea, nu alta ! Imi povesteste ca s-a trezit pitika la 5.00, a venit in patul mare, iar la 7 s-a pus pe un bocet urlator de a trezit tot blocul si nu s-a potolit decat dupa vreo 10’ Cand a vazut ca nu se mai opreste din plans, a plecat cu ea la spital, crezand ca are otita. Emi tot acuza durere in partea dreapta a capului, cand zicea ca s-a lovit la cap, cand zicea ca o doare urechea. Buuun. Sun disperata peste o ora, se intorceau de la spital, fata adormise in masina, nici urma de otita.
Toate bune si frumoase pana la 16.30, cand, asezata comod in autocar, sun sa dau de veste ca am plecat. Imi raspunde al meu cu fraza (deja) stereotipa : « Sunt la Grigore Alexandrescu » Cica iarasi a urlat ca din gura de sarpe, tot pe motiv de durere de cap/ureche…a fost apatica toata ziua (a vrut doar in brate), desi avut pofta de mancare. I-am zis sa se duca la un neurolog, eventual sa ii faca si radiografie, sa nu isi fi rupt copchila gatul (?!) desi sotziorul meu se jura ca n-a cazut fata din pat sau de pe vreo alta mobila Dupa vreo ora, in fine, ma suna sa imi spuna ca Emi n-are nici pe naiba, a purecat-o medicul neurolog. Drept urmare NU recomanda radiografie, neexistand nicio contuzie/vanataie/etc pe capul si gatul fetii. In fine, revederea mult asteptata : copilul vioi, asa cum il lasasem vineri dimineata
Nu am gasit explicatie pentru cele intamplate – poate doar faptul ca duminica seara era rosie pe partea dreapta spate a gatului. Iar luni deja arata ca o julitura cicatrizata. Cum sa se fi julit in spatele gatului ?!? Ramane un mister, si multumesc lui Dumnezeu ca mi-e copilul sanatos.

Incerc sa ma pun si eu la curent cu ce ati mai scris, va pupacesc !

@edit: am uitat sa va zic ccc ca, de cand am venit din teambuilding, pic lata la 21.00 si nu ma mai trezesc pana dimineata... de-abia azi cred ca am reusit sa recuperez ce n-am dormit in week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, pai eu credeam ca te-ai dus acolo sa dormi Kiddding...

Pe mine ma ia groaza de acum, pe 17 iunie plec la Luxemburg pentru o saptamana. Si nu stiu ce ma fac eu fara Andrei si Andrei fara mine o saptamana.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

gabitzam, eu saptamina trecuta am fost la budapesta. sa-ti explic; sms-uri la greu. sa ai poza lui cu tine. seara o sa te bulucesti in magazine, ceea ce poate in mod normal nu ai face-o sa vezi daca nu cumva ii gasesti " CEVA" lui Andrei. (eu nu am avut timp pe la magazine ca terminam tirziu). oricum o sa vezi hainutze la preturi muuuult mai mici fata de Romania, vezi ciorapi, pijamale, tricouri. cind o sa vb. la telefon cu el o sa-ti zica alo si pa. in primele zile Matei mai avea vorbe la telefon, dupa 2 zile, era AO, MAMA, PA. in rest numa de bine, te culci seara si nu stii ce-ti lipseste, te mai trezesti peste noapte sa vezi pe unde e, cam asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

"Civilizatii" aceia din Luxemburg au inchise toate magazinele dupa ora 18 ! Mai sunt deschise carciumile si magazinele de vederi.
Mai fac un hatar de tin deschise hipermarche-urile pina la ora 8, si alea sunt la mama naibii in afara orasului.
De la Cursuri scap undeva pe la ora 17. Probabil o sa bat strazile si o sa ma uit la vitrine si la case frumoase. Ma duc sa ma pozez cu soldatul de la palatul Ducelui

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetele haideti la masa:

Azi am facut mazare cu multe legume. Brocolli, porumb, morcov, albitura..
Mi-a iesit asa:

http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/05/24/img4885-1i7ihxbe.jpg

si am acuma in cuptor niste Varza de Bruxelles. O s-o scot si va pun pozulica.. Este cu cascaval ras si sos de rosii! Din revista mami sunt retetele pentru copilasi. Eu am adaptat-o mai fara faina si alte balarii... mai simpla si cu gust...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

beatrice- ce pofta imi faci, am admirat si tortul , ti aiesit minunat, bravo!

Mergi la inceput