Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 20
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN ... 
... sa cresti mare puisor, sa fi sanatos, sa ai parte numa de noroc, sa te faci cel mai mare pilot care l-a avut Romania vreodata numa sa nu vorbesti la celular in timpul zborului...
Simona sa-ti traiasca aviatorul prescolar...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Am citit de poze si filmulete... promit sa ma uit ...deocamdata sunt anesteziata ... politia de frontiera este in doliu si nu ma pot aduna sa scot nimic inteligibil din gura
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN! sa cresti mare frumos si samatos alturi de familia ta.
Apropo de tel. mobile ati vazut ca de 1 iunie se pun in vanzare mobile vodafone la preturi mici si pt. ro?
Mickyyy spune:
Felicitari crissu
si refacere usoara. Sa va traisca printesa mica 
La multi ani DRAGOS OCTAVIAN

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
gabitzam spune:
La multi ani, DRAGOS!!!
Sa cresti mare si frumos si sanatos si cel mai norocos copilas nazdravan!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN!!!!
SA CRESTI MARE SI CUMINTE, SA AI PARTE DE MULTE BUCURII SI SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE PARINTII TAI.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Dragos Octavian!
Felcitari Crisu! Sa iti traiasca fetele si sa iti aduca multe bucurii!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Dragos
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa-ti asculti parintii si sa fii un destept...
Pupam si mamica! 

Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
OanaC, da, pai la noi e tare liniste si placut... Mai auzi cate un autobuz insa rarut, altfel vegetatia face totul..
Elisor, si noi ne-am mirat cat de sigur pe el a putut fi. Pe ta-su la prins nepregatit. Nici nu a apucat sa faca film cum a suflat ca imediat a stins lumanarea...![]()
Tortul a fost cu visine, kiwi, capsuni....
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
Salutare!
La Multi Ani Dragos Octavian!
Sa cresti mare, frumos si sanatos, sa ai parte de mult noroc si lucruri bune la tot pasul!
Am ramas singurica cu kinderii si de unde credeam ca or sa-mi manance urechile, uite ca am timp si de forum!
Nelia, abia astept 1 Iunie sa ne spui cum au reactionat fetele cand le vei confirma ceea ce intuitia le spune deja! Ai inercat sa iei tylenol pentru durere? Sau sa-ti pui un bandaj cu felii de cartof crud.. la mine ajuta!
Elisor, Bianca e cel mai curajos copil, cum a rezistat ea mititica cu blestematele alea de bube. Cand ai povestit cum a spart mi s-a facut pielea de gaina gandindu-ma cata suferinta i-au provocat furunculii astia! Sper sa gasiti antidotul si mai ales sa nu fie nevoie sa va folositi de el! Felicitari pentru rezultatele lui Andreas la cangur -le merita cu adevarat!
M-ai facut curioasa rau ... abia astept sa te tragi in poza, cred ca schimbarea este mai mult decat evidenta!
Laura, ce s-a mai intamplat? Multa sanatate lui Paul, acum mai ai un copil de ingrijit!
Ma duc sa o pun pe Maya la somn ca trage de mine, ma tine de mana sa nu mai scriu
Revin...
Tina, mami de
Patrick si
Maya