Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Alexandra si Maya!

La multi ani Matei si Alex!

La multi ani Dragos Octavian!

Va salut din Franta! Suntem bine, sunt in urma rau cu cititul pentru ca abia de azi am acces la Internet. Maya a avut probleme serioase de adapatre la fus si la un nou regim de viata (plimbari prin orase aglomerate, dormitul pe apucate, etc). Acum si-a revenit, azi noapte a dormit toata noaptea pentru prima data de cand suntem aici. Insa este foarte cu toane si pe mine nu ma suporta, il vrea numai pe Mircea. Nu stiu ce se intampla cu ea si sincera sa fiu ma doare atat de tare incat aproape ca nu-mi prieste vacanta. Cred ca era atat de avida de prezenta lui incat acum nu se mai satura de el.

Din ce am apucat sa citesc am vazut niste poze cu Pengunica si Ben-sunteti niste frumosi amandoi.

Nelia-eu nu am avut nici o problema cu sanii cand am intarcat. Nu mi s-au umflat, nimic. Probabil ca si tu esti bine, dar nu am mai citit.

Androix-bine ai venit acasa. Poate ai pus poze cu Georgia dar nu am apuicat sa vad. Le-am vazut numai pe cerle trimise de Mihai si este o grasunica tare dragalasa.

Eli-tot nu vrei sa ne spui ce ai. Am vazut pozele cu Bianca si Andreas si sunt ata de frumosi amandoi. Bianca este nemaipomenit de dulce. Sper sa-i treaca furunculii cat mai repede.

Cornelia-imi pare tare rau ca si Stefan are probleme. Sper sa se rezolve cu bine.

Lili-refacere usoara!

OlgaT- afost o surpriza foarte placuta telefonul tau.

Daniela-si eu de cand sunt aici nu mai am prejudecati de nici un fel, nici macar fata de musulmani, lesbiene si homosexuali. Sper sa o cresc si pe Maya in acelasi spirit.

Cam atat imi amintesc. Sper sa mai apuc sa mai scriu de aici. Daca nu, din Romania unde abia astept sa ajung.

Va pup!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabi, Elisor vad ca ati slabit frumos de tot...la mine nu cred ca vor fi asa rezultate spectaculaose...eu si mananc din ce este permis...pe zi ajung la 2 kg de fructe, 1 litru de iaurt si restul iarba cat cuprinde...am senzatia ca mai mult ma ingras...bine naibii ca nu ma simt rau cu stomacul...

Eu una ori sunt efectiv depasita de viatza asta ori am cei mai imposibili copii...Delia este intr-o faza de nici nu stiu cum sa o definesc...tranteste jucariile,arunca cu ele prin casa,face un zgomot infernal,tipa, urla...iar sor-sa face un tambalau mai mare ca asta...s-a dat la mine sa o las in pace cu iubitelul cum ii zic eu amaratului,ca ea nu-i la mistoul nostru...ieri seara avea o discutie cu tac-su pe tema rezultatului prost de la Cangur si in final eu eram de vina ca am ceva cu ea...imi venea sa-i frig un dos de laba peste gura dar m-am facut ca ploua... cand nu-i convine ceva se duce la tac-su si o baga pe aia dura cum ca eu am ceva cu ea...o sa dau cu astia doi cat de curand de caldaram sau o iaupe Delia si fug in lume... sau mai bine singura...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaM, sint bine cu sinii, nu am avut nici o problema. In legatura cu faptul ca Maya il vrea numai pe tati... pai, foarte bine, as zice. Si Agata a avut perioade de genul asta, iar tati era atit de mindru, si eu atit de eliberata vreau sa dorm cu mami, vreau sa ma spele mami, vreau sa pupe in fundulet mami... Stii ce bine imi prindeau asemenea pauze... si acum cind intreb cine vreti sa faca, mami sau tati, cind aud tati imi vine sa rid si ma simt tare bine, ca de obicei numai mami spun amindoua si tati e liber ca pasarea cerului. Eu zic ca ar trebui sa-ti faci si tu vacanta, sa te plimbi, sa iesi de una singura si sa-i mai lasi pe amindoi o vreme. Eu asa as face! Dar inteleg si ca te poate durea refuzul ei, eu nu le las pe fete sa spuna ca o vor pe mami, ca tati nu stiu ce face, ci le explic ca eu le fac mai bine pentru ca le fac mai des, dar si tati face orice pentru ele cu dragoste si daca ar face mai des (nu ar fi atit de mult timp plecat) le-ar face si el la fel de bine. Deci, si Mircea, ar trebui sa nu o refuze, dar nici sa o lase sa-l prefere numai pe el, sa spuna tot timpul ca si mami ar face la fel sau si mami vrea sa fie cu ea etc.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura imi pare pentru colegii tai. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Te inteleg, pentru ca de cite ori se intimpla ceva cu o persoana foarte cunoscuta, ma simt ca atunci cind a murit fratele meu.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Elisor, Raluca, Oana, Florentina, Laura multumesc pentru mesajele voastre. Si eu am ris cu lacrimi aseara, dar astazi m-am suparat rau de tot, cind am vazut-o cu pumnul plin de mucuri, s-a asezat in fata usii si tragea din ele. Acum, ori lasa tat'su tigarile, ori ne apucam toti de fumat.

Beatrice scump Alex cum sufla in luminare si ochios tortul, cred ca si gustos

Fran bine ca v-au dat o veste buna si nu are probleme cu auzul. De-acum cind o sa inceapa sa vorbeasca, ai sa-i zici sa mai taca . Ma bucur din suflet pentru tine, ca te-ai mai linistit.

Mercedes am votat cu ambele adrese de mail, dar nu mi-au trimis nimic , de aia incercasem sa mai votez o data.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Ioana nici Isabella nu vrea sa stea la spalat funduletul, prefera sa stea cu el sa se usuce. Ufff, cind imi amintesc ca spunea tot timpul cind facea si chiar inainte de a face, iar acum nici un semn. Sanatate Anei-

Elisor nici Isabella nu vrea la olita, nici la wc, desi incerc s-o pacalesc, stau linga ea, ii cint, ma strimb, rasfoim carti, sta jumate de minut, dupa care se ridica si pleaca.

Nelia sotul fumeaza ca un turc, iar astazi am intrat puternic in el, dar nu cred ca a priceput mesajul meu. La intarcat stam binisor, mai cere la prinz si seara, iar daca-i spun "nu", renunta. O mai las vreo saptamina-doua si tai macaroana, inchid bucataria/laptaria. Pentru durerea ta de cap, de ce nu incerci cu Panadol, ca din asta poti lua in timpul sarcinii.

Lucas sanatate multa lui Matei.

Monu sa-ti traiasca sotul o mie de ani, alaturi de fetele lui dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fii-mea are cele mai hidratate si fine gingii... si le-a frecat acuma cu niste " Scholl Rough Skin Remover"...asta este crema mea pentru calcaie...se mai si linge pe bot

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor: eu am pus dvd-ul intr-un plic antisoc, cu adresa corecta cu nume cu tot.Imi pare rau ca s-a pierdut, nici la socrul meu nu au ajuns pozele care i le-ma pus.Nici aici nu a venit inapoi.Nu iti fa griji de cheltuiala, suma e derizorie, imi pare rau ca nu te poti folosi de ceea ce ti-am trimis.Sincer, regret, mama lor de posta fie ea royal mail, sau posta romana.
Da se vede la burta ca am mai slabit si la colacelul de la sani(stii cand stai pe scaun simti ceva sub sutien), dar mai ales se vede la mandrul de sotz.Regimul montignac e super bun si il tinem ca si stil de viata.Ne ridicam de la masa satui, dar nu umflati.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Va dau cuvantul meu ca nu e dimineata in care sa nu ma trezesc HOTARATA sa va scriu cate in luna si in stele....dar sa mor io daca mai reusesc!
De citit, citesc ca dau refresh de cateva ori pe zi, cu pozele stau mai prost ca se incarca greu de tot pe comp-ul meu...
Despre noi:
D a inceput etapa pishu la oala care vad ca merge destul de bine, azi nu a facut nici un pishu in pampers cat a stat in casa(chilotii erau toti uzi de ieri si l-am tinut cu pampers). De fiecare data cand facea ma anunta cumva(agitatie, sau zicea kk, sau lua o pozitie ciudata din picioare) si cum il puneam pe oala, cum facea. Sunt mandra de el, incet incet il voi invata sa fac si din picioare. Momentan se aseaza pe oala si cand se ridica intinde boticul sa-l pup, ca stie ca sunt mandra tare de bravura lui!
Duminica seara am fost cu sotul la Snagov la casutza unei mamici de iul-aug 2007. A fost tare dragutz, ne stiam cu fetele de la intalneala anterioara, sotul a zis ca nu a mai vazut niciodata 7 gravide la un loc, care la un moment data u avut si pretentia sa faca fotografie de grup la burti, ba ne-am mai scris si cu markerele pe burtici nr de saptamani in care ne aflam! Daca vreti sa vedeti poze de la eveniment le gasiti aici.
Eu m-am apucat de bagajul de spital, am inceput sa spal hainutele de bebe, sa imi cumpar camasa de noapte, etc, etc. E devreme dar nu vreau sa fiu stresata de idee in ultimul moment.
Sa trecem la urari:
Sa va traiasca micutii, sa va traiasca sotii, LA MULTI ANI TUTUROR, si la multi ani TINA! imi pare rau ca nu am mai apucat sa va felicit pe fiecare in parte!
Crissu, asteptam poze cu mititica si amanunte despre ea! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!
Pengunica, ma bucur ca ai devenit din nou activa printre noi!
Danelutza, m-am oripilat de pataniile voatsre de duminica!
Eli, felicitari pentru Andreas!
Laura, imi pare rau pt vestea trista. Si eu sunt oripilata de cate decese am auzit in ultima perioada. Inclusiv persoane publice gen Jeana Gheorghiu sau Ralu Filip, dar si mai mult de un baiat de 23 de ani, vecin cu noi, o frumusete de baiat, tata a doi copii, care s-a stinc acum cateva zile intr-un stupid accident de motocicleta, motocicleta pe care se ducea chiar atunci sa o vanda!
Nu stiu ce sa va mai zic! Sigur o sa-mi mai aduc aminte si sper sa mai reusesc sa va scriu zilele astea!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Na, ca mi-am mai adus aminte sa va povestesc ceva! Azi am avut putina treaba pe la Unirea si am mers bineinteles cu D dupa mine! La intoarcere am facut escale in locurile pt copii de langa benzinaria OMV(Sf MIna-spre Udriste) si langa SF vineri. A fost jale! Mie inca mi-e teama sa-l las pe D singur pe tobogane, deoarece uneori e aiurit si are tendinta sa plece cu capul inainte, inainte sa se aseze cu funduletul, asadar m-am cocotat cu el prin alea. Eram buna de filmat! Cocotata, cu ditamai burtioiul, in 4 labe prin tuburile alea pe unde vroia D sa o ia, ba la un moment dat am simtit si rece si ud, mai exact intrasem cu genunchii intr-o mare balta de pe tobogan, ca deh, puii mei, tocmai plouase! Nu ma intrebati ce consum de energie a fost si la partea cu desprinsul lui de locurile cu pricina, ca omului chiar ii placea!!!!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput