Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 21
Mercedes spune:
Fetelor la voi e f.cald? mie mi de a dreptul rau de la caldura nu stiu n am mai patit asa ceva.
Ati fost careva la masaj anticelulitic? stiti cumva cate sedinte se fac pentru a se vedea ceva?
Acuma vad sunt 33 de grade.
gabitzam spune:
Mercedes, aici sunt 23 de grade.
Eu am facut diverse proceduri anticelulitice, cel mai bine se vede dupa Starvac, vreo 10 sedinte cred.
Daca celulita este foarte avansata, mai bine incepi cu 10 sedinte de impachetari sau electrostimulare, ca altfel te sui pe pereti de la starvac.
Ti-am mai bagat doua voturi de pe alte adrese ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Vreau sa vad niste poze sa-mi treaca amarul pentru ziua de azi si nu ma lasa net-ul de aici...prea multi utilizatori...
Da ...deci de dimineatza am aflat ca mi-a murit un coleg bun cu care am inceput lucru aici, iar altii trei sunt in stare critica ,din care unul nu are sanse sa traiasca...am ramas intr-o stare de soc de-atunci si ,desi am zis ca nu voi mai lasa nimic sa ma zdruncine,sunt pur si simplu muta ...
Era prea tanar si singur la parinti ...de fapt toti erau tineri,unii cu familii altii abia veniti din promotie...inconstienta costa atat de scump si ne dam seama atat de tarziu...
Elisor nu mi-ai spus nimic legat de oferta facuta pentru iunie...
Paul nu va tine niciodata vreun regim...si-asa azi este lin de nervi si musteste ca nu poate fuma...ma enerveaza la culme cu atitudinea lui desi stie ca este spre binele lui...
Felicita baiatu indiferent ...la cap nu i se va urca mai mult decat e cazul...arata-i ca te-a bucurat rezultatul si lasa-l pe el sa zica "daca as fi lucrat mai mult as fi facut ..." de la noi suna a repros,de la ei suna a automorala...
Gabi aici este o ploaie cum nu am vazut de mult...si racoare...abia trece termometru de 23 de grade cand e soare...ma rog sa fie asa cat mai mult posibil...
Io acuma ma gandesc ca nu am primit nici un mail d econfirmare desi am votat de pe 3 adrese...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Hello!
LA MULTI ANI PUILOR DRAGI!
MATEI
ALEX - pifos
DRAGOS
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti!
Fran felicitari pentru salariu si pentru rezultatul de la audiograma.
Laura, ce e cu sotul? Am mai citit eu aseara ceva dar nu stiu ce, imi cer scuze.
Crisuu, felicitari pentru fetita!
Mercedes, votat!
Elisor, e ok Bianca da? Pup ochisorii ei albastri.
Ma necajesc tare ca nu am timp mai mult dar sper sa ma linistesc saptamana viitoare.
Pupacesc mamici si copilasi scumpi!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Tdi spune:
si la noi e cald nasol
dar vazui pe yahu-uedar
ca ne ploua si furtuneste incapand de vineri si scad temperaturile
...acu avem 30-33, depinde cum iese soarele fiind putin innorat, umiditatea e de 50-60%.![]()
Album Alyssa
onixone spune:

LA MULTI ANI DRAGOS, SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI CUM SPUN TOATE FETELE CEL MAI TARE AVIATOR!!
la noi a venit caldura, nu am stat decat 1/2de ora in parc ca nu aveam sapca, si deja plecasem tarziu de acasa, pe la 11.si eu si sotul am slabit , soutl mai mult decat mine si ma cam oftic.a dat 5kg eu numai 2 kg.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Mercedes spune:
gabitzam- inteleg ce spui, eu merg la masaj anticelulitic zic eu normal fara aparate si zic eu ca e cand dureros cand acceptabil in acelasi timp, de ce culori am pe burta si pe coapse nu spun banuiti voi. Oricum n am de gand sa merg la strand zilele astea.
onixone- cu ce ati slabit?felicitari
Multumesc pentru voturile acordate daca mai aveti mailuri sunt bine venite![]()
Eu am slabit relativ bine pana acum de la 90(88 am declarat)si azi dimi am avut 79,9 din 16.04. E ok zic eu dar mai nou mi greata daca mananc sa zicem mai mult de 2 kiwi deodata.
gabitzam spune:
Simiena, am vazut ieri pozele de la ziua lui Elian. Voiam sa-ti zic ca acum am vazut cu cine seamana frumuselul, cu tine ![]()
Mercedes, tu tot cu superdieta ai slabit?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
gabitzam- da tin in continuare superdieta, pot sa spun ca e singura dieta de care ma pot tine si cu mici gafe o duc mai departe. Iau si 3 pastile de heritage elite asta ca sa mi franez pofta de dulciuri. Pot spune ca tanjesc dupa o felie de paine cu sa zicem untura( desi n am mancat cred de vreun an asa ceva) si rosii dar asta e...

La multi ani DRAGOS OCTAVIAN!!!