Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 26
andutzy spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA IOANA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA FII MEREU LA FEL DE DULCE SI FINUTZA CUM AI FOST IN ASTIA DOI ANISORI!
Eli, nu sunt pudica si nici gropitze nu fac(din pacate), uite aicisi poza cu burtica mea de aproape 29 saptamani atunci![]()
Cat despre tobogane, poate macar asa sa-mi iau si eu curaj sa-l las, sunt ingrozita ca mie imi este teama de inaltime(rau de-a dreptul) si am impresia(desi vad ca nu e asa) ca si pe el il poate fura peisajul si daca cade, ce fac???cum alerg eu pana sus pe scari sa-l recuperez sau cum alerg cu el la o masina, la un spital cand eu nu pot sa-l ridic in brate? Numai ganduri de-astea negre ma urmaresc si atunci prefer sa-i fiu umbra saracului copil
...
Andra
Sapt30 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Monu nici Bianca nu vrea sa renunte la suzeta, i-o mai scot in timp ce doarme si ea inca da din botic ca un pui caruia i-ai scos tzatza, hai ca noaptea nu ma deranjeaza s-o tzocaie, dar si ziua si-o mufeaza in bot, uneori si mancarea o refuza pentru ca nu vrea sa si-o scoata. Cred ca vom merge cu ea inainte mult si bine.
Aveti idee ce-as putea face cu ghimbirul, la ce sa-l folosesc? L-am cumparat ca mi-a placut cum miroase si am zis ca-l voi folosi la ceva, merge la varza dulce calita?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Andra aici mi s-a parut ca zaresc o gropita. Sa stii ca si mie mi-e frica si rau de inaltime, dar daca imi transfer teama asupra copiilor n-am rezolvat nimic. Mie mi-e ingrozitor de frica si de rame, broscute, nu am curaj sa pun mana nici pe-o testosica din aia mica desi imi plac, dar asta nu m-a impiedicat sa-l incurajez pe Andreas sa le atinga, acum n-are nici o taina cu ele.
E de inteles acum ca esti cu burtica, dar dupa ce intra si Horia in viata voastra acorda-i lui Dragos vot de incredere, nu-l lasa sa fie dupa fusta ta, stiu ca nu e asa, dar just in case, am spus-o. Nu te supara pe mine,
.
Ce burtica mare are mama Anyei.
Monu eu stiu daca e bine sau nu?
Cristina cum a fost la intalnirea din companie? Cred ca a fost super misto pana la urma, te-ai deconectat de casa, copil sau gandurile ti-au fost numai la Carina?
Cristina tu ai scapat de examene, cum mai esti, nu mai spui nimic...
Gusta sa stii ca noi ne gandim la tine si iti vom tine pumnii stransi maine si iti dorim sa-ti faci curaj ca va fi bine, ai sa vezi...numa' spune-ne si noua doua vorbe despre tine, mai e mama la voi?
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
onixone spune:
La multi ani, Alexia-Ioana !
Sa cresti mare bombonica, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire, bucurii, alaturi de surioara ta si de parinti.
elisor:te inseli.In regimul, desi spune ca in prima faza trebuie sa le scoti de tot, in a doua faza de mentinere ai voie, paste si orez INTEGRALE, CHIAR SI PAINE INTEGRALA (Nu in exces).NU AI VOIE CARTOFI .iar cand mananci paste sau orez le mananci intotdeauna cu vegetale.Sunt retete montignac.Nelia stie mai bine ca si ea l-a tinut.Noi am fost la o petrecere si nici prin cap nu mi-a trecut sa mananc paine de ex, si am o paine integrala in casa de o saptamana , am mancat doar o felie.In prima faza de ex la mic dejun: un fruct(mancat cu 1/2 ora inainte), o cafea fara cofeina si fara zahar(indulcitor daca vrei), o felie de paine goala sau cu branza fara grasimi.Nu se mananca fructe niciodata dupa masa.INTERZIS.Sau varianta mic dejun2: o ochi, sunca, ciuperci si rosii.(fara paine).Asta mananca barbatul la cafenea dimineata.Si retele din cartea lui sunt cam simandicoase(adica faci la blender sunca cu ciperci + faci niste gelatina ca sa le pui in forme...ma rog..eu la adaptez).Poti faci ardei umpluti, sarmale....PRAJITURI...Una peste alta noi ne-am obsnuit si ne place...Culmea!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
onixone spune:
elisor:EDIT: anumite prajituri facute in casa nu cu zahar, sarmale fara orez si ardei la fel(improvizat cu altceva)...in fine sunt cateva reguli, si daca citesti cartea o sa iti dai seama ca sunt de bun simti.Eu am cartea in format elctronic daca te intereseaza.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
elisor spune:
Eu iar am chef de vorba si n-am cu cine...
Bianca face puzzle, nu-mi vine sa cred ca acum ii place, nu i l-am mai dat o vreme, acum striga in gura mare si se aplauda cum pune o piesa.
Anca, Florentina, Daniela uau, multumesc de comentarii. Daniela nici pe departe nu se inteleg ca-n poza, dar ii mai prind uneori si-n momente de dragalasenie unul cu altul si atunci urgent trasi in poza. Anca am zis sa mai incerc si alta culoare, verdele nu e chiar pasiunea vietii mele. Trebuia sa va arat si-o poza prin comparatie de unde am plecat dar mi-a fost prea sila de mine atunci si nu m-am gandit sa-mi trag poza. Va multumesc, nici nu stiti cat de bine ma simt cand imi mai confirma cineva ca m-am subtiat.
Onixone multumesc
cred ca o sa cumpar cartea ca daca o am in format electronic sigur o deschid mai greu, dar mai intai merg pana la capat cu asta si apoi de intretinere voi incerca monti, din ce stiu ca poveseteau Nelia, Androix si Anky e super bun si usor de tinut cu monti.
Cafeaua e cel mai usor lucru, sunt mai bine de 10 ani de cand o beau neagra fara zahar, fara nimic.
Mercedes mi-am amintit ca are si Dan o adresa si am votat si de pe ea, hai ca incet incet se aduna voturile.
Bianca (13.06.2005)
monu spune:
Ell@, daca vrei sa pui poze dar sa se vada doar o singura data ca mesaj nu ca semnatura facu cam asa
te duci la
raspunde la subiect
iti deschide casuta ca sa scrii mesajul
apoi, te uiti deasupra casutei unde poti scrie mesajul pe randul cu FORMAT si apesi pe simbolul de e-mail (introdu e-mail) este simbolul 10 de la stanga la dreapta.
apesi o data - scrii AICI
apesi a 2-a oara - scrii sau dai copy paste la adresa de poze de pe yahoo.
BAFTA
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Ella intri la profil personal si iti copiezi linkul cu poze si pui asa [ url="linkul" ] poze [ /url ], tu tai blankurile si iti va iesi poze, apoi iti activezi semnatura sa apara permanent. Nu stiu cat de clara sunt, poate explica Gabitza sau alte fete mai bine.
Bianca (13.06.2005)
Mercedes spune:
Bun am revenit si eu acum la pc si scriu cate ceva.
elisor - chiar nu stiu daca se mai merita sa pun linkul pentru votul biei- m a deceptionat foarte tare, e aiurea s a ajuns sa se depaseasca la cativa copilasi 100 de voturi- dar cum puii mei ajung la atatea voturi, chiar n au ce face numa sa creeze atatea mailuri?sunt suparata oricum dar imi trece...
La multi ani alexia sa cresti mare si sanatoasa
Totusi va dau linkul pentru cele care doriti sa o votati pe bianca
http://apps.bihon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=239
Multumesc
patriciaRO spune:
La multi ani, puiuta
ALEXIA
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa fii norocoasa si sa ai parte numai de bine!

pentru mami!
Beatrice, mami de
Alex pifos