Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 22
simona_filipas spune:
Multumim din suflet pentru urari.Sunteti extraordinare
.Niciodata n-am avut atatea prietene.Ma bucur din suflet ca v-am cunoscut.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simiena spune:
La multi ani! Dragos Octavian
Loreen , Danelutza-tortul l-am facut eu , am cam exagerat cu culoarea , dar pana la urma era pentru un copil.
Elisor-in poza cu copii, cel blond e verisorul lui Elian si ceilalti doi sunt fratii lui-Cristi mai are 2 copii dintr-o alta casnicie.
Gabitzam - multa lume zice ca l-am clonat pe Elian , ca taica-su nici nu a fost pe acolo.
Ieri am fost de l-am pus si pe Elian pe pasaportul meu ca la vara ne bate gandul sa mergem la bulgari ca e mai aproape si vreau sa merg si cu Elian.
Mamicul lui Elian
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS OCTAVIAN!
Sa cresti mare si puternic si norocos!
Crissu - felicitari pentru papusa mica, sa ne povestetesi cum a fost si sa ne arati poze cand ai timp.
Ma delectez cu o scarbosenie de lucrat, toata ziua asta am facut si nici macar nu am ajuns la o concluzie notabila
. Asa ca am un chef de viata de numa'.
Am vazut torturile Pifosului si al lui Elian si am inceput sa balesc instantaneu la praji. Asa ca am facut sapaturi in dreapta si-n stanga si am reusit sa detectez o cofetarie sa ma alimentez. Nu sunt chiar grozave prajiturile, dar imi trece si mie de pofta.
Loreen - parca nici n-au trecut 3 luni de cand au avut accident copiii aia! Imi pare rau sa aud de asa ghinioane.
Ruxel -
. Ce ne facem pana-n august?
OanaC - culmea e ca chiar seamana amorezul meu cu barbatul; au aceeasi conformatie a fetei (cumva romboidala) si a nasului (drept si usor turtit la baza). Din pacate ochii sunt total diferiti.
Fran - ma bucur sa aud ca v-ati mai linistit.
Daniela - tare de tot Principesa
Mercedes/Gabitza - ma batea gandul si pe mine sa ma duc la Starvac. Gabi, parca tu stiai pe cineva care isi luase si era destul de accesibil. Cat mai e, ai idee?
Numai ce ma laudam ieri ca per ansamblu Ana e bine, ca azi-noapte pe la 4 ne-a trantit niste kk moala (si m-a sunat si bona pe la 11 sa-mi spuna ca a mai facut unul la fel). Iar o durea burtica si se incorda rau sa faca. M-am bucurat totusi ca dupa ce am schimbat-o s-a linistit si am dormit cu totii pana la 8.
Mai nou maimuta face figuri cand sa o spal. Dupa ce face kk sta pe vine si nu vrea sa se ridice in picioare, iar dupa ce cu greu ii dau pampersul jos incepe sa urle pana simte ca se duce grosul de kk care ii ramane pe fund. Mai pateste careva la fel? Evident ca olita nu o foloseste, asa ca e de-a dreptul o situatie imposibila dupa ce face kk.
In rest, sunt mandra de mine ca aseara am reusit sa indes in noile debarale diversele chestii care stateau in cutii. Vreau sa zic ca aproape s-au umplut si nu cu lucruri importante, doar din cele de care ai nevoie o data in an si pe care nu poti sa le arunci. Daca diseara apuc sa pun si pantofii/papucii in pantofar si sa reorganizez spatiul pe care il ocupa cutiile de pantofi acum pot sa spun ca sunt tare. De fapt cel mai bine va fi dupa ce termina barbatul si debaraua din bucatarie, in acest week-end, cu ajutorul Domnului.
Gata, ma intorc la lucru, vai ce sila imi e! Pupici si o zi racoroasa (la noi e tare ciudat, ba ploua, ba iese soarele).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Simiena - pai ca sa treci in Bulgaria trebuie pasaport? Nu e suficient cartea de identitate? Sau e necesar pentru copil? Ca eu cochetam cu ideea de a o lua pe Ana in vara in Bulgaria, dar nici prin gand nu mi-a trecut ca ar trebui sa o pun pe pasaport.
Apropo, unde mergeti? Ca sunt si eu interesata si nu m-am hotarat unde sa mergem inca.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Mercedes spune:
ioana- ori ii faci pasap individual te costa 100 lei ori incluzi copilul in pasap tau si costa cred doar 3 lei. Eu am inclus amndoi copiii si la mine si la sot( nu costa pt. copii daca va faceti cumva pasaport acuma pt eu stiu alte tari...). Pt. copii valabilitatea este de 3 ani.
elisor spune:
E timpul sa dau un buna ziua la fete. Dupa o noapte insomniaca, de data asta Bianca n-a mai avut nici o vina, oarecum, m-am mai culcat vreo 1h de dimineata langa Bia ca nu eram in stare nici sa deschid ochii. Acum nici nu vrea sa vada patul, ma chinui de 2 ore s-o culc.
Dar m-am delectat toata dimineata cu pozele voastre. O placere sa vad cat sunt de frumosi copiii nostri, de inocenti, inventivi, naturali, drgalasi...am vazut poze cu Iulia, Agata si Tudora, Isabella, Filip si Georgia si Andrei.
Azinoapte ultimul lucru ce tin minte ca l-am facut a fost citirea povestii nasterii lui Filip si numai cu ea am fost toata noaptea, pe la spitale, trafic infernal si stresant ca nu ajungem in timp util si vedeam copilul ca iese, la spital nu erau locuri, pana la urma am primit un pat intr-un salon si dupa multe pushuri a iesit copilasul, dar nu-mi amintesc care din ei georgia sau Filip?!
Fran nu mai citi din urma ca-ti spun instant, era vorba ca a participat la Cangurul si a venit cu un onorabil loc 2, dar se putea mult mai bine la cat de destept se da. Sa zicem ca e bine si asa.
Am asteptat sa citesc cum a fost cu audiograma, ma bucur ca ati scapat si de stresul efectuarii ei si ca rezultatele sunt bune, asa cum ma si gandeam ca vor iesi. Intradevar e cazul sa te linistesti, ultimele saptamani in loc sa stai sa te bucuri de Iepu ai petrecut-o pe la dr. si asta pentru ca s-au aruncat niste supozitii. Noroc cu minivacantele la munte.
M-a enervat atitudinea nesimtitului de dr. cand i-ati intins plicul a facut ciocul mic...numai la noi se poarta tupeul asta.
Laura pai a ramas asa: ii voi da raspunsul Oanei vineri, cel tarziu duminica dupa Babyexpo si daca se mai poate comanda atunci iti multumesc anticipat pentru oferta ta de transport, sa vedem ca poate dam o fuga noi pana- Sighisoara, daca vom avea masina.
D-zeu sa-i odihneasca in pace pe colegii tai, din pacate viata ne e marcata de tot felul de tragedii mai mult sau mai putin directe macar in astfel de momente sa apreciem ca suntem vii, sa ne bucuram de clipa de fata, sa fim mai toleranti, mai iubitori ca nu suntem eterni. Condoleante familiilor! Nu stiu cum ai putea sa fi sa nu te afecteze aceste vesti.
Gabitza cat costa o sedinta de impachetari sau electro...bla, bla?
Mercedes si aici a tras o rapaiala, banuiesc ca sunt tot in jur de vreo 24 grade, s-a inseninat, probabil ca va mai ploua pana diseara.
Onixone felicitari pentru slabit, la cum te-am vazut in poze cred ca si cele 2 kg date jos se vad.
Vroiam sa te intreb si tot uitam in ce ai pus DVD-ul, in ambalaj normal, in plic ca le-am pus pe alea de la posta sa scotoceasca tot ce au prin magazie si tot n-au gasit nimic pe numele meu. Imi pare tare rau ca nu a ajuns si mai ales ca te-am pus la cheltuiala. Din nou posta romana isi da in petec, spun asta pentru ca luni imi vine postasita in casa sa-mi aduca pensia pentru sora-mea si o intreb daca nu cumva are si un ramburs pentru mine, facturi sau altceva. A, si-a aadus aminte ca avea un ramburs (pe care il plimba de o saptamana, nici macar bunul simt n-a avut sa-i lase la posta) pe care prin amabilitatea ei mi i-a dat pe loc fara sa mai merg la posta, iar cand ies din casa gasesc o factura in cutie pe care a uitat sa mi-o dea daca tot intrase in casa. Dar se pare ca nu mai e suficient bacsisul ce-l primeste.
Florentina m-am tras in poza ![]()
Si noi am iesit in parc ieri pe la ora 16 si am facut cale intoarsa ca era prea cald.
Va multumesc inca o data pentru felicitari!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Ioana, Elisor, nu mai stiu cat este Starvac-ul pe sedinta. Vara trecuta era la tipa acasa 40RON sedinta. Nu-mi amintesc sedintele de electro si impachetari cat era pretul pe sedinta, undeva la 20-30RON.
Acum, daca te duci la un salon de obicei se ofera tot felul de pachete de tratamente corporale, cu reduceri si toate cele. Difera mult de la salon la salon, in functie si de ce creme folosesc. Eu incepusem cu ea la salonul unde lucra si pe urma a vrut sa-si faca business propriu si m-am dus la ea acasa la final.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Ioana copiii nu-i poti scoate din tara fara pasaport, ori individual ori in al parintilor, chiar si pan'la bulgari.
M-am cam saturat si eu de kk in scutec, eu nu o mai duc la chiuveta ca nu ma mai tin mainile, o bag direct in vana si a invatat donsoara sa-si intoarca fundul la mine, eu o jetuiesc puternic, apoi gel dus si gata e curata. Ca la chiuveta ma chinuiam.
Olita chiar azi am inceput din nou sa incerc s-o pun dar nu vrea sa stea si pace, i-am dat chilotei de bumbac ca la indicatia dr. trebuie sa stea cat mai libera, norocul meu ca n-a facut nicaieri.
Hai ca incet incet termini si tu cu amenajatul casei.
Sanatate lui Mogo, suprima-i laptele pentru doua trei zile daca are diaree si trece-o pe electroliti. Si neaparat un picut de regim.
Mercedes si eu tot din 16 aprilie am inceput, si azi mi-a aratat si mie minus 11 kg, vad ca si tu tot pe-acolo esti. Eu am tot inghitit in sec la torturile postate pe-aici sa nu mai vorbesc de dulciurile ce le am in casa, dar ma mentin pe pozitii. Eu mananc rosii goale, pasiunea vietii mele, de cand eram copil. Care schema de la Superdieta o tii?
Eu zic sa mai pui linkul inca o data, ca poate mai sunt doritoare de vot si sa nu mai rasfoiasca in urma.
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Gabitza mersi de raspuns, parca la tine s-au vazut si rezultate dar stiu ca ai cheltuit ceva bani. Mi-ar place sa am un cantar mai smecheros care sa-mi arate si grasimea si masa musculara, dar tocmai am primit de craciun unul din suta-n suta asa ca nu pot sa-mi mai cumpar altul.
Simiena cum faci fatza la atatia barbatei in casa, v-ati gandit si la o fetita? Sau baietii stau la mama si au venit doar sa-l aniverseze pe Elian?
Clara te tot intreb, nu i-ai mai facut poze Gargaritei, ca tot intru pe drops si nimic nou de foarte multa vreme. Cum se mai simte mama ta?
Fetelor, seara de seara Bianca e innebunita sa vada masina care spala strada, sa vedeti cum alearga ca disperata la geamul de la bucatarie si cere s-o ridicam, e toata un entuziasm si-o agitatie pe ea, apoi urmeaza sa ne "povesteasca" cum a venit masina si "pala, onia, poi" (spala masina cu lumina si vine inapoisi pe partea cealalata - traducere libera)
Bianca (13.06.2005)
babygirl spune:
Buna!
Revin dupa o perioada bulversanta, care m-a solicitat prea mult ca sa mai pot sa va citesc si sa va scriu. Urez LA MULTI ANI tuturor copilasilor nostri. Sa fiti sanatosi si veseli mereu, sa aveti o copilarie minunata si o viata usoara!
Nu am sa va spun prea multe despre mine pt ca m-as plange prea mult de cele ce ne-au incercat si ne rascolesc vara asta, dar va pot spune ca ne cautam echilibrul si speram ca in cateva luni sa ne linistim. Ema este f schimbata de cand am parasit ap. nostru. Are momente de panica, plange foarte mult si este adesea nelinistita. Nu recomand nimanui sa faca schimbari majore in viata copilului cu varsta intre 2 si 3 ani pt ca micutii sufera teribil. Acum locuim la mama mea, dupa o incercare esuata de a locui singuri in ap. batranesc al bunicii lui Mihai. Ne-am intors la mama pt ca Ema era de-a dreptul terorizata de acel loc, se agata de clanta si striga ca din gura de sarpe. O adormeam seara in masina, altfel nu vroia sa stea in ap., asa ca dupa 2 nopti ne-am intors la mama unde vad ca se simte mai bine acum.
Ne pregatim de aniversarea pe care o vom sarbatori impreuna cu ALexia si Andrei si cred ca va iesi super. Abia astept ! Azi am prins-o pe mama acasa la pranz si am dat o fuga prin magazine ca sa cumpar cadouri. Am ajuns si la Premaman si sunt un pic dezamagita pt ca sunt f putine produse. Bluzele, tricourile, fustele, camasile sunt cam 50-70 ron. Dragute, dar slaba varietate. I-am cumparat Emei de acolo o bluzita finuta, alba si o jucarie de baie de la TOMY. Impreuna doar 1mil. Am oprit si la COME TE unde sunt hainute dodipeto, apoi la melimelo unde au inceput reducerile si i-a luat cordelute, agrafe si bentite, iar apoi de la librarie i-am luat 3 carti. Amatoarelor de carti le recomand de la TEORA carticelele cu magneti( culori si animale) la 200.000lei si carticica cu Pooh cu proiector. Cam scumpa, 800.000lei, dar dragalasa.
ANDROIX, am vazut filmuletele si pozele. ESTE SUPERBA GEORGIA!!! N-am mai vazut nou-nascut asa de frumos in afara de fii-mea;) Este minunata, sincer vorbesc. Sa va traiasca fericita, luminoasa si vesela!
Mamicilor a caror copii nu vor sa stea pe olita: de ce nu incercati direct pe WC cu reductorul? La noi asa a mers. Nu statea pe olita sub nici o forma, dar pe wc a mers treaba. Noi am dat nitel inapoi in urma spitalizarii, iar acum ba imi spune ba nu ca face ceva, dar stiu ca pana sa ne mutam facea de toate la wc daca o tineam in chilotei de bumbac. Se scapa o data, de 5 ori, dar pana la urma tot face la wc.
Elisor, "pala, onia, poi" (spala masina cu lumina si vine inapoisi pe partea cealalata - traducere libera)