Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 25
Danelutza spune:
Andutzy frumoasa echipa de burtici, care de care mai bombata. Cit despre tobogan, hmmm, stai cuminte, sau vrei sa nasti mai repejor
. Lasa-l singur, ca nu se intimpla nimic, Isabella a cazut o data aproape in cap, dupa care a inceput sa fie atenta. Acum n.-are nici o problema, de fapt ea e o mica maimutica, care se catara peste tot.![]()

ralwka spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA IOANA!
Pui mic si frumos, sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa, sa ai o viata minunata si Dumnezeu sa te ocroteasca! Fii fericita alaturi de dragii tai parinti si scumpa ta surioara!
Monu, sa ai parte de iubire, respect si bucurii din partea fetitei tale!
La multi ani si pentru sotul tau!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)
poze noi
elisor spune:
LA MULTI ANI ALEXIA-IOANA!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc in viata, fericire, sa-ti iubesti surioara si sa aduci multe bucurii parintilor!
Monu sa-ti traiasca fetele si SOTUL, sa va bucurati pana la adanci batraneti de minunile vietii voastre, sa va aduca nepoti pe care sa-i cresteti cu acelasi drag!

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
La multi ani, ALEXIA - IOANA !!!

Sa cresti mare, printesa mica si frumoasa, sa fii o bucurie pentru toti pe lumea asta, sa ai noroc si sa fii sanatoasa, impreuna cu parintii si surioara ta!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI ALEXIA IOANA ... 
... sa cresti mare pui mic, sa ai numa bucurii de la viatza, sa te dragaleasca toti, sa te umplii de noroc...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Adina nu stiu daca mai apuci sa citesti...eu am incercat si wc-ul cu reductor dar nici o sansa, nu vrea si pace, imi si spune un nu clar si raspicat, cred ca deocamdata nu e pregatita si nu vrea sa renunte la acest lucru bebelusesc oricat de mult mi-as dori eu.
Asa stiam si eu ca nu e indicat daca se poate amana, schimbarile majore din viata unui copil sa nu se petreaca pe la aceasta varsta ca apar temeri si fac fata cu greu transformarilor. Adevarul e ca ati avut si acel ap. super dragut, camerei Emei o incantare, multa culoare si ma gandesc ca ap bunicii e la distanta mare fata de ce aveati voi. Dar va puneti voi la punct noul ap si ii va placea la fel de mult. L-ati cumparat sau inca n-a terminat tipa cu formalitatile succesorale? Tu ai inceput serviciul?
Nelia si eu am aflat nu demult ca algocalminul e trecut pe lista neagra in unele tari, dar nu si la noi...culmea e ca pentru migrene eu cu el m-am obisnuit si la viata mea cam am luat ceva.
Cu vorbitul si noi suntem cam in aceeasi oala, spune foarte multe cuvinte, dar un neavizat are nevoide de translator, conexiunile sunt in regula, intelege tot, dar vorbitul cursiv e departisor. Si sunt sigura ca sunt mai multi copilasi din gasca la acelasi stadiu, mi-e greu sa cred ca toti ar avea probleme. Eu zic sa nu-ti faci probleme pe partea asta, chiar daca ai motive de comparatie cu Agata (si eu cu Andreas), dar cu urechiuta iti dau dreptate sa fii ingrijorata, e mai bine sa vezi ce si cum de face atatea otite repetate.
OlgutaM multumesc de comentariu si compliment, am vazut ca te-ai uitat la poze. Sper sa va priasca pana la urma Parisul. Si eu zic ca Nelia, chiar am zambit citindu-i mesajul ca si Bianca a inceput cu tati al ei, daca ii spun ceva ce nu-i convine vrea la tati, eu inteleg acest atasament de mica fetita pentru tati, asa am fost si eu innebunita si topita sa-l am in permanenta pe tati langa mine...si asa a fost pana in ultimul moment, poate am jignit-o pe mami cu asta si cred ca asa a fost, dar tati imi oferea toata rabdarea, timpul, cunostintele lui.
Sa ne povestesti pe unde ati fost. Vacanta placuta in continuare.
Problema mea era legata de sani.
Laura la naiba, n-am verificat ce-am scris, evident ca la Sinaia m-am gandit, nu stiu de ce-oi fi scris Sighisoara ca stiu ca n-aveti nici in clin nici in maneca cu ea.
Nu te necaji ca nu te poti detasa, traieste asa cum simti, sunt normale starile in astfel de situatii, cred ca daca ai reusi sa te cenzurezi ti-ai face mai mult rau, tu esti extrovertita si sensibila si atunci actioneaza cum iti dicteaza corazonul, e mai bine asa.
Onixone voi mai intreba inca o data la posta, poate fac si-o reclamatie, dar mi-e asa sila de acritura de la ghiseu numai botoasa si tafnoasa o gasesc.
Dupa ce termin cu dieta ma uit si eu peste Montignac, e tentant, dar banuiesc ca totusi nici un regim din lume nu-mi va permite sa mananc paste, pizza sau cioco, praji...
Andra felicitari pentru pisulicurile la olita, se pare ca sunteti pe drumul cel bun, tine-o tot asa Dragos!
Multumesc de felictari!
Am vazut pozele, fain ca va distrati si va-ntalniti, o sa aiba si Horia prieteni o gramada...dar tu ai fost cam scumpa la vedere si cam sfioasa sa ne arati o burtica de 28 saptamani. Andra, tu faci gropite?
Lasa-l pe Dragos singurel pe tobogan, stai langa el sa-l supraveghezi din spate, dar lasa-i libertate, numai asa isi va forma increderea in el. Bianca se da si pe burta, si eu stau mai cu teama cand o vad ca se urca pe tobogan si capul e in directia opusa, ii repet intruna sa fie atenta cum calca dar o las singura sa urce, sa se dea (nici nu m-ar lasa s-o ajut). Curaj!
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
Danelutza spune:
La multi ani, Alexia-Ioana ! 
Sa cresti mare ingeras, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire, bucurii, alaturi de surioara ta si de parinti.

Alé spune:
Doamnelor, stiu ca este "Show time" si ca aveti sarbatoriti in fiecare zi, dar va rog io scrieti mai mic.
Se vede foarte bine si daca scrieti cu un corp de litera mai micut.
Danke si sa va traisca sarbatoritii! 
elisor spune:
OanaC mi-am adus aminte ca spuneai de o reteta, ceva ce i-ai facut Evei, cu brocolli si snitel de pui parca, ceva la cuptor, poti sa mi-o dai si mie, pls?
Gabitza nu mai era si-un baietel in gasca voastra de maine?
Laura ma gandesc ca sansa ta sa te intelegi cu Bianca in perioada asta cu fluturasi (si e de abia inceputul!!!) e saii castigi increderea, sa nu aiba tendinta de a se ascunde de tine, ci dimpotriva sa ti se destainuie singura. Spune-i sa-l invite pe inculpat la voi acasa si fa-o sa creada ca nu-l chemi pentru studiu de caz ci doar sa-l cunosti mai bine si de ce nu sa petreaca si ei cateva ore impreuna. Mi se pare atat de delicata problema asta cu fetele, incat ma gandesc serios ce tactici ar fi bune de aplicat sa mearga relatia mama-fiica. Eu ma destainuiam lui tati, dar tot, tot, ca probabil omul se lua cu mainile de cap cate ii era dat sa auda, iar lui mami nu-i suflam un cuvant ca numai "pune mana pe carte si lasa baietii" auzeam de la ea (si slava domnului am cam pus, acum recunoaste si ea).
Bianca (13.06.2005)
monu spune:
Multumim mult pentru urari.
Sarbatorita ca sa fie in ton cu ziua s-a trezit cu noaptea in cap sia cum tranteste jucariile, tipa si hraneste maimutza de la TV cu pufuleti.
Aseara am incercat sa ii scot suzeta si am obtinut o ora de urlete si istericale. si es jelea fata de ziceai ca a ramas singura pe lume. in final am abandonat proiectul si i-am dat suzeta ca era deja 12 noaptea si imi pierdusem si auzul de la urlete.
Elisor, interesanta abordare. o sa o bag la cutiuta.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia